Нахална актриса наруши правилата на „Гласът на България“

6757
26 Февруари 2017, 20:59


Още в стартовия епизод на „Гласът на България“ се появи участник, който да досажда на журито и да държи сметка защо не е харесан.

28-годишната куклена актриса Сандра Петрова, която преди да излезе на сцената се самообяви за много забавна и талантлива, не трогна абсолютно никого с изпълнението си на парчето Born this way на Lady Gaga.

Нито един от менторите не завъртя креслото си, но това вместо да накара недооценената актриса примирено да се върне зад кулисите, я предизвика да нахлуе сред менторите, за да ги пита защо не са я харесали. След като ги изтормози с въпроси, Сандра се престори, че пада в краката на Графа, докато баща й кършеше пръсти зад кулисите. Той е оперен певец и не разрешавал на Сандра да се развива музикално като дете, защото смятал, че който пее от малък, нищо не става от него. Може би е трябвало да го послуша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Panda
Преди 1 година
0
Нещо по-тъпо не можахте да измислите!? Момичето пя страхотно, изглежда страхотно, държа се достойно и възпитано! Изключително позитивен човек! Сигурна съм, че от тук нататък често ще чуваме за нея! Браво!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hotlaina
Преди 1 година
0
Abe vie kato pishete ne vi li idva na akyla , che i drugi hora shte gledat predavaneto. Momicheto pq dobre , vypreki che ne se obyrna nikoi. Izobshto ne go napravi nahalno , dyrja se dobre , vyzpitano i s nishto nikoi ne i se podrazni. Ari begaite pak lainari
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени