Мъжът на Златка затънал в дългове! Скъсвал се да изневерява!

2718
15 Май 2014, 11:50


Мъжът на Златка е затънал в сериозни дългове, научи HotArena.net.

Миро дължал 6-цифрени суми, за които нямало изглед да бъдат върнати на кредиторите и скоро бизнесменът щял да си има сериозни проблеми.

 

Всъщност какъв точно е бизнесът му, никой не знае, но е факт, че Миро разполага. Подари на Златка Димитрова два джипа, единият от които бе откраднат, но не е беда…

 

Неслучайно съпругата му иска да го съди за баснословна издръжка и отказва да му даде развод.

 

Столични клюкари обаче твърдят, че на Миро не му е чиста работата и е задлъжнял сериозно. Бащата на бебето на Златка измолил 6-цифрена сума от столични бизнесмени с уговорката да я върне, но това още не се е случило.

 

„Въпросните господа много са му набрали, защото Миро си прави оглушки за парите, а в същото време купува луксозни коли на Златка”, твърдят пред Уикенд.

 

Освен това, по думите им, Злати не бива да се успокоява, че Миро й е в кърпа вързан. „Той си е женкар от класа. Изневеряваше нонстоп на жена си. Ходеше с една провинциална маникюристка, сменяше ги като носни кърпички“, клатят глава столичани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
преди 4 години
0
HI4 NE ME EBE GLUPAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
за гьонсуратлъка
преди 4 години
-1
Нишо чудно да иневерява и на черна Златка.Това нещо няма нито чар, нито акъл,нито образование,нито обща култура,а най-малкото женски свян,а с безконечните си телевизионни изяви се излага и коммпрометира непрекъснато.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени