Най-богатата българка - Лора Виденлиева се омъжи за художник! Вдовицата на Грашнов се влюбила фатално (Пикантни подробности и много снимки)

8862
29 Януари 2017, 10:45


Най-богатата българка се врече пред Бог на художника Георги Юруков в столичната църква “Св. Георги” в елегантен тоалет в черно и бордо, видя HotArena.

Българин, а не чужденец успя да впечатли с характер, дух и интелект Лора Виденлиева по невероятен начин, за да изненада тя приятели и бизнес партньори от цял свят с покана за сватба. Изненада дори жълтите таблоиди, които от седмици гадаеха в коя държава е роден младоженецът и коя екзотична точка на света ще избере за своята сватба най-богатата българка.

Лора и художникът керамик Георги Юруков се врекоха обаче пред Бог на пъпа на София в една от най-красивите български църкви - “Св. Георги”, пред близо 200 приятели от няколко държави. Булката бе със суперелегантен тоалет в черно и рокля на актуалните карета и цветя в бордо, с малка кокетна шапка. Дискретен букет в червено допълваше перфектния ансамбъл. Кумове на младоженците бяха известното семейство художници Онник Каранфилян и съпругата му Нина Колева-Каранфилян.

За първи път вероятно в храма “Св. Георги” звуча съвременна италианска музика. Една от любимите песни на булката посрещна двойката на влизане в църквата. Четирима попове водиха церемонията. Един от най-активните фотографи бе синът на булката Руши Виденлиев. Звездата бе на сватбата с цялото си семейство - малкото момиченце, което се роди преди месеци, и красивата си съпруга Таня.  В храма свидетели на тайнството бяха приятели на двойката, сред които актьорите Катето Евро, Тончо Токмакчиев, Валя, съпругата на Орлин Горанов, на чийто рожден ден Лора съобщава първо новината за сватбата. Двамата се влюбват от пръв поглед в края на миналата есен. Тогава Виденлиева, която дели живота си между Южна Африка и Италия, пътува много по бизнес дела в цял свят, тъй като развива изключително успешен телекомуникационен бизнес.

Продава къщата си в София и, изглежда, сякаш иска да сложи черта на живота си в България. Точно 15 г. след смъртта на съпруга ѝ - първия собственик на “Мобилтел” Владимир Грашнов, Лора е в София. Приятелки я канят на женска вечер в един от столичните клубове, където среща Георги. Художникът не знае коя е дамата, с която цяла вечер говорят и се шегуват. На следващия ден, когато приятелите му я назовават по име, той е бил силно изненадан. Какво точно ги привлича един към друг, само двамата знаят, но два дни след първата среща влюбването е фатално и истинско.

Седмици след това говорят по телефона, пишат си и разменят... поезия от разстояние. Вероятно у Георги Лора намира големия приятел, загубила със смъртта на Владимир Грашнов. Виденлиева има две пораснали прекрасни деца - певецът Руши Виденлиев и чаровната Емануела. През 2003 г. Когато навърши 50 г., бизнес дамата, която е съдружник в над 100 фирми в цял свят, се изповядва пред списание Eva и казва, че иска приятелите си, които са артисти по професия и душа, защото с тях можеш да споделиш всичко. 14 години по-късно със сватбата си с художника Георги Юруков Лора описа на дело представата си за съдбата. Тя е едно цяло - като сила, нещо от мъжа, нещо от жената, от въздуха, от слънцето, от живота... Едно общо. Лора потвърди и обещанието си отпреди години - да предизвика съдбата, за което трябва смелост, и да си върне вкуса към живота. Защото е имала много неща, но са ѝ липсвали малко лудост, малко несериозност, които винаги е потискала у себе си, изповядва се пред Eva най-богатата българка.

Диляна Маринова -  Джуджи, която работеше в екипа на Владимир Грашнов, е една от "причините" Лора да срещне Георги. Бившата тв водеща от Нова тв кани приятелката си на клуб преди месеци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Брей
Преди 1 година
-1
Голям праз , а аз се чудя утре как да купя въглища , що не напишете статия колко е бедна държавата и как хората в нея едвам свързват двата края ,дреме ми на чорапа за Виденлиева !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
Ами...........да им е честито!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени