Наградите на Пайнер разместени 4 дни преди концерта (+Скандални разкрития за Джена и Мария)

3563
26 Февруари 2015, 14:00


Отличниците на музикална компания „Пайнер“ са били подменени 4 дни преди награждаването, разбра HotArena!

 

Статуетките за „Певец и певица на годината” по план трябвало да попаднат в ръцете на Галин и Джена, но в крайна сметка след промяната ги грабнаха Фики и Преслава, пише "Уикенд".

 

Анелия, Галена, Джена, Емилия, Преслава и Цвети Янева бяха номинираните дами в категорията „Певица на годината”. В последните седмици дори във виртуалното пространство се завъртяха кървави колажи, на които Джена държи отсечените глави на своите конкурентки и считани за фаворитки за приза – Анелия и Преслава. Самата

 

Джена дори заяви, че се надява най-накрая тази година наградата на наградите да отиде при нея.

 

Надеждите й са били напълно основателни до миналия петък, още повече, че изтече таен списък, според който името на Джена наистина фигурира срещу най-голямата награда.

 

Само няколко дни преди концерта в зала 1 на НДК във фирма „Пайнер” е било взето решение да настъпят някои важни промени в списъка с призьорите. До продуцента Митко Димитров е достигнала интрига, за който „Уикенд” въобще не се наема да твърди дали е просто слух или има и известна доза истина.

 

Упорито се шушука, че Джена доста често се застоява прекалено дълго в кабинета на шефа си. Този донос притеснил Пайнера. След като преценил трезво нещата, той пресметнал, че ако даде наградата на Джена, слуховете ще се засилят и ще тръгнат спекулации и интерпретации по темата.

 

Инженерът взел решение да детронира своята любимка за сметка на наградената Преслава. Съобразил, че ще пресоли манджата и ще даде хляб на таблоидите как родената в Разград изпълнителка обира наградите по втория начин, още повече, че я гласял за победител в още 3 категории – „Песен на годината”, „Посланик на българската музика зад граница” и „Най-гледан клип в „Ю туб“.

Несъгласна с разпределението на призовете е била завърналата се след тригодишно отсъствие от сцената Мария. Както „Уикенд” писа преди няколко броя, прясната г-жа Гущерова се нави да се запее отново в кръчмите, само и само да бъде уважена със стойностно отличие.

 

Имали уговорка, че Мара ще бъде наградена при определен брой участия, които да вкарат приходи във фирмата. Миньончето изпълнило ангажимента си, но накрая шефът й се отметнал.

 

Оправдал се, че няма основание да я отличи в нито една от категориите, тъй като последните й проекти (които се превърнаха в безспорни хитове – б.р.) са дуети с Азис. „Как си представяш да наградя чужд изпълнител?”, сопнал се Пайнера.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени