Наглост! След Паша Христова, Невена Цонева ОКРАДЕ и Мария Нейкова

2551
27 Октомври 2015, 15:00


Невена Цонева е изпразнена от творческо вдъхновение и се опитва да съживи кариерата си с кавъри на вечни български песни, разбра HotArena.

 

Певицата отдавна е в професионална дупка и не е способна да предложи нещо интригуващо на музикалните фенове. Наскоро тя записа поредната чужда песен – „Вървят ли двама” на Мария Нейкова.

 

 

Откакто преди осем години спечели „Мюзик Айдъл“, любимата на Венко от „Ку-ку бенд“ не можа да извади нито един собствен хит. Тя обаче още не се е предала и е решила да пробва друга стратегия за кариерно развитие – като няма свои парчета, ще взима песните на другите, пише „Всеки ден”.

 

Предишния подобен отчаян опит бе с песента „Повей, ветре” на Паша Христова. Кавърът на „Двама” пък се очаква да излезе в края на ноември или началото на декември.

 

Невена е измислила и название на пеенето на чужди хитове - „възраждане на златните песни на България“.

 

„Тези песни никога не са умирали, за да бъдат възраждани, всеки българин ги знае наизуст! Нека Невена си признае, че не може да прави нищо друго, освен да изпълнява чужда музика“, възмущават се колежки на Цонева. 

 

Злите езици отдавна я бяха отписали от музикалната сцена и според тях единственото, което още едва я държи на нея, е връзката й с Венелин Венков от „Ку-ку бенд”. Тя разчита на нея и не прави никакви опити за професионално израстване.

 

Севлиевската красавица доказа, че лежи на стари лаври, като се яви на идентичен формат за млади певци – „Гласът на България“, а на фестивала в Сочи изпълни парчето на Уитни Хюстън, с което стана музикален идол преди 8 години.

 

„Двама” също е песен, която се пее по конкурсите за музикални таланти. Ако може да прави и нещо друго, време е да го покаже, смятат нейни колеги.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени