Нагло! Преслава измъкна шофьора си от затвора (Мъжът уби старец на пешеходна пътека)

2686
10 Май 2016, 12:00


Преслава е измъкнала шофьора си от затвора. Певицата е задействала връзки и финанси, за да освободи Иван Сарафски, който на 6 декември 2014 прегази и уби на пешеходна пътека в Пловдив 84-годишният Петко Петков, научи ексклузивно HotArena.


Тогава Сарафски оставил звездата на участие в Благоевград и отишъл в Пловдив, за да прибере жена си и техни приятели от дискотека. В града обаче профучал през пешеходна пътека с много висока скорост, мислейки си, че в ранния час няма да има хора.


За съжаление, по това време жертвата му пресичал пътя, тъй като бързал за влака, за да отиде на вилата си в Асеновградско. Човекът починал по-късно в болницата заради зверския удар, а уплашеният Сарафски се опитал да убеди свой приятел да поеме вината вместо него и да каже, че той е бил зад волана.


Шофьорът-убиец го увещавал, че ще се отърве само с няколко месеца затвор и парична глоба, която той ще плати. Човекът пъроначално се навил, но в последствие размислил, уплашен, че става въпрос за убийство на пътя.


В крайна сметка Сарафски се оказал прав, че ще му се размине за смъртта на дядото. Той е излязъл тихомълком от затвора, а запознати са категорични, че работодателката му Преслава е уредила освобождаването му


Нещо повече, към днешна дата убиецът отново шофира, все едно нищо не се е случило, предава Шоу.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nelly
Преди 1 година
0
that there’s money in displacing children. I plan to research the issue and get some hard facts. Off the top of my head I know that medicating kids with antstpiycho-ics after they’ve been taken from their families is lucrative. Insurance reimbursements are greatest for these kind of drugs. They are big money makes for pharma.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени