Набедиха Андреа, че е изкопирала Бионсе на Наградите! (Вижте, сравнете и преценете дали е така)

3799
06 Март 2015, 17:29


Читателски сигнал

 

Че родните фолк звезди нямат добри модни съветници, които да създават сами тенденции и оригинални комбинации от парцали и аксесоари, това се приказва от години, напомня HotArena!

 

Из форумите най-често се задава въпросът: Защо красавиците в жанра плащат на лица, които ще ги преобразят - най-често в световноизвестната певица Бионсе – при положение, че сами могат да си намерят какъв е последният й сценичен стайлинг или шоу програма?

 

В този ред на мисли – HotArena получи сигнал от читател, който твърди, че певицата Андреа е изкопирала представлението си на Годишните награди на ТВ „Планета“ от Бионсе.

 

Една от изявите на американската певица при лятно-есенното й турне през септември миналата година е изплагиатствана от нашенката, твърди анонимният подател. Оставил е и две клипчета за сравнение, които може да видите по-долу. Едното е с Бионсе, а другото с Андреа.

 

Родната фурия е заложила в началото на своето представление на брейк танцьори, също като чуждестранната, но с разликата, че тези, при половинката на Кобрата, са облечени.

 

Има прилики между светлинните шоута и в двете видеа, но като че ли са минимални.

 

Двете изпълнителки са избрали като сценичен тоалет бодито, но стилово и цветово нямат нищо общо един с друг.

 

След това приликите продължават. Блондинката застава пред танцова трупа, членовете на която са и от двата пола и са облечени по подобие на фолк дивата. При смуглата американка го има същия момент, но танцьорките са само от жени, не са с еднакви дрехи, но пък са със сходни и най-вече – доближават се по цвят и оскъдие до нейния бляскав костюм.

 

И тук може би е моментът да се изтъкне, че има някакъв напредък у нас. Вече се прокрадват само идеи, а останалото е доразвито от въображението на екипа на Андреа, в случая. В близкото минало се плагиатстваше до краен предел в съотношение 1:1.

 

Все пак вие може да сте на друго мнение, след като изгледате видеата, затова оставяме на Вас последната дума.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 3 години
0
На мен ми направи впечетление, че е взаимствано интрото. Не е съвсем еднакво, но си приличат. Представянето ѝ беше много добро, да не кажа най-доброто ѝ шоу досега. Може би всеки, дръзнал да излезе на сцена с балет е изкопирал Бионсе? Защо не написахте статия, че визията на Анелия на въпросния концерт също бе взаимствана на 90% от тази на Бионсе на трибюта на Стиви Уондър?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ужас
преди 3 години
-1
Моля автора на тази статия да си скъса дипломата, ако разбира се има такава, защото тази статия е поредното доказателство, че в България израза журналистика не съществува! Носила Андреа боди следователно копирала Бионсе, защото тя също носила боди. Не си приличали по цвят или вид, но тя е копирала. Все пак не всеки може да носи боди, да има балет и да прави шоу. Да не дава Господ пък и да има хореография, че вече Бионсе ще търси авторски права!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ellie
преди 3 години
0
То не тя, а балетчето има вина, как бяха - БалетУт Нова? За справка потърсете ги така във Фейса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени