Най-дебелият мъж в света се стопи с 300 килограма

2344
24 Април 2015, 15:52Най-дебелият мъж в света стопи повече от 300 килограма и продължава да слабее. Пол Мейсън, който бе сочен за най-дебелия човек на планетата с тегло от 430 килограма, днес тежи почти 130 кила, видя HotArena.

54-годишния мъж е безкрайно щастлив от своята трансформация, но животът му дори след отслабването не е лек, защото трябва да се справя с още изпитания. След драстичното отслабване кожата на Пол буквално виси.

Въпреки активните тренировки в залата, консултациите със специалисти и посещенията на различни терапии, Пол не може да се справи с проблема. Знахари, билкари, диетолози, хирурзи и дерматолози се занимават с англичанина от години, но нито един от тях не е успял да му помогне.

Единственото решение е операция, която обаче е толкова опасна, че няма лекар в Англия, който да се реши на подобна стъпка. От година обаче той живее в САЩ и успява да намери клиника в Ню Йорк, където рискуват да го оперират.

Това вероятно е единственият човек в света, успял да се отърве от наднорменото си тегло, който може да съжалява повече за успеха си“, коментират специалистите.

Що се отнася до Пол, той е повече от готов да се подложи на интервенциите. Още повече, че се надява така да има най-после нормален живот.

Когато гледам снимки от периода, в който кантарът за товари сочеше всеки ден повече и повече и почти бе достигнал стрелката за половин тон, не мога да повярвам, че това съм аз. Бях прикован на леглото си 24 часа в денонощието и бях забравил как изглежда светът отвън, защото го гледах само от прозореца си“, плаче той.

Това обаче вече е в историята. Днес той е нов човек, а и докато се бори с килограмите среща жената на живота си. Ребека случайно научава за него, докато гледа документален филм за историята му.

И буквално се влюбва в него.

Днес двамата живеят заедно, а тя е най-голямата му опора. И безусловно го подкрепя в решението му да изтърпи още няколко месеца мъки, за да се отърве от 30 килограма излишна кожа, които висят от тялото му.

Операцията е насрочена за 28 април. И ако всичко мине гладко, Пол Мейсън ще влезе в историята като първия човек успял да отхвърли повече от 300 килограма тегло, преодолявайки всички спънки с воля и медицинска помощ.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени