Награди събраха култовото трио от едно време - Русата Златка, Николета и Андреа (По-красиви от преди)

https://hotarena.net/laifstail/nagradi-sabraha-kultovoto-trio-ot-edno-vreme-rusata-zlatka-nikoleta-i-andrea HotArena.net
Награди събраха култовото трио от едно време - Русата Златка, Николета и Андреа (По-красиви от преди)

Всички все още въздишат по култовото видео в джакузито, в което плеймейтките Златка Райкова и Николета, заедно с фолк певицата Андреа, лудяха една с друга по бански. Историята и дружбата им има нов прочит, видя HotArena!

 

Наградите на сп. “LoveStyle”, което стана на 3 години, събра трите грации, които споделиха компанията си на едно сепаре и вероятно си припомниха лудите младини.

 

Доста юнаци си спомнят за видеото, в което двете блондинки и брюнетката лееха шампанско в джакузи и си раздаваха страстни целувки.

 

В наши дни красавиците са по-обрани в поведението си и се появиха на събитието доста стилни и доста по-хубави от преди.

 

Николета спечели награда „Цялостен принос“ за 3-годшиното съществуване на любовното списание. Водещата на „Папараци“ и съпругът й Валери са печелили и „Двойка на годината“, също отсъдена от изданието.

 

Сред известните лица на събитието се открояваха тези на Емануела, Нана Гладуиш, Юлияна Дончева и Стъки, Златка Димитрова, Теди Кацарова, Надя Казакова, Аделина Солтарийска и др.

23 Коментара

пф..

преди 9 години

Ау, какво чело безкрайно. Аман от курви, докога ще ни ги пробутвате и налагате като модел. БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА Е ТОВА!!!

Коментирай

и

преди 9 години

ееее и тя да има някаква награда от жълто списание... хахаха вече не си интересна кур*о с нищо

Коментирай

tao

преди 9 години

само златка ми харесва

Коментирай

56789

преди 9 години

Цялостен принос????????За какво, и като гледаме корицата която държи снимката е на 100 години, дори и там не са я отразявали скоро, ама че пародия, ама че чудо. И какви любови какво чудо, та те изобщо не са нормално семейство тия двамата. Дори рядко вече се появяват заедно, Валери му е през оня работа за нея, Николета или си знае и си търпи, или е достатъчно наивна за да вярва че всичкото им е наред или последна ще научи. ОТВРАТНА Е ТАЗИ ЖЕНА, И ТЪПА КОЕТО Я ДОУКРАСЯВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

Коментирай

пф

преди 9 години

Исках да кажа : ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА. Пропуснала съм "не"

Коментирай

azz

преди 9 години

Е как? Цялостен принос за : 1. Скъпи момичета на възраст от 15-19 години, носете само маркови дрехи, изтиквайте родителите, дори и да не са заможни, нека бачкат като роби за една тениска; 2. Семейните ценности са демоде -важното е детето да е облечено марково, а мъжа да позира за селфи; 3. Кариера - не следвайте висше образование и без него става; 4. Бъдете активни във фейса, а на живо гледайте кифленско лошо иначе ще ви помислят за обикновен човек.

Коментирай

alina

преди 9 години

Nikoleta prilicha na opushena naduvaema kukla.....Andrea tolkova zle grimirana...vreme e za smiana na grimiora...Samo Zlatka e estestvena i opredeleno izglejda po dobre ot tezi dve kovri vzeti nakup!

Коментирай

Sawo

преди 9 години

Цялостен принос хахахаха????????? Нещо не мога да схвана с какво и на кого е допринесла ;0. Вие нормални ли сте бе??? И много добре казано от azz.

Коментирай

сори ама

преди 9 години

Златка и на живо прилича на кукла, красива и нежна жена. Андреа е съвсем обикновена, а Николета на живо не прилича изобщо на това което виждаме по снимките. И забележете изкуствените и мигли на снимката на която се е навела, като я гледам чак ми тежат на мен хаха , косата и изкуствена, тежък грим огрооомно чело, голяма глава, малко тяло.

Коментирай

култово ????

преди 9 години

Култово трио. Чакайте още малко и ще видите как ония двечките Николетка и Андреа пак ще се хванат за косите. Едната ще разказва как Божинов е свалял Моника и как Николета и е разхождала на времето обувките и парцалите, а другата ще се жалва как Андреа се взима на високо а как всъщност не може да пее. Чакайте и ще видите. Това не е приятелство, заедно са само от време на време. Андреа не мисля че приема НЛО-ТО на сериозно. И на времето същата тази руса Златка не беше ли казвала че Божинов е искал да правят тройка тя , той и Николета хаха приемал ги е за проститутки хаааааааааааааааааа!

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Направо са "невероятно красиви" Свирколетка и Андрея проститутката хахахахаха само я погледнете курволета толкова е изкуствена,че не може да се засмее,а Андреята ако не си покаже висналите цици точно като една уличница няма да може да живее хахаха жалкарки

Коментирай

Mona

преди 9 години

Догодина да й дадете приз за песен на годината. Хаха , а снимките на Цура Янева водяхте ли от събитито, навъсена, че дели с любовницата на гаджето си една стая, а и на оная списанието на пеевски и награда й даде. Нищо за Цура са купили за наградите на планета, освен ако и там НЛО не я изпревари, вече всичко е възможно.

Коментирай

Аделина

преди 9 години

Е то е така, като те пенсионират и ти дават цялостен принос и се надяват да си налягаш парцаляците някъде и да не се буташ сред младежта, демек пенсионирана плеймейтка. Но и аз недоумявам ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА КАКВО???????????? С какво и за какво е допринесла една плиткоумна, неграмотна, необразована, повърхностна и злобна женица без професия, без награди, без признания, на която всички се подиграват............може би цялостен принос в разбиването на семейства и кариери?

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

На някой май не му хареса коментара ми и го е изтрил хахаха Николетооо много си проста,Андреята и тя същата хахахаха

Коментирай

ужас

преди 9 години

това са три измислени крави

Коментирай

df

преди 9 години

Много глупав коментар. ПЪРВО - необразована е, но то с образование в България не се пробива. Тя иска да живее добре, а не да бачка за 400 лева заплата на счетоводителка или даскалица. Човек взема диплома, за да живее добре. Не живее добре, за да взима диплома. Така че след като някой е успял да постигне мечтаният си стандарт на живот и без да учи, не виждам защо я съдим, че нямала диплома. В България е пълно с безработни висшисти. Можем да я съдим, че не е учила, ако няма какво да яде и дойде да ни се моли на нашата врата. ВТОРО... пенсионирана??? На жена на 27 години казваш пенсионерка??? В час ли си? ТРЕТО - всички й се подиграват, но както става ясно, защото й завиждат и искат да са като нея. Човек, който е безразличен, не буди такъв интерес и такава злоба. Това е само завист. Масова при това. Пълно е с прости и необразовани, но хората именно нея направиха известна по някаква причина и именно за нея обожават да гледат, четат и коментират.

Коментирай

df

преди 9 години

ЧEТВЪРТО - тя до сега имала само едно семейство и то изглежда не е разбито. Не вярвам, разбира се, да ги е свързвала някога любов, защото двама толкова прости и ограничени умствено хора няма как да се обичат, но това е друга тема. Семейство разбива този, който има. В случая имал е Валери. Не бъди тъпа женомразка, която дотолкова е обявила война на собствения си пол, че дори когато съпругът изневери, обвиняваш съпругата ли любовницата. Мъжете горките, все са невинни и все ги оправдаваме за всичко. Те са безгласни букви, които нямат воля и нямат глас и мнение. Стига глупости. ПЕТО - наградата наистина е абсурдна! Вероятно Николетка сама си я е платила или просто поради тесния български пазар не е имало на кого да я дадат. ШЕСТО – Николета много е погрозняла. Не че някога е била идеал за красота на много хора, основно все на тийнейджърчета, но напоследък просто съвсем се сбабичоса от злоба. С Андреа изглеждат похабени, съсухрени и състарени за годините си. А Андреа пак с палячовския грим..

Коментирай

df

преди 9 години

А Андреа пак с палячовския грим с бялото около очите и тежкия черен грим, с големите руси ретро букли и грамадните ретро силиконови цици. Ужас просто! А другите две като облизани от крава и с многозначителни усмивки на Мона Лизи. Златка ми изглежда най-свястна от тези трите.

Коментирай

do azz

преди 9 години

Какво те е яд на Николета, че може и без висше? Да не го решава тя? Необразована е, но то с образование в България не се пробива. Тя иска да живее добре, а не да бачка за 400 лева заплата на счетоводителка или даскалица. Човек взема диплома, за да живее добре. Не живее добре, за да взима диплома. Така че след като някой е успял да постигне мечтаният си стандарт на живот и без да учи, не виждам защо я съдим, че нямала диплома. В България е пълно с безработни висшисти. Едни от най-успелите хора в света нямат висше. Не че тя някога ще е от тях, но тя не е виновна, че вие въртите рейтинг на всичко, свързано с нея, та затова после я канят за водеща и т.н. Второ - "изтиквайте" и "изстисквайте" са различни неща. Трето - кой как гледа и колко е активен във ФСБ мисля, че си е негова работа. Четвърто - нито Николета , нито никой не ви е виновен, че нямате ценности. Това е далеч по-сложно социално явление, за което ти си намекнала и съвсем не се дължи на ролята на един човек в обществото, още по-малко пък Николета точно. Смешно е да я виним за всичко.

Коментирай

до azz

преди 9 години

Какво те е яд на Николета, че може и без висше? Да не го решава тя? Необразована е, но то с образование в България не се пробива. Тя иска да живее добре, а не да бачка за 400 лева заплата на счетоводителка или даскалица. Човек взема диплома, за да живее добре. Не живее добре, за да взима диплома. Така че след като някой е успял да постигне мечтаният си стандарт на живот и без да учи, не виждам защо я съдим, че нямала диплома. В България е пълно с безработни висшисти. Едни от най-успелите хора в света нямат висше. Не че тя някога ще е от тях, но тя не е виновна, че вие въртите рейтинг на всичко, свързано с нея, та затова после я канят за водеща и т.н. Второ - "изтиквайте" и "изстисквайте" са различни неща. Трето - кой как гледа и колко е активен във ФСБ мисля, че си е негова работа. Четвърто - нито Николета , нито никой не ви е виновен, че нямате ценности. Това е далеч по-сложно социално явление, за което ти си намекнала и съвсем не се дължи на ролята на един човек в обществото, още по-малко пък Николета точно. Смешно е да я виним за всичко. Как се вижда, че си още някое малко момиченце, което не може да мисли, но пък поне опитва. :) Един ден като пораснеш, може и да разбереш.

Коментирай

хахахах

преди 9 години

днес си пуснах FASHION TV ,ама клозета я нямаше сред дефилиращите ,ахахахахахахаха-

Коментирай

Изабелла

преди 9 години

Иначе Златка е добре, създаде си модна линия, хвана се с Георги, изглежда нощните запои и наркомански изцепки и омръзнаха и се кротна. Андреа - потресаващо нелепа, както винаги. Прекономерна употреба на фотошоп, изтъняване на месестите й ръце и едри баджаци (буквално), коригиране на оранжевия й тен и прочие. Вечно с един и същи грим прикриващ висналите и клепачи. Няма какво да ги коментирам, безкрайно изкуствени и фалшиви!

Коментирай

GAF

преди 9 години

i tri4kite

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.