Нагло, та смешно! Валери задява Калина Паскалева! Да се готви най-добрата приятелка на Николета

https://hotarena.net/laifstail/naglo-ta-smeshno-valeri-zadiava-kalina-paskaleva-da-se-gotvi-nai-dobrata-priiatelka-na-nikoleta HotArena.net
Нагло, та смешно! Валери задява Калина Паскалева! Да се готви най-добрата приятелка на Николета

Нагло, та чак смешно започва да става поведението на Валери Божинов, видя HotArena.

Футболистът най-безцеремонно започна да „върти опашка“ около журналистката Калина Паскалева.

 

Ритнитопковецът нонстоп лайква и коментира под снимките и статусите на Калина в социалната мрежа.

 

Валери я задява толкова очевизвадно, че и за децата стана ясно, че го прави нарочно.

 

Той се опитва да подразни Николета, закачайки се именно с Калина, която работи при Лозанова, пише в. „Телеграф“.

 

Ако всичко това е вярно, следва да очакваме Божинката да почне да пише на най-добрата приятелка на НиЛо – Андреа. С гадже като Кобрата, не му го препоръчваме…

15 Коментара

ако трябва да бъдем честни

преди 8 години

Отвратителна ми е Калина Паскалева, но има малко повече обзавеждане на втория етаж от Николета Лозанова.

Коментирай

reby

преди 8 години

Много е противна тази. И напъните и да се прави на интИлИгентна ме съсипват от смях. Със Божо са си баш на един акъл. Ако се вземат няма да сбъркат.

Коментирай

tedron

преди 8 години

Този пекинез с подута муцуна и той за сексимвол се има. Боже опази България от тез неземни красавици. Иначе Николета е същата стока като нея, но поне е хиляди пъти по-красива. Абе я да попитам, кой им каза на тия жени, че изприщената уста е модерна, та масово започнаха да си инжектират нещо в муцуните? Що държави обиколих и такава аномалия за пръв път виждам.

Коментирай

HAHAHA

преди 8 години

NAI-GOLQMATA KURVA BOJINOV HARESVAL SNIMKI NA NAI-GOLQMATA KURVA KALINA.IMA LOGIKA

Коментирай

Stefi 88

преди 8 години

Tazi prosta li e ili se pravi na takava toq mishok ho pravi za da drazni Ni Loto,ama kato e vidqh kak se gushka s Fiki v 33 edva li i puka za Bojkata

Коментирай

pak az

преди 8 години

Николета, а ти по цял ден седиш и рефрешваш три профила във фб май? Сега Божинката те ядосал и айде - статийка. Унижена си, разбирам те:) и по-унижена ще бъдеш тепърва.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Е, колко голяма курва да е? Малко по-малка от съпругата му!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Тази същата в книгата си описва макар и не назоваваща име, но за всички е ясно кой има предвид -Николета Лозанова каква мишка смотана е била Лозанова и как са я премятали най-долните отрепки по дискотеките и какви ги е вършила. Калтак долен и мръсен е била тогава, и сега е същата , как се е натискала и самопредлагала на приятелите на нейни уж приятелки и всички са я мразели в гимназията. Даже са я и млатили момичета за това. Там точно и ясно казва - че е проститутка. Слага и себе си в това число. Прочетете книгата и ще видите за какво иде реч. И двете са от Пловдив и двете са бръмчели по едно и също време в Пловдив. И когато пишете, че са колежки в Папараци, мисля, че Калина вече не е , ако не се лъжа не е лошо да споменете,че Калина там е редактор и е дипломиран журналист( тя вие колежка), а Николета е една обикновена водеща на няколко реплики, без всякакво образование.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Вaлери е свободен мъж,знaчи може дa се зaдявa с която си поискa.Хотaренa,точно вие ли ще му дaвaте нaклон нa ...?Хвърчaщaтa чиния Николетa нямa дa е лошо дa слезне вече нa земятa и дa осъзнaе,че светът не се върти около нея.

Коментирай

1212

преди 8 години

KATO E SVOBODEN MUJ OZNACHAVA CHE TRQBVA DA PISHE NA VSQKA KURVA,A ZA PASKALEVA VSICHKI ZNAEM CHE E BOLNA OT SPIN

Коментирай

ops имаме новина!

преди 8 години

Калина болна от СПИН ??? ха ха ха. Докторът по венерически заболявания си каза тежката дума. ха ха хааааа. Да се смееш ли , да плачеш ли? И защо да не пише Божинов, какво престъпление е това? Нима ние не се задяваме и пишем с кой ли не в нета? Хайде стига , че вече ми се повръща от такива псевдо-моралисти и на Бога не сте драги! Божинов и всеки ще прави, каквото си иска, животът си е негов! Защото съпругата му ,като все още се води семейна жена и при това с дете-дъщеря, та гледам си е седнала на мушмулата изгнила и не излиза от вкъщи. Хич не си го слага и не го лапа горката! Жив да я оплачеш! ха ха

Коментирай

нима?

преди 8 години

Май ще се окаже, че само ти знаеш , че е болна от спин.

Коментирай

ех!

преди 8 години

И кое му е наглото, а после кое смешното???? Наглото беше онази дребната черната с късите крака и вечно фотошопираната комплексарка с която Валери има фиктивен брак вече знаем кой ;) е тя... Николета Лозанова;D, (избива ме на смях само като написах името и) се набърка и с манипулации и внушения колко е неземно красива и незаменима му съсипа връзката с Алисия. Свободен мъж може да си сваля и да си пише с който иска, пък било то и най известната проститутка в света. Браво миличък не си губиш времето, хаха!

Коментирай

POLQ

преди 8 години

NAI-GOLQMATA PROSTITUTKA KALINA PASKALEVA SAMA SI PISHE KOMENTARITE I SI OTGOVARQ.KALINKEEEEE TUI KATO NIKOGA PREZ TVOQ JIVOT NE SA PISALI TOLKOVA MNOGO ZA TEB SE ZABAVLQVAI SEGA,NEKA TI E GUSTO V PAMETTA NA BASHTA TI.

Коментирай

хайдеее и Калина ли? ха ха

преди 8 години

Сега пък Калина ли ти се привижда бе, простако? Няма такъв болен мозък! В статиите за Алисия са братята и, родата и, самата тя. В статията за Ивайло Колев е самия той да спори с теб, тук пък Калина. Иди се търси, не си само! Напълно си изтрещяло! Това са маниакални, шизофренични прояви! Калина си има и образованието и работата, а ти лаеш , като гладна кучка но стоп тук без пари в този сайт!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.