НАГЛАСЕНО! Ето КОЙ ще е ПОБЕДИТЕЛЯТ във ВИП Брадър 2012! ВИЖТЕ!

2383
17 Ноември 2012, 15:30


След няколко часа предстои големия финал на ВИП Брадът. Кой ще се окаже безспорния фаворит на публиката ще се разбере много скоро. До скоро много от зрителите имаха свой любимец и го подкрепяха ревностно. Малко преди края напрежението ескалира и много от затворените в Къщата показаха и непозната до сега страна от характера си.

 

Това обърка до голяма степен хората и все повече четем по форумите противоречиви изказвания кой трябва да е победител. До скоро единодушно се смяташе, че Багата ще вземе голямата награда. Днес, часове преди големия финал се носят слухове опровергаващи очакванията.


Мнозина мислят, че резултатите ще бъдат нагласени и финалист няма да е считания до сега за такъв Благой. Причина за това били многобройните медальони, с които той се сдоби.Своите пари му връчиха Кристина Патрашкова, Соня Колтуклиева и Златка Димитрова. Това го прави най-заможният съквартирант в Къщата със своите 40 000.Според форумци голямата награда ще се връчи на друг.

 

По тяхно мнение това ще бъде Къци. Със своята тактика и здрави нерви той спечели много привърженици извън Къщата и единственият съквартирант представен в перфектна светлина светлина. Никога не е ругал, не се е изказвал против някого или е създавал конфликти. Напротив единственото отрицателно около ролята му винаги е било раздразнението от неговата праволинейност и стремеж нещата да стават така както е редно.След напускането на Златка той зае нейното място на домакиня и се грижеше за останали. Макар и много съквартиранти да се оплакват от капризите му, те неведнъж са казвали, че виждат него като победител. Дали наистина така ще се развият нещата на финала, ще разберем след броени часове.

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ops
преди 5 години
0
бахти тъпия сайт сте вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПЛейбой
преди 5 години
0
ПАК НЕ ВИ ИЗЛЕЗНАХА ТОЧНИ ПРОГНОЗИТЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!!!!!!!11
преди 5 години
-1
ДРЪН, ДРЪН ЧЕ ПЛЯС!!!! КАТО НЕ СТЕ НАЯСНО НЕ ПИШЕ !!!!!!!!!! ЩЕ СПЕЧЕЛИ АМА ИЗЛЕЗЕ!!! НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ !!!!! КАК МОЖА ДА ИЗЛЕЗЕ ТОЧНО ТОЙ?!!!!!!!!!!НЕ ЗНАМ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени