Нагло? Алисия срази: Чувствам се перфектно, изглеждайки като копие на Николета (Певицата отново цъфна с прическа и грим ала „Лозанова“)

https://hotarena.net/laifstail/naglo-alisiia-srazi-chuvstvam-se-perfektno-izglejdaiki-kato-kopie-na-nikoleta HotArena.net
Нагло? Алисия срази: Чувствам се перфектно, изглеждайки като копие на Николета (Певицата отново цъфна с прическа и грим ала „Лозанова“)

Фолк певицата Алисия за пореден път довери визията си на коафьор и макиажист, които за пореден път я превърнаха в клонинг на съперницата й Николета Лозанова, видя HotArena!

 

Неугасващата и кажи-речи единствената звезда на „Ара Мюзик“ отново демонстрира самочувствие в социалните мрежи. Обикновено изпълнителката е най-уверена в себе си след посещенията във фризьорския салон.

 

Още повече си вири нослето, когато лицето й е преминало през козметична обработка от гримьор.

 

Или поне така изглежда отстрани...

 

Знаменитости от ранга на Алисия заливат интернет пространството с фотоси, на които са „натокани и напудрени“. Защо, обаче, почти никога не качват кадри, показващи как изглеждат сутрин, буквално секунда – две, след като са се събудили от сънбез да използват филтри и други коригиращи истината шашми)?

 

Последната хвалба на чалгаджийката в Instagram е, че се чувства перфектно в компанията на своя коафьор. Написаното от изпълнителката може да се приеме и така:

 

\"\"


Чувствам се прекрасно в компанията на моя фризьор, който ми направи същата прическа като на Николета (жената, която аз иначе не понасям). Дори на цвят и дължина, новата ми коса изглежда досущ като тази на Лозанова\".

 

Гримьорът също не е за подценяване. Дори може да бъде препоръчан като утвърден професионалист, който ще се чувства в свои води, ако попадне в екипа от макиажисти към имитаторското шоу на Маги Халваджиян „Като две капки вода“.



\"\" 


Приликата между Николета и Алисия е поразителна, с разликата, че гримът все още не може да моделира толкова съвършено чертите на човешкото лице. Понеже задобрява с всеки един следващ опит - да докара визията на съперницата си, за да постигне оптимален резултат, следващия път певицата трябва да потърси помощ от един друг вид специалисти. Те обаче не работят с мазила и гребени, а със скалпели.

 

 

 

 

 

44 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Написаното от изпълнителката може да се приеме и така:............. Алисия е умна жена,написаното от нея,може всеки да интерпретира,както си иска! Хот Арена я устройва, написаната в статия от журнлистката интерпретация,това не значи,че е истината за всеки!АЗ НЕ ВЪЗПРИЕМАМ,думите на Алисия така,защото явно и симпатизирам! Във всяка статия за Алисия тук,се вижда явното желание,да бъде оплюта,осмяна и представена в нелицеприятна светлина!Кой ли има интерес от това,освен някой ,който убииствено и завижда...........

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

Скрий са вече ма, мършоооооооооооооооооооо. Писна ми да ти гледам бръчките всеки ден. Ебати грозната бабка

Коментирай

Смях

преди 8 години

Никога няма да достигнеш нивото на Николета, проститутко недоебана. Ходи лапай на Касъмов рязания и си купи крем за бръчки. Марш мастия мазна

Коментирай

ИЗРОД

преди 8 години

АСЯ ДОЙЧЕВА ГРЪМНИ СЕ, НИКОМУ НЕНУЖНА МУТРЕСА

Коментирай

Geri

преди 8 години

Olele kuv sbruchkan parcal e taq kopirwachka Lisiciq

Коментирай

я2ев3рет4дрг

преди 8 години

Хахахаха Николета Лозанова изглежда на 100% Мортишия Адамс точно с тази прическа . Тази жена няма никакво излъчване, винаги е изкуствена, без никакво изражение. Взела се за красива но на какво отгоре на никой не е ясно, може би заради масата интервенции по тялото и лицето и. Алисия е жена с класа, със самочувствие на успяла жена и има защо, обичана от хората, уважавана от мъжете...общо взето всичко онова което не е Лайномет Лозанова, последният обаче който разбра това , а именно че Лозанова е само и единствено един въздух под налягае бившия и мъж Божинов. То не бяха лъжи и измислици за клипове с Акон, за модни агенции в Италия, крадене на чужди снимки, пускане на разни слухове за този и онзи...та това е Николета лозанова, дори не разбирам как може да се слага до име като Алисия :D. Вземи чисти реноме миличка, не гледай постоянно в паницата на любимата ти звезда Дойчева, не можеш да я стигнеш, затова престани само да следиш профила и излагаш се хаха.

Коментирай

CV

преди 8 години

Какъвто и фен да си на Алисия трябва да си много заслепен за да отречеш, че тя от години копира визията на Николета и очевидно я харесва като жена. Нормално Николета е първата любов на Николай и голямата любов на Валери, който я изостави за да бъде с нея.

Коментирай

МИЛАТА ТЯ

преди 8 години

ИМЕТО ЛОЗАНОВА ИЛИ ПРОДУКТА КАКТО САМАТА СВЕТОВНО БЕЗИЗВЕСТНА СЕ НАРИЧА Е ИМЕННО СЪЗДАДЕНА ПОКРАЙ РАЗДЯЛАТА НА АЛИСИЯ С ФУТБОЛИСТА БОЖИНОВ. ТА НЕ СЛЕД ДЪЛГО, САМО НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО КЪСНО ИМЕННО СЪЩИТЕ КОИТО И СЪЗДАДОХА ПОПУЛЯРНО ИМЕ ЗАПОЧВАТ ДА Я СМАЧКВАТ КАТО ЕДИНИЯ И БИ ШУТА А ДРУГИЯ В СЛУЧАЯ АЛИСИЯ НЕ Я ИМА ЗА ЧОВЕК И НЕ И ОБРЪЩА КАКПКА ВНИМАНИЕ ТА РАЗБИРАМЕ ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ЗЛОБНА НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ОТРИТНАТА И НЯМАШ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ ДО СЕБЕ СИ, ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА НЕРЕАЛИЗИРАНА И ДА СЕ НАПЪВАШ ЧРЕЗ КЛЮКИ И ИНТРИГИ ДА ПОЛУЧАВАШ КАПЧИЦИ ВНИМАНИЕ.

Коментирай

1

преди 8 години

Беше СИК-аджийска държанка преди, когато се подвизаваше често в Кошарите. Сега е изтривалка на млади футболистчета.

Коментирай

1

преди 8 години

Как може да се унижава така? Никое копие не може да бъде по-добре от оригинала. Човек трябва да бъде най-добрата версия на себе си, а не да подръжава сляпо на друг.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Николето, не разбираш ли, че с всяка следваща поръчана статия, с всяка следваща „провокация“ (както ти обичаш да се изразяваш) затъваш все повече и повече?! Няма как с някакви изкуствени коментари и минуси в някакъв жълт, махленски сайт да заблудиш когото и да било (освен себе си, може би), че Алисия е такава и онакава и че хората не я харесват. Да, нормално е да има и такива, не можеш да се харесаш на всички, принципно. Сигурно си чувала, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие?! Ако не си, поинтересувай се. Даже може да те използват за пример, така съвсем опростен, да разберат и най-мозъчно ощететените (като теб) за какво иде реч. На кратко: злобата и завистта която бълваш години наред, се връща при теб, ей така за равновесие в природата. Всичко добро!

Коментирай

Ема

преди 8 години

"Мърша" - дума употребявана от "класните" дами като шизофреничката Никлузета Пеевска хахаха. Тичкай мама да ти сменя памперса, пикло. Аман от болните недорасли фенчета на оранжевия гном.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

CV, човече, кой те пусна да звършиш училище с тази пунктуация и тоя правопис? Я се върни да наваксаш, преди да правиш първи стъпки в психологията.

Коментирай

123

преди 8 години

Шиши е платил на тролове да защитават поредната му изтривалка смяяяяях. Толкова е прозрачна Караджовската мангалка, че няма накъде вече

Коментирай

o

преди 8 години

И двете се копират една друга, а кой какво и към кого чувства и към кого е чувствал или чувства повече, нито ти, нито някой друг има как да знае, защото не сме им в главите на хората.

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Кой би искал да изглежда като тази оранжевата? Изкуствена коса, огромно чело, изкуствен нос, отвратителни нарисувани с маркер вежди, увиснали бузи, изкуствено чене, увиснали гумени цици, изгърбена като камила, с луфт от многото клиенти, увиснал задник, къси крака. Тази жена ще се разпадне някой ден.

Коментирай

abe..

преди 8 години

Te 80% ot populqrnite da gi nareka jeni izglejdat taka.E,vsi4ki na Razporeta li iskat da prili4at ? ai molq wi se..

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Новия култов лаф '' Уфф,как мирише на лайна,Николета Лозанова да не е тук?'

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

хахах тъпа си, само Николетата ли може да я ползва тая дума?

Коментирай

da

преди 8 години

Kopira q , i to mnogo...

Коментирай

преди 8 години

А как ли се е почувствал Ейкън? Тц тц тц...

Коментирай

kori93

преди 8 години

Е то е очевАдно че я копира. От както се наоперира милата не знае на кого прилича. Със сигурност само не и на себе си. А този нос който са и направили с широки ноздри и изтънен връх е толкова смешен, че няма накъде. Горката гротеска, дори не може да разбере колко нелепо изглежда в опита си да копира.

Коментирай

123

преди 8 години

Айде да видим кой има повече пари - Шиши или Касъмчето!

Коментирай

тттттт

преди 8 години

Абе стига вече писахте за тези жени.Жени на възраст с деца коментират коя копирала другата.Пародия пълна.Вече сте досадни с тия двете кукумявки използвани и захвърлени, неспособни да създадат нормално стабилно семейство, а по цял ден по фризьори и гримьори и си веят дъртите отпуснати задници из инстаграм и фейсбук, въобразявайки са че са на 18 и живота е тепърва пред тях, а те са с напъпила красота и всички мъже ги желаят.Е това е като нямаш реална преценка, ставаш жалък и смешен, а ти си мислиш че си велик.

Коментирай

Питам се

преди 8 години

Защо тази женица изпада в едно патологично състояние, в някакъв умопомрачителен делириум, само като чуе името на Алисия? Защо? Та нали уж тя беше победителката! Взе ѝ мъжа, унижава я, мачка я грозно, садистично и сладострастно, както само една фанатично болна психика може. Какво иска още незадоволената ѝ същност? Жена, поспри се! Не можеш да глътнеш целия свят! Нито си толкова хубава, нито си толкова умна, за да го направиш! Всички вече потреперват от погнуса само като чуят името ти. И не е завист, повярвай! Не е...

Коментирай

М Грознева

преди 8 години

Спука се от към гърба, чак да драскаш простотии и все едно и също. Нито прилича на Николета , нито я копира и.. Пази, Боже! Това, че е с тъмна коса в този етап от живота си, а колкото до дължината Алисия много рядко е била с къса коса, като изключим русия и период. И само какви глупави сравнения щом казала, че се чувства перфектно, можем да го перефразираме,че се чувства перфектно , защото приличала на Николета. Много по нежна и има излъчване ,з а разлика от тъпия и безизразен поглед на Николета. Иди се гръмни някъде, честно! Ти наистина си маниакално обсебена от Алисия, както самата Николета. Кефи ме Алисия, че не ви бръсне за слива червива , камо ли да ви отрази!... Колко си жалка! За неграмотна и некадърна вече е видимо и всички го знаят. Боклуци!

Коментирай

как ли пък не

преди 8 години

Кой е копието Николета ли.... дето си изпили камбата, наду и повдигна скули с хиалурон, изрисува вежди ,ч е чак съперничи на Буги Барабата, присади изкуствени коси, мигли, да не говорим за тоновете кит и макияжа, като го свали и прилича на Джак Никълсън, като ЖОКЕРА. Обряза и повдигна увисналата си тлъста трътка и сложи 1000 кубика силикон отпред да заприлича на жена. Абсолютен травестит и била красива! Никакви нежни и изящни черти няма Николета естествена, нищо подобно! Останала е едно джезве кокали, жили и коса посърнала и спечена заприличала на мършаво и настръхнало животно. Имат интерес да я лансират някои хора все още , защото печелят чрез нея и затова и правят този ПР. Пълен въздух под налягане е. И като прибавим, неграмотността, необразована, арогантна, проста, тъпа и страшно нагла по причина изброените други , картинката става почти пълна. Това, дето дава интервюта със предварително уговорени и отговорени от нейната ПР-ка въпроси в лансирани от заинтересовани до нея хора, нито ще направи по-грамотна , нито по - умна. Нито пък някой ще се излъже да си помисли ,че това са нейни думи и изрази. Абсолютна простакеса! ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

продължение.....

преди 8 години

ще я направи по-грамотна , нито по - умна. Нито пък някой ще се излъже да си помисли ,че това са нейни думи и изрази. Кой не знае капацитета на Курволета, кой не е чувал за него?!? Абсолютна простакеса! Визитка: ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

и аз се питам

преди 8 години

ха ха ха ....как ли? както всички останали....:)))))))))))))))))))))))

Коментирай

дааа и още нещо

преди 8 години

А за устните , дето ги е издула пак с хиалурон, че чак долната се е напукала и увиснала , като конска п*тка.Страшна картинка, ама се мисли за красавица. Ако свали макияжа, за страх да я гълташ.

Коментирай

Трол

преди 8 години

1. Случайно бях в компания с Алисия.Очаровах се!И това,което разбрах съвсем ясно е,че Алисия няма Николета за човек.Ако самата Клозета знаеше отношението към нея...да се е гръмнала от срам и унижението. 2.Клозета и Валери са разделени с цел ,някой известен клуб да го вземе да тича след топката.Толкова и е известна лошата слава на Клозета,че Валери е информиран от доста места,че с тази уруспия до него освен в Левски няма къде да играе. Така,че споко!Щом се уреди някъде по Европа след Сърбия..и хоооп ще преоткрият любовта си с Кенефка Лозанова. 3.Клозета е много,много,много грозна жена!Искам да кажа,че не говоря така от завист.Аз имам много повече възможности от нея и няма за какво да и завиждам.Просто обективно мнение изказвам: тя един клозет,,миришещ на мърша,тъпа,птоста,грозна,миризлива мангасарка. Не случайно хората казват:Простите и неуките са най-опасни!От този урунгел видяхме само,че безразличието на Алисия я съсипа и се сбабичоса и изперка. Абеее..жалка историика е Клозета Лозанова...щом никой клуб не иска мъжа заради славата и.Представяте ли си какво се говори за тази пропаднала женица извън България също??

Коментирай

Sisi

преди 8 години

Има ли лудииии? Има. Николинка и смешните й злобни фенчета. Не се сещам за едно качество на църнилката. Нито е нежна,нито е сладка. Дори с парите си не може да е симпатична, представям си ако нямаше. Алисия е класи над нея. Николета е о Т най-низшата каста. Интелигентните и здраво мислещи хора,а те слава богу са повече, мислят като мен. На другите можем само да им се смеем и да се забавляваме със злобата им. Колкото до грамотното писане, все пак коментираме жълт сайт,а не поезия,така че никой не е длъжен да вади речниците.Успех на Алисия. Колкото до миндила Нло тя удари дъното.

Коментирай

Патриция

преди 8 години

Изобщо не харесвам Лозанова,но всеки който каже,че Алисия не я копира или Николета копира Алисия или е сляп,или е малоумен.Да лозанова е дразнеща с поведението си,а Алисия винаги се държи достойно НО това няма нищо общо с ОЧЕИЗВАДНОТО копиране на визия.Просто погледнете визията на Алисия преди Божинов да и изневери и изостави заради Николета.След тази история тя бавно,но сигурно се стремеше да се доближи до визията на Николета и вече почти успя като две капки вода са!Не следв какво си пишат двете дами ,но ще кажа едно-Алисия,бъди себе си и не подръжавай на никой,защото така само правиш индиректно признание на врагинята си,че е готина и искаш да си като нев,това само и гъделичка самочувствието!

Коментирай

MAIA RUSEWA

преди 8 години

absoliytna prostotia.....alisia niama ni6to ob6to s trawestita nikoleta....koi podragawa na boklyci....alisia e kasiwa i negna....w srawnenie s grybata mangalka...koiato neznaino za6to e re6ila 4e i podragawa niakoi....alooooo.....kaeawelowo.....koia si ti be.....magistralka prosta....neadekwatna.....

Коментирай

123

преди 8 години

Ти не си в ред ма? Върви си сложи диоптри първо, а после върви на психиатър. Николета никога не е имала "камба" и това го доказват старите и снимки. Виж баба ти Асиета е друго нещо. Тя не само камбата си изпили, ами се префасова цялата в лице. Защото е комплексирана и мрази себе си. Да, мрази себе си и това как изглежда. Да се събуждаш всяка сутрин и с отвращение да гледаш изражението в огледалото не е лесно. Затова и се направи копие на Николета. Смени стила на тийнейджърски. Ася никога не е носила тениски и дънки, но на дърти години кара втори пубертет. Жалко, че не са измислили още операция за наливане на акъл в главата. Голяма чутура, пък празна.

Коментирай

Маринела

преди 8 години

Ама какво толкова си седнала да разсъждаваш и връщаш лентата преди 100 години??? Вие сте малоумни !

Коментирай

hahaha

преди 8 години

Тя е точно Клозета Лозанова Мършата !!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Николета си е проста проститутка с връзки в медиите по определени причини,и на чийто гръб сводниците и Главчев и Неделчев гледат да припечелят някакви суми. Божинов го опоскаха,сега е ред на Шишето. Григор не им влезе в схемата да го цицат и да бъде медиен параван,Ирак допряха до Алисия. За това е тази медийна агресия и напъните наесен пак да се клатушка и срича на екран,белким има някаква цена още известно време. А дето е с шишето и бутилката на яхта на майна си гъзина,това си е чист секс-туризъм.

Коментирай

"Патриция"

преди 8 години

Все човек в различен етап от живота си изглежда по различен начин, Аз самата съм минала през много такива , като коса, визия и усъвършенствуване. Похвалното е ,ч е при Алисия е в посока добро, за разлика от Николета, ако я погледнете снимките от преди и сега да не ги пускам сега в нета ще разберете огромната разлика. НО, жалкото при нея е , че няма никакво развитие . Това, че с разкрачката чрез лансиращи я не с дарба и образование успя да се добере до място на водеща не я прави успяла или развила се в живота. Всички знаем, че това е до време и тя утре пак ще си остане онази неграмотна и необразована Николета, никоя. Един пошъл фотомодел, граничещ с порно индустрията и визитка : ПРОСТИТУТКА! Разликата между двете, ако трябва да бъдем откровени е огромна и не сравнима.Аз съм реалист човек и не съм фен на нито една от двете.

Коментирай

браво

преди 8 години

Точен коментар!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Значи като си изправя косата ,направя си път по средата ..сложа небрежно руж,лекичко сенки и спирала...което ми е обичайният грим от гоодиинии..преди изобщо курволета да съществува в жълтите медии И САМО ТАМ.... се опитвам да съм като нея ли?! Хора...ей оФци прости... я вземете се стегнете бе?! ква е тая лозанова ,че да се "правим на нея" ....САМО в дивия за теб ,свирколето!!!

Коментирай

AZ

преди 8 години

Алисия няма нужда да се прави на някоя друга, още по-малко пък на пловдивска циганка! Жената си е много красива и има собствено излъчване, за разлика от много други...

Коментирай

Никита Хрушчов

преди 8 години

Николета пак е по-хубава от Алисия, защото не се стреми да прилича на другата! Да не говорим, че и двете вече са изпета песен и е безсмислено да влагат толкоз страсти :D Баби изтрещели! Да живее Пластичната хирургия! :) Момите, внимавайте, не пипайте лицата си, че после и Франкенщайн ще е по-красив от вас!

Коментирай

Простата истина

преди 8 години

Алиске, добре, че Николета ти взе мъжа, за да може ПР-ът ти вече 5 години да е свързан почти изцяло с Николета! Ако не беше тя, отдавна да са те забравили хората ... щеше да си станала като Гергана, ако се сещаш коя е! :))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.