На върха на щастието! Зейнеб получи предложение за брак! (Фото като от филмите)

4968
09 Януари 2014, 12:31


Тя каза „Да“! Зейнеб Маджурова е на седмото небе, след като приятелят й Стоян Балевски й предложи брак с диамантен пръстен, видя HotArena.net.

 

Снимка от съдбоносното събитие само миг след като Зейнеб е приела, заля Фейсбук. Фотосът е като от филмите – пред огромна коледна елха до вити стълби в къща-палат. Коя жена не си мечтае за подобно предложение!?

 

Досега тя и Стоян Балевски не демонстрираха любовта си пред околните. Въпреки, че не са отскоро в интимни отношения, те бяха повече от деликатни и не го натрапваха пред всички, писа Kliuki.net.

 

Вече може да ги видите за първи път заедно, миг след радостното събитие в живота им.

 

Бившата риалити звезда най-сетне може да се похвали, че с гаджето й ще вдигнат сватба, писа изданието lifestyle.bg. Тя чака търпеливо, докато половинката й се реши на тази стъпка и ето, че това се случи.

 

Предстои двете семейства да се сближат и да ознаменуват тържествения обет на Зейнеб и Стоян. Двамата са посрещнали 2014-та на топло в Африка, където сърцата им съвсем се разгорещили от климата.

 

Точно там всъщност Зейнеб била изненадана пред елхата от бъдещия си съпруг, който й връчил кутийката със скъпото бижу.

 

Зейнеб ахнала от вълнение и веднага се съгласила да стане законна жена на Стоян Балевски.

 

Дружката й Гала вероятно също тръпне в очакване, защото от трибуната на „На кафе” ще имат възможност да разкажат и покажат всяка подробност от мечтаната сватба на Зейнеб.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
keti
преди 4 години
0
Kasmet!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени