Над 500 български дами и известни моделки работят като компаньонки в Дубай! (Взимат по 500 евро на час)

https://hotarena.net/skandali/nad-500-balgarski-dami-i-izvestni-modelki-rabotiat-kato-kompanionki-v-dubai HotArena.net
Над 500 български дами и известни моделки работят като компаньонки в Дубай! (Взимат по 500 евро на час)

„Продажбата на плът“ в Дубай е забранена, но, за да съществува - честа практика е полицаите да си затварят очите. В Дубай местни продавачки на тялото си няма. Идват стотици жени от България, Румъния, Русия, Полша, Чехия, Украйна и Унгария. Тук-там се среща и по някоя по-разтропана англичанка или италианка, научи HotArena!

 

Проституцията в Дубай се развива най-вече от хотелите и нощните барове.

 

 

28-годишната Зара от Пловдив заработва хиляди евро от загорели за секс типове. Тя бръмчи от няколко години в арабската държава. Там е заедно със свои 2 приятелки, разказва „Уикенд“.

 

„Отивам в Дубай два пъти в годината, работя в големи хотели. Там е публична тайна, че всеки бар гъмжи от работещи момичета. Клиентите ми са най-вече бизнесмени от различни краища на света, както и местни араби. Плащат по 500 евро на час – само за секс. Арабите са малко различни, защото са обсебени от чистота.

 

Прекарвам по-голямата част от този час под душа, което за мен е доста странно. С местните сексът обикновено не трае повече от десетина минути. Ако някой бизнесмен в Дубай види жена - сама в бар, веднага ще я помисли за проститутка. После отива и я заговаря. Лично на мен ми се е случвало да ми купуват подаръци за над 5000 евро.

 

Някакъв ти си беше паднал по мен и ми взе чанта на „Луи Вютон” и ботуши „Ферагамо”, разказва Зара. Тя признава, че тук освен нея работят много други българки. „Не знам бройката им, но според мен сме поне 150 колежки от България”, разказва пловдивчанката.

 

По данни на източник на „Уикенд“ цифрата е друга - над 500 родни момичета, които постоянно пътуват до там, за да продават плътта си. Повечето от тях са придружавани от сводник, с когото делят печалбата. Той им е необходим за алиби - уж са двойка, дошла на почивка. Официално престоя в Дубай не може да надвишава 3 месеца. За властите обаче всяко пребиваване от над 45-50 дни изглежда съмнително.

 

„Можете видите наконтени момичета, натоварени с куп луксозни покупки, да се разкарват по магазините с бодигардове. Винаги се бият на очи – във всеки един хотел ще намерите сами момичета на бара, облечени за хиляди долари. И въобще не се смущават да си търсят клиенти. Лично аз се стоя далеч от тях, имам други принципи относно жените.

 

Иначе в Дубай сексът за пари е навсякъде. Има за всеки вкус. Познавам дори момиче, което се изявява като строга господарка в леглото. Казва ли са ми, че е брутална. Ако попаднеш в правилното обкръжение, тук можеш да изкараш хиляди долари за една нощ”, обяснява Лъдгроув за порочния бизнес в емирството.

 

Петя, на 30, от София, отива през лятото да работи като компаньонка, след като нейна приятелка й споделя за доходоносния бизнес. Признава, че първоначално я е било страх. Отива с приятелка, която обаче не проституира - води я просто за кураж.

 

„Само след месец в Дубай се прибрах у дома с 18 000 евро и страхотни подаръци. Някои клиенти ме искат в хотелското лоби, но обикновено по-заможните правят частни партита, на които се държат с мен като с ВИП момиче. Когато отивам в хотели, персоналът обикновено се прави на ударен. Малко е абсурдно, като се има предвид забраните да пиеш и да държиш някого за ръка на публично място. Но просто всичко е за пари.

 

Колкото по-елитни проститутки посещават някой хотел, толкова по-богати чичковци ще си плащат там. Никога не са ме гонили, въпреки че хората от персонала са наясно какво върша и ме гледат укорително”, казва Петя от личния си опит в проституцията. Тя признава, че пак ще ходи в Дубай. Заминава в началото на март, ще стои 43 дни.

 

Планира да се върне с още повече пари. Решила е да направи още няколко „курса” до емирството, след което да инвестира изчуканите с хм, честна вагина, пари, в дребен бизнес - фризьорски салон и бар в квартал „Лозенец”.

 

Хотелиерката Стефани пък дори осигурява безплатен бюфет за момичетата, които държат загорелите мъже в бара й. „Всички са за продан, това е обичайно тук, нищо, че е забранено. Даваме им храна и напитки, докато си намерят клиент. Обикновено оправят по 4-5 души на вечер”, разкрива хотелиерката.

 

 

6 Коментара

el

преди 9 години

breh breh iskam i az da vidq kvo e haha

Коментирай

FashionGuru

преди 9 години

Нищо не ме изненадва,от къде иначе пари за парцалки, коли и почивки на скъпи дестинации

Коментирай

tediii

преди 9 години

Kak moga da se svurja s tezi jeni ako nqkoi znae molq da pishe

Коментирай

Lili

преди 8 години

Moje li nqkakav nimmer na Stefanie

Коментирай

Х.

преди 7 години

500 евро друг път,и за 200 тръгват да не говорим за гладните румънки че и за 50 има вече. присетили се и те кога да бръмчат в Дубай като се напълни със селянки..преди 10 години се правиха мн повече пари а да не говоря за бутиците в Бейрут и Джуни.

Коментирай

Ivan

преди 7 години

xaxaxaxa mama vi kurveska

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.