Нагласен ли е Мис Плеймейт 2016 и кой за какво си плаща? Вижте вътрешна информация от кухнята (+ Кой води класирането)

3185
02 Януари 2016, 12:41


Редакторска плесница

 

Нагласен ли е предстоящият конкурс Мис Плеймейт 2016? Този въпрос се завъртя в интернет пространството, заради връзките на определени кандидатки с известни личности у нас.

 

HotArena получи достоверна вътрешна информация относно слуховете. Човек от кухнята ни разкри кой за какво си плаща в конкурса, както и кои са момичетата, които водят до момента.

 

Според нашия източник повечето кандидатки си пускат сами статии в интернет, за да се откроят. Те манипулират медиите, за да бъдат забелязани и да заблудят вота, но всъщност точно те няма да спечелят.

 

„Бъдещите участнички в конкурсите сами си пишат статии или плащат, за да им се пишат. Няма нищо вярно в статиите, които получавате за това кой си платил титлата или кой ще спечели. Ще видите обаче, че те няма да спечелят. Не са взимани пари и никого не гласят за първото място, всичко ще стане ясно след гласуването“, разказват от кухнята на Мис Плеймейт 2016.

 

В натура

 

Факт е, че у нас повечето конкурси са нагласени предварително, като или някой богат чичко плаща за титлата на наложницата си, или амбициозната кандидатка си плаща в натура на някой от журито.

 

В крайна сметка обаче от това никой не печели, тъй като в последствие победителката не успява да се реализира. Дано нашият източник е прав и тази година станем свидетели на реален вот.

 

До момента в онлайн гласуването водят Елена, Снежанка, Мартина и Дилена. Предстои да разберем коя ще грабне титлата.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боцко
преди 2 години
0
Зависи от разкрача и дълбокото гърло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kurvi grozni
преди 2 години
-2
Shibani selqnki, efrtini kurvi vonqshti na govna i pikoch
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени