Националка се ошишка!

https://hotarena.net/az-jenata/nacionalka-se-oshishka HotArena.net
Националка се ошишка!

Топ национална шампионка по художествена гимнастика бе спипана да похапва и то порядъчно . Християна Тодорова бе хваната в крачка от бдителни фенове, научи HotArena.


След като напусна националния отбор Хриси се отдаде на прегрешения с храната. Чаровницата е повече от щастлива, че вече не й се налага да брои хапките и калориите си, благодарение на което е наддала около 10 килограма.

Красивото момиче, което възхищаваше всички на терена, сега е закръглило бузки и сияе от щастие. Новият вид на Християна не я притеснява въобще обаче.


„Щастлива съм, че мога да ходя спокойно, където искам, да ям колкото и когато си поискам, и дори, че пия повече вода, отколкото преди”, споделя Хриси.

За спартанския режим на гимнастичките се говори от години, макар Илияна Раева да твърди, че никога нищо не им е забранявала. Неписаните правила на спорта обаче си казват думата и те спазват железен режим, докато се състезават и тренират.


„Откакто приключи с всекидневните тренировки, Хриси вече е друг човек. Вече излиза по заведения, ходи с приятеля си по светски събития и живее като всяко младо момиче”, обясняват приятелки на Хриси.

Преди по-малко от месец друга нейна колежка–Цветелина Стоянова също обясни в интервю, че сега животът й е много по-цветен и щастлив. Най-много се притеснявах, че от ставането сутрин до вечерта трябваше да броя всичко, което слагах в устата си.

Сега вече нямам този проблем и не качвам килограми”, споделя още Цвети.

За разлика от нея Християна е напълняла, но едва ли ще й е проблем, отново да влезе във форма.

6 Коментара

дебел гъз и свински бузи

преди 6 години

Тя си беше свинкя и когато играеше в националния отпор. Винаги ми е правило впечатление, че е твърде дебела за гимнастичка.

Коментирай

Петя

преди 6 години

Е, хайде сега глупости. Рени винаги е била най-едричката в националния отбор. Колкото до Хриси-напълняла е, но явно иска да си поживее. Само да реши и ще влезе във форма отново.

Коментирай

До "дебел гъз и свински бузи"

преди 6 години

Дало не си супер прост/а? А? Зло човече!

Коментирай

:-)

преди 6 години

Дано не си супер дебела? А? Тлъсто прасе!

Коментирай

AZ

преди 6 години

Ти като си слаб/а колко златни медала имаш? Само комплексарите и глупаците поставят външния вид и килограмите пред истински важните постижения. Най-лесно е някой трол да злобее зад компютъра. Момичето е прекрасно и се е трудило години за успехите си, заслужава малко почивка.

Коментирай

От кога да изказваш мнение те прави злобен и трол?????

преди 6 години

Бреййй, и какво като нямам златни медали?? Това да не би да е най-голямото постижение в живота? Има много по-важни неща от една златна дрънкулка, но какво да ти обяснявам...няма смисъл! Всеки сам избира кое е важно за него! И всеки има право да изказва мнението си, дори и да не ти харесва!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.