Надя и Коце се присмяха на фетиш на Райна: Обичала да се маже с ... (Ето каква палавница е била бившата)

https://hotarena.net/laifstail/nadia-i-koce-se-prismiaha-na-fetish-na-raina-obichala-da-se-maje-s HotArena.net
Надя и Коце се присмяха на фетиш на Райна: Обичала да се маже с ... (Ето каква палавница е била бившата)

Фолк певецът Константин и съпругата му Надежда гостуваха на „Папараци“, а психоложката Ани Владимирова влезе в ролята на семеен консултант, видя HotArena!

 

Чалга изпълнителят подходи по същия начин, по който го прави във всяко свое интервю. Напук на клюките, че не спира да изневерява на хубавата си жена, той обърна нещата в своя полза, превръщайки себе си в жертва.

 

Коце изтъкна, че голите танцьорки и предизвикателните клиентки в дискотеката му отдавна не го привличат. Още от едно време се въртят изкусителни жени покрай него и вече са му накъртили.

 

Страх го е обаче от това, че Надето е доста по-млада от него и тези неща на нея й предстоят. Затова той непрекъснато мислел как да е актуален и единствен за нея – ходи често на фитнес, за да се поддържа секси и се надява поне още 50 години да е такъв в нейните очи.

 

Константин сподели, че със съпругата му правят стандартен секс и не си падат по някакви по-особени фетиши. Дори Надя се похвали, че не й се налага да избира специално бельо, с което да го впечатли, тъй като той не обръща внимание на него, а на същественото, което се случва след като то се премахне от тялото й.

 

„Едно време, с друга една моя бивша приятелка... Тя обичаше да се маже с разни неща... със сметани и ягоди и се чудех защо си мисли, че това е възбуждащо?“, изръси Коце и погледна Надето, след което и двамата избухнаха в бурен смях.

 

Зрителите веднага си помислиха, че става дума за Райна, но дали е така... Само Коцето си знае и евентуално Надето, защото по смеха й си личеше, че е запозната с тази история.

8 Коментара

Ева

преди 9 години

УЖАСНО ПРОСТА И ПРОТИВНА Е ТАЗИ НАДЯ.ЧАК СПРЯХ ТЕЛЕВИЗОРА.

Коментирай

A

преди 9 години

Жалка история.

Коментирай

оф,лелее

преди 9 години

Коце,просто момче си,Коце.За жена ти, неискам дори да коментирам.Тъпа,превзета гъска. Присмяли се били на Райна,ама защо решихте,че споменатата БИВША ПРИЯТЕЛКА е Райна.Рогата на Надето,са по-дълги от трамвайните пръти,хихииии.Тая БИВША.....ехеее,знае ли човек.

Коментирай

123

преди 9 години

Ей тоз Константин не стига, че е прост селянин, наркоман, курвар, тръгнал на Райна да се подиграва. защото ти би шута и разказа на всякъде какъв си, нали? Противняк.

Коментирай

maq

преди 9 години

тези двамата са много прости и лигави , за него отдавна е ясно, за нея също , макар да учеше право, а може да има нещо вярно че се .........яко, този смях на женена жена с дете в ефир...................., Райна е щастливка , този все пиян олигофрен си взе най подходящата жена , а той на думи е най верен......... малииииииииии

Коментирай

tctc

преди 9 години

Ami kakvo da si dlaga jenata prefizvikatelno belio,to Konstantin ot hoikane sigurno ne sr drshta i da q pogledne.Mnogo prost maj Kato gledam i Nadka ne mu otstapva po prostotiq,moje da e krasiva no nqma obaqnie , harizma antipatichna jena nemoje na malkiq pradt da stapi na Raina.

Коментирай

2266

преди 9 години

Надя да си види физиономията на тази снимка - като руска тетка на 50 г , да си огледа задните части и тогава да се смее на Райна, защото никога няма да я стигне, ни по ум, ни по тяло , ни по държание, а най добре се смее този който последен се смее

Коментирай

DIANA

преди 9 години

mnogo to4no

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.