На вниманието на съпругата на Гонзо: Той има нова любовница! Синеока, млада, от Варна (Вижте къде ходят тайно да правят любов)

9792
15 Ноември 2016, 17:22


Читателски сигнал


Читател на HotArena хвърли гореща бомба на редакционният ни имейл. Според него Георги Иванов – Гонзо има нова любовница, с която върти любов във Варна. Името на Гонзо често е свързвано с имената на знойни, знайни и незнайни хубавици. Ето какво пише в писмото, което ви предлагаме без редакторка намеса. 

„Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо има нова любов. Дамата не е позната в светските среди, но Иванов е изгубил ума и дума по нея. Връзката им съвсем не е от скоро. Ходят и в чужбина при всяка възможност.

Едно от последните им пътувания бе в началото на май месец, когато само ден, след като отпразнува Гергьовден със семейството си, Иванов хвана синеоката дама и се качили на самолета за Белгия, където имал ангажименти по тогавашната му работа с Левски. Цели два дни двамата се отдали на страстта и ласките си на спокойствие, далеч от всичко и от всички. Гонзо все още има брак с жена си и поради този факт срещите им са доста тайни“, твърди читателят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени