На 71 Данчето още го прави! (Певицата има връзка с 15 години по-млад от нея мъж)

2062
18 Октомври 2014, 16:00


Йорданка Христова все още не е спряла да го прави, напук на годините си и очакванията на обществото. Съвсем наскоро певицата споделила в най-тесен кръг, че въпреки 71-годишната си възраст, все още е активна в леглото и по никакъв начин не отстъпва на всяка жена в зряла полова възраст, научи HotArena.net.

 

„Че какво им пречи на жените да правят секс до дълбоки старини, мъжете да му мислят?! Без любов и ласки аз не мога да живея и няма нищо срамно в това. Любовта върти света”, категорична е изпълнителката на десетки шлагери, пише в. „Всеки ден“.

 

Любовните трепети на Христова през последните години били свързани с няколко партньора, с които тя не искала да официализира връзката си пред медиите. Запознати разказват, че една от най-близките й дружки бил неин съсед с 15 години по-млад от нея, с който тя редовно се виждала и пътували дори заедно в провинцията. Явките им се осъществявали предимно на морето – в Царево, където Йорданка има шикозна вила.

 

Приятелите на Христова били запознати с любовните й похождения и дори често разпивали с партньорите на звездата. Данчето обаче дума не давала да се издума относно интимния й живот. Модерна в разбиранията си, любимката на Фидел Кастро не се притеснявала да говори за това какви ги върши, но смятала, че творчеството й е по-важно.

 

„Тя е изключително широко скроен човек. Малко българки на нейната възраст мислят по този начин, но нека не забравяме, че още по време на соца тя обиколи целия Запад и там е успяла да формира широк мироглед”, хвалят я дружките й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наборка
преди 3 години
0
Йорданка Христова никога няма да споделя толкова лични неща от живота си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени