Надя от „Елит“ влязла във „ВИП Брадър, за да не мисли за живота си! Преди да загуби приятеля си имала страстна любов с Андрей Арнаудов и Кошлуков

8264
22 Септември 2016, 12:06


Неочаквана среща, която я върна много назад в миналото, посрещна Надя от тв предаване "Елит" във "ВИП брадър". Зад стените на къщата бившата водеща видя откривателя си Жоро Торнев. Именно той е човекът, който през 2002 година съзрява в Надя талант за телевизията, научи HotArena.

"Видях продуцента Жоро Тонев при общи приятели и той ме убеди да се явя на кастинга за "Елит". Аз съм човек, на когото винаги му свети червената лампичка. Дори нещо да се е получило добре, за мен не винаги е най-доброто. Достатъчно самокритична съм и когато ме избраха за водеща, реших, че не ставам за това. Нямах самочувствието", спомня си манекенката. По това време тя е студентка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Нещо повече, в актьорския университет и до днес се носят легенди, че тя е една от най-любимите ученички на Мастера. Дори в далечната 2003 годината тръгва слухът в коридорите на НАТФИЗ, че Надя е нещо повече от обичана негова студентка и той я бута в редица постановки.

"Играя в "Жените на Джейк" в Народния театър. Режисьорът Андрей Аврамов е попитал Стефан Данаилов дали ставам за ролята и той му отговорил, че съм от добрите му студентки. Не мисля, че това е лансиране или шуробаджанащина. Никога не съм била негова любовница. Уважавам го безкрайно много като учител", коментира в едно от първите си интервюта Надя. Точно с връзките си с известни мъже слабичката водеща задържа интереса към себе си. Първата й голяма любов е Емил Кошлуков. Говори се, че точно Надя слага край на аферата на политика с манекенката Боряна Шехтова. Днес Шехтова е жената до Таки, но преди десетина година изживява бурна връзка с Кошлуков. Двамата не се крият и често се появява заедно на светски събития. Някъде там тъмнокосата Надя пленява Емил. Въпреки че той се разделя с Боряна и я праща директно в прегръдките на Таки, Кошлуков не се задържа дълго при телевизионерката.

Малко след раздялата тя среща мъжа, за когото вярва, че ще се омъжи - продуцента Андрей Арнаудов. Тогава опосумът е само изгряващ водещ с очила. Далеч няма тези финансови възможности, с които разполага сега. С Надя се обичат много, демонстрират чувствата си, без да се крият, и близките им очакват в скоро време да има сватба.

Надя така и не облича бялата рокля. Андрей е още млад и решава, че не е готов за подобно обвързване. И до днес приятелите на Андрей често му напомнят, че животът му щеше да е много по-различен, ако беше взел Надя за жена още тогава. След нея той се отдаде на бурни връзки с много жени, вече има брак и развод. Може би тези думи на близките му го върнаха отново към сърцето на Надя преди две години. Те се събраха отново и изживяха истински ренесанс на чувствата си.

"Сега аз съм различна и той е различен. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено има и своите негативи - избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива - по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си", споделя Надя.

Двамата обаче бързо осъзнават, че времето им е минало. Онези чувства, които са имали, не могат да се съживят пак със същата сила. Разделят се, но запазват добри отношения. В момента тя работи в продуцентската компания на Иван и Андрей и е ценен кадър. Тя е редактор на предаването на Николета Лозанова и без нея плеймейтката изпитва истинско безсилие кой да й пише репликите за ефир.

Малко преди "ВИП брадър" Надя понася нов удар. Последният й приятел умира в ръцете й. Според нейни близки той се казва Йоло и двамата много се обичали.

„Вследствие на катастрофа той получи кръвни съсиреци в десния крайник. Тромбозата му донесе белодробна емболия. Една вечер той се събудил със силни болки в крака, задушавал се е. Надя се паникьосала, повикала линейка, но по-късно Йоло починал. Някои казват, че умрял в прегръдките на Надя, други - че е издъхнал в болницата. Каква точно е пълната истина за трагедията, няма чак такова голямо значение“, разкриват кошмарната случка с Надя Иванова приятелките й.

Смъртта на Йоло буквално сринала Надя. Красавицата преживява тежък шок. Затова и зрителите на "ВИП брадър" я видяха страшно отслабнала в ефир. Депресията бавно я убивала всеки ден. Точно затова и приема предложението на продуцентите. Влиза в къщата, за да не мисли за живота си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени