На нож! Родата на Валери заплашва Николета! Всички са настръхнали

https://hotarena.net/laifstail/na-noj-rodata-na-valeri-zaplashva-nikoleta-vsichki-sa-nastrahnali HotArena.net
На нож! Родата на Валери заплашва Николета! Всички  са настръхнали

Цялата рода на Валери Божинов е настръхнала срещу Николета, узна HotArena.

Най-възмутен е бащата на футболиста – Емил Божинов, който смята, че снаха му е прекалила с еротичните изяви.

 

Свекърът й реагирал много остро на последната провокация на Николета в интернет.

 

Плеймейтката застана на четири крака полугола и пие мляко от купичка като котенце.

 

„Престани“, написа Емил Божинов в социалната мрежа.

 

Според близки до семейството той и останалите роднини на Валери били силно притеснени за бъдещето на Никол и начина, по който я възпитават.

 

Родата дори започнала да заплашва тв водещата, че ще й отнемат детето, ако не престане с провокациите.

 

Припомняме, че преди разрива в отношенията на Валери и Николета, именно баща му беше най-големият фен на Лозанова. Емил Божинов си умираше за снаха си и не спираше да я хвали в социалната мрежа и в медиите.

 

Сега, когато бракът на Николета и сина му е под въпрос, свекърът обърна палачинката.

 

37 Коментара

neli

преди 8 години

ha ha ha drugo kakvoto i da se kaje e bezmisleno

Коментирай

Ива

преди 8 години

Лозанче, честно, има ли мъж в България, който не те е изръшкал ? Сериозно ? То бива, бива да си разпоретина, ама Лозанче, ти биеш всички класации, бе душицо !

Коментирай

topi

преди 8 години

ami to naistina e potresavashto v kraina smetka ima dete!!!

Коментирай

до Божинов

преди 8 години

Отнемане на родителските права и пълно попечителство на бащата върху правата на детето, до навършване на пълнолетие. То се видя, че от този парцал човек не става, но да не осакатява живота и бъдещето на това невинно детенце-дъщеря им! БОЖИНОВ, КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ???? Действай!

Коментирай

точно !!!!

преди 8 години

Тя, така или иначе не се грижи за това дете, а го ползва само да си прави ПР с него. Божинов, осъди тази блутница и си вземи детето, да не съжаляваш един ден , че не си го направил. ДЕТЕГЛЕДАЧКИ , колкото искаш! Но, поне ще го възпитат подобаващо!....

Коментирай

няма майтап

преди 8 години

Тя , така или иначе е казала, че съжалява , че е родила от Валери Божинов. Най-вероятно и това търси , да се отърси от отговорност и да го предаде на баща му, а когато иска да го вижда. Няма да се учудя на акъла и! Абе, тази с нищо вече не може да ме изненада. Пълно изчадие!

Коментирай

deka sa socialni griji

преди 8 години

TOVA DETE NA EFTINA KURVA NEGRAMOTNA S KONSKI ZUBI GROZNA I CHERNA CIGANKA NE STAVA ZA NISHTO. IZOSTANALO E V RAZVITIETO SI Q VIJTE DETETO NA ALEKSANDRA ARABADJIEVA NA SVETLIINI GODINI E PO AKUL OT NIKOL. ANABELA E FINNA NIKOL E ZATLUSTQLA. ANABELA E S PRAVI ZUBI NIKOLETA GO E OSTAVILA NEINOTO S REDKA OGRADA. NE POLAGA NIKAKVI GRIJI ZA TOVA DETE, NE MOJE DA E TOLKOVA DEBELO NA 3 GODINI. SAMO PO VUNSHNIQ VID KATO GO GLEDAM I SI LICHI CHE NE E DOBRE GLEDANO A E OSTAVENO NA NQKOQ LELKA DA GO TUPCHE S MASLO I LIUTENICA PO CQL DEN. VALERI VZEMI SI DETETO, NIKOLETA NE E DOBRA MAIKA KATO ALISIA RAZLIKATA MEJDU DVETE DECA E OT TOK DO LUNATA I OBRATNO

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

EDWA LI 6TE MY DADE NIKOL....4REZ DETETO DARPA PARI OT BOGINKSATA....TOWA DETENCE...NE POPADNA NA MAIKA...GORKOTO...DANO YSPEE WALERI DA GO WZEME....TAZI E LYDA ZA WRAZWANE....

Коментирай

хм

преди 8 години

Ти добре ли си даа говориш така за дете??? И за какви прави зъби говориш, това са млечни зъби, които се сменят, после се проличва прави или криви...Явно нямаш деца, не дай си Боже и да имаш, не ги заслужаваш, а и като ти гледам мисленето, зле ще ги възпиташ.

Коментирай

Ауууу

преди 8 години

Да кажеш, че Валри Курволисин е с криви зъби става, ама за Никол... Валерко все повече прилича на майка си и това не му е в плюс

Коментирай

много сте долни

преди 8 години

Bиe тoтaлнo изтpeщяxтe.Kaĸ нe ви e cpaм дa нaпишeтe тoлĸoвa дoлнa cтaтия и дa нaмecвaтe дeтeтo?Beчe cтигнaxтe дънoтo в жeлaниeтo cи дa изĸapaтe,тaзи жeнa нecпocoбнa дa глeдa дeтeтo cи.Kaĸвaтo и дa я изĸapвaтe ,тя e нaй-дoбpaтa мaйĸa зa дъщepя cи.Идeтe и питaйтe дeтeтo.Дeтeтo e глeдaнo,здpaвo,чиcтo,зaoбиĸoлeнo oт внимaниe и живee в нopмaлнa cpeдa.Aз,ĸaтo мaйĸa щяx дa ви cъдя дo дyпĸa ,зa тoвa,чe ĸлeвeтитe и нaмecвaтe дeтeтo ми в гнycнитe cи иcтopии.Beчe пpeĸaлявaтe в жeлaниeтo cи дa cтe интepecни.Жaлĸи cтe.

Коментирай

of

преди 8 години

Of tq alisiq maika za primer.Biv6a prostitutka ,koqto sega zarabotvapo kra4mite i po cqla ve4er otsastva,dokato i sina i e poveren q na nqkoq nepoznata bava4ka,q na nqkoq baba.

Коментирай

хахаххах

преди 8 години

Валери младши кратункото с голямата китара хахахха.Това дете ,е като малоумно.Винаги гледа с един празен,изпит поглед.и като се ухили е като олигофренче с голямата си глава и редките зъби и олигофренския поглед.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Нормално е, като опознаеш някого да промениш мнението си.Едно е да си хубава по рождение, друго е да слагаш рога на половинката си. То те и двамата кажи речи са един дол дренки, но защо детето да е потърпевшо. Жалкото е, че то свиква с това, което вижда и после го смята за нормално. Още по-жалкото е, че Николета не е единствената разюздила се млада жена. С тая мания за показност , която е от ден до пладне, се правят на маймуни с разни пластични корекции.Поколение без морал, стил, етика и отговорности. Самовлюбени кифли и празноглави спортисти / някакъв си благой се върти за поредния любовник/. Хората четат и ви се смеят , а вие се имате за голямата работа. Пази Боже от такива първенюта.

Коментирай

ghkhgkc

преди 8 години

Коя е Николета Лозанова?! С какво е известна?! Ааааа, да - че е циганка, че си е лягала с кого ли не,че се занимава с футболисти, че се уреди да води някакво мегатъпо предаване, че си е имплантирала цици, че си е сложила филъри, които придават на и без това грозното и лице още по-нечовешки вид, че една дума не може да каже като хората, че поведението и е неестествено и за толкова време не се научи да се държи пред камерата, че ни занимава със семейни нешта, че си менкат мъжете ритнитопковци с нея... Защо не пишете за нормалните хора?! Била известна. Да си ходи в махалата

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Само не обиждайте децата моля! Те за нищо не са виновни!!!

Коментирай

Клозета

преди 8 години

ами явно на клозета не й пречи да обиждат детето й ,,,,,,,,,,,,щото ако беше обратното нямаше да се гъзурчи пред купата с млеко с гащи в гъза :)))))

Коментирай

jjjjj

преди 8 години

Никога не съм гледал предаването с водеща Николета. Сега се надявам на всички да е ясно защо. Надявам се телевизията, която и е дала тази възможност да е прогледнала и да я свали от ефир. Българите, които уважават писмеността и езика ни да не гледат предаването и да свалят рейтинга му. Не защото е направила грешка, всички правим грешки, а защото е изключително нагла. Уважаема Николета, нашата писменост и език са оцелели 3 века под византийско и 5 века под турско робство. Не се ли сети, че си твърде малка душица и твърде голяма простачка да си мислиш, че можеш да се мериш с титаните на науката и литературата писали на БЪЛГАРСКИ език. Коя точно си ти, да променяш език оцелял векове? Обвивката на кухата ти душа не е вечна, наистина си твърде проста да го осъзнаеш. Освен циците и филърите нямаш нищо в кратуната си, боклук такъв. С теб може да живее само някой с по празна тиква, а то е футболист (провален от такива като теб). Позор за телевизията, която още не те е изхвърлила. Призовавам всички родолюбиви българи да бойкотират предаването на самозабравилата се проститутка, дано я свалят.

Коментирай

jjjjjjjjjjj

преди 8 години

Призовавам всички родолюбиви българи да бойкотират предаването на самозабравилата се проститутка, дано я свалят.

Коментирай

до.... много сте долни ... когато употребявате някои думи, не е лошо да знаете и смисъла им.... кой е долен , я да видим?

преди 8 години

Вие може и да осъдите някой, но не и тази пропаднала кучка. та, тя това дете го вижда точно толкова, колкото да си направи снимка с него. Гледано е от бабите и други, но не и от нея. И интересно кой ще осъди ТЯ- сигурно не е вярно, че тя НЕ отглежда детето си???? По силата на тази логика бащата може да я осъди за морално пропаднала, каквато е и да си вземе детето. А такива детегледачки винаги ще намери... хайде стига сте защитавали жена, която няма грам заслуги за това! С пълно право съдът ще го отсъди и на бащата... Тя не е само една биологична майка и нищо повече! Кучката , що е кучка и тя не си оставя кученцата ....и животните са по-отговорни от нея... Парцал!

Коментирай

вън на парцала Курволета от телевизията или никой да не гледа това пошло предаване, така те сами ще се накажат

преди 8 години

Много пъти съм си мислила по този въпрос, как едно НИЩО и НИКАКВО парцалче , неграмотно и необразовано, с никаква дикция и култура при го слагат за водеща в предаване? БОЖЕ, нямам отговор на този въпрос!!! Това, че продуцентите Иван и Андрей си я премятат в офиса , когато си искат, това, че я лансират други мастити с пари заради една миризлива РАЗКРАЧКА...МЪЖЕ, да сте прости и глупави, колко да сте? Чукай и заминавай, защо се излагаш и подлагаш на провал предаване , имидж и семейства??? Хората не са глупави, нещата се знаят. А , те са прозрачни, като бял ден. Да видим до къде ще стигнете с този парцал с който сте си забулили очите , та не виждате по-далече от носа си. Продуценти, цяла България ви се подиграва и си прави гаргара с вас. Ако ви е останало поне малко достойнство, махнете този боклук от ефира и сложете достойно, красиво и образовано момиче, което ще направи наистина имидж на предаването. Защо си мислите и залагате на скандалното име и този парцал, че сте печеливши. Много бързо хората се отвратиха от вас. И ако не искате да стигнете дъното махнете този боклук. Защото един ден това ще се отрази и на семейното ви щастие. Бъдете сигурни в това!

Коментирай

а родата на николета е на нокти от глада който предстои без съпруга-касичка валери божинов

преди 8 години

майка и Ередина сега как ще си тъпче 150 килограмовото тяло без паричките на Валери. А гълъбчетата и кокошките на бащата на Никиту ще обърнат корем без просото което зетя купуваше. Никиту на село живее вече сега всички се чудят кой балък ще си вземе престаряла крава с теленце , защото никой мъж не желае жена с дете от чужд мъж камо ли проститутка която е в режим stand by. Алисия да отива при Валери с малкия Валерко или той да си идва д жк изток и да си живеят тримата даже и никол да вземат алисия по добре ще я гледа от Никиту. Нека Никиту се лашка да има маминка каво да яде детето ще е добре при Алисия Валери и батко си

Коментирай

Ай

преди 8 години

Пиела мляко от купичка като котенце! Алооу! Като помияр на празна паница е,бе. И се говори,че е изоставила дете в дом Майка и дете.

Коментирай

да

преди 8 години

Ще се оправят ,както се оправиха ония паразити от рода на Ася.

Коментирай

болни хора

преди 8 години

Ей тва е.Човека си няма работа и нацвъкал тука до няма и къде.Как не се умори да пишеш? Един след друг коментари и обяснения.Нали не си вярваш,че някой ще те послуша теб и ще махнат Николета.Стига се напъва.Разгледах коментарите.Мо те висчките в един стил и едни и същи глупости.Еб@ти смешковците.Излете от филма.Хората си живеят и пет пари не дават за вас.И Божинови и Дойчеви им е през оная работа,какво мислиш точно ти.

Коментирай

da ama nikoleta nqma parite na asq

преди 8 години

asq vzima na vecher kolkoto nikoleta na mesec

Коментирай

swergie

преди 8 години

Аз пиша от Швеция.Не спирайте предаването.Ако може и има шанс да качвате всички епизоди от до,за да можем и ние навън да гледаме. И нека е в you tube,защото във vbox клиповете или не зареждат или много бавно.Поздрави!

Коментирай

gaco bacov

преди 8 години

родата на валери уважава алисия за разлика от николета. познавам хората и те никак не са очаровани от неграмотната си празноглава мързелива снаха. тази жена без образование и професия е кръгла нула и никой освен майка и и баща и не биха могли да я приемат в семейството си и тя сама много добре го знае това. Гледайте едно интервю на алисия на моника валериева и на николета. последната неможе да говори, речника и е беден и е тъпа ама тъпа чак ме е яд колко е тъпа.

Коментирай

yes

преди 8 години

Аз пиша от Щатите. Махнете тази изкуствена и обезобразена мумия и пуснете нещо по фреш и интересно. Такива тук с лопати да ги гребеш, ако искам порно ,колкото искаш в нета. Тази боза, си я пускайте на CD и си я гледайте , колкото искате в къщи, но не ни занимавайте с глупости. Моля ВИ!

Коментирай

до ... болни хора

преди 8 години

Болна си ти! Иди си пий хапчетата и си лягай, бабо! не ти ли омръзна тук да плюеш ту по едната , ту по другата. И обратно. Нещастна стара и грозна женица, никому ненужна! Улучих , нали? И да не си признаеш публично, вътрешно си знаеш , че е така.

Коментирай

до ( болни хора)

преди 8 години

Тази, да не съди по себе си за останалите. Един човек бил писал всичките коментари.!!!! Че, аз колко идентични коментари прочетох, ако тръгна да мисля, че всичките ти си написала, трябва наистина да не съм в ред. А ти май си, натам отиват нещата!

Коментирай

алооо админа ще ядеш хурката, нали знаеш , че не можеш да се скриеш, ще те намерим

преди 8 години

Е, не е истина как се трият коментари тук. Цели страници, които не са удобни и против Николета.

Коментирай

xxxx

преди 8 години

ХОТАРЕНА ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА БЕДНОТО ДЕТСТВО НА НИ ЛО ДЕТО ДОРИ СА НЯМАЛИ ТОК БАЩА И РАБОТИЛ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И ГИ НАПУСНАЛ ЗАРАДИ ДРУГА ЖЕНА.И КОЛКО ТЯ СЕ СРАМУВА ПТ ПРОСЕШКОТО СИ МИНАЛО ЗА ДА ПАРАДИРА СЕГА ПО ТОЗИ НАЧИН.

Коментирай

Странни хора

преди 8 години

Срамно ли е да си беден ? Ти злорадстваш ли ,какво?

Коментирай

Гадна и празна

преди 8 години

Пфуууу! Много извратено, бе... Тая съвсем изтрещя!

Коментирай

DO STRANNI HORA

преди 8 години

ne, nikak ne e srramno da si beden, no kogato se stramuvash ot tova- nali se seshtash imashe edin razkaz "Pazi boje, sliapo da progleda." Tia mnogo mi prilicha na geroiat- Hristofor- tova neprekasnato natrapvane na materialnite i vazmojnoti, pokupkite (falshivki) i tova, vse edno e hertsoginiata na Cambridge s golemite si pretentsii i izskvania, nali se seshtas, che e izbivane na kompleksi.

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Е Алисия да не е била по-богата? Срамно е да се подиграваш на такова нещо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.