Най-голямата излагация! Мона Валериева: По-прости от българите няма! (Вижте тя колко е умна)

https://hotarena.net/laifstail/nai-goliamata-izlagaciia-mona-valerieva-po-prosti-ot-balgarite-niama HotArena.net
Най-голямата излагация! Мона Валериева: По-прости от българите няма! (Вижте тя колко е умна)

Моника Валериева тотално се изложи.

 

Моделката сътвори най-големия резил в опита си да злепостави онлайн медиите, видя HotArena.

 

„По-прости хора от българина няма. Съжелявам че го казвам...но мисля че доста съм пътувала по света“, започна словоизлиянието си Мона (цитатът е дословен, наедно с грешките).

 

Повод за възмущението й стана статия, разпространена в медиите, според която иска прошка от дядо Добри за греховете си и му целува ръка. Това толкова засегна Валериева, че тя избухна и обиди целокупния български народ колко бил прост.

 

Дали Мона знае значението на думата „прост“, няма да коментираме. Но гледайки правописа й, можем да се замислим кой е простият в случая.

 

Прилагаме и изказването й във Фейсбук:

 

 \"\"

 

Както сами виждате, от общо 10-ина изречения, моделката е допуснала повече от 50 пунктуационни, правописни и граматични грешки. Като почнем от думата „съжелявам“, минем през „неискам“ и стигнем до липсата на интервали, запетаи и прочие елементарни правила, които се изучават в първи клас.

 

Тъй че преди да се засрамим ние, срам за теб, Моника! Срам, че обиждаш българите на „прости“, сякаш ти не си българка!? Срам, че наричаш всички прости, а не поглеждаш себе си и културата си на правопис. Срам!

18 Коментара

силвия

преди 8 години

тази тъпачка и тя като черната златка-патка се прави на много умна, а ва главата й само бръмбари витаят

Коментирай

алекс

преди 8 години

Жалки са ви пристрастията към Николета с всяка статия го показвате!!Къде ви е обективността?Плюете всяка,с която Николетка води измислени дразги сътворени само на измисления щастлив свят който живее!

Коментирай

А3

преди 8 години

ГОСПОДИ, КАК МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА НЕГРАМОТНА?! Няма и едно изречение без грешка! Може ли такава излагация, да го беше пратила на някой да го провери! ПОТРЕС! Този текст е недопустим и за дете в 4-ти клас, казвам го съвсем сериозно! Не ме интересува коя е и каква е - за човек на нейните години това говори за много сериозно изоставане.

Коментирай

хх

преди 8 години

И слава богу,че не е българка....интелекта и е изписан на веждите

Коментирай

1234567890-

преди 8 години

Извинявайте, но точно вие в този сайт ли говорите за краснопис и дар слово хахаха..махленски сайт с притенции за нещо. Колко пъти са ви поправяли грешките, тя не се води журналист а вие, така че вие сте смешните в случая и като се има предвид какви "ВОДЕЩИ" има неграмотни и необразовани е доста права в случая, как да не сме прости като търпим невежи същества като Николета Лозанова водещЪта.

Коментирай

нЕмам думи

преди 8 години

''неискам'',''моЙте грехове'', ''съжЕление'' и още куп...За съжЕление освен,че си грозна си и проста.Неочаквано лоша комбинация.

Коментирай

mamka vi

преди 8 години

Намерихте за какво да се заядете!!!Хайде като сте се загрижили за правописа на Моника,излезте на улицата и дайте на хората да ви напишат същят текст да видим колко човека ще ви го напишат правилно.Аман всеки път като се види една красива жена и да се обижда.Прост не значи да направиш няколко правописни грешки.Прост те прави да дадеш златен скункс на Нешка Робева,прост те прави това да плюеш по Кубрат Пулев защото загубил от Кличко!Хайде сега направете една статия за мен и моите прЪвописни грешки!

Коментирай

Щурчо

преди 8 години

пак ли с тази тъпа и евтина к...... ни занимавате боклук смотан

Коментирай

ppp

преди 8 години

За съжаление е права. Даже понякога се чудя на тези, които се гордеят, че са българи, но се радвам, че има такива. Аз лично не виждам за какво да се гордея-само комплекси, псевдокултура и псевдоценности, не искам да продължавам

Коментирай

А3

преди 8 години

Това, че ти си неграмотна и тя е неграмотна не значи, че всички са ! Все още има много интелигентни хора, които четат и се образоват. За теб ако това не е проблем - да си на двадесет и кусур години и да не можеш да пишеш грамотно на родния си език - просто няма какво да се каже. Проблем е, и още как, защото означава, че не чете - а не четеш ли си духовно беден. Толкова много хора вече са духовно бедни - затова и държавата ни е бедна!

Коментирай

?

преди 8 години

"наедно"??? Явно и вие сте на нивото на фльорцата....

Коментирай

Nivea

преди 8 години

Ами то така си се пише ха-ха .. Моля Ви , не се излагайте !!!

Коментирай

Nivea

преди 8 години

Ами пътя , прочети една книжка на българско автор ,без значение дали са стихотворения,примерно Иван Вазов , и пак коментирай . След месец -два куфарчето ,билетчето и да се махнеш от "тази лоша страна с комплексирани хора "! Не знам от кое ме е срам ,мен лично ,повече ! От мои съграждани с такива разсъждения или от "моделки " ,които имат място във всякакви телевизионни предавания и сайтове ...

Коментирай

Nivea

преди 8 години

Радвам се ,че поне един грамотен ,трезвомислещ българин се е включил ... А коментара на mamka vi ,то и именуването е блестящо , изключително ме стряска . Явно расте неграмотно поколение с различна ценностна система от нормалната !! Не очаквайте България да просперира ,щом масата от хора са неграмотни и необразовани !!!!

Коментирай

до Nivea

преди 8 години

извинявай, скъпа, но не знам къде живееш - ако ти харесва мръсотията и простотията в бг и не искаш това да се промени - то и ти си сред виновните всички ние да живеем в кочина, която няма никъде по света! пътят е за теб - хайде , довиждане

Коментирай

ppp до Nivea

преди 8 години

относно книгите - разните книжни плъхове няма да надскочат себе си колкото и книги да прочетат, защото самоцелното четене не е решение, освен да създаде отново някакви папагали с псевдокултура!

Коментирай

mamka vi

преди 8 години

Първо проблем е и за мен но защо не покажат някои обикновен човек които е неграмотен ами само известни.Демек даите да се покажем колко сме напред бедните и неизвестните.По голям проблем е че не уважамваме българите които постигат нещо!А дърпаме на показ тези дето са неграмотни и т.н.!

Коментирай

ВЪЗХИТЕН

преди 8 години

БЕ, НЕ ЗНАЕ ПРАВОПИСА, НО ЗНАЕ ДА СЕ ВРЪТКА И ДА ПРАВИ СЕКИШ! МОЖЕ ДА ВЪЗКРЕСИ ВСЕКИ ПОЗАМРЯЛ УЧКУР! ГОЛЯМ Е ПЛАШИХУЙ! БРАВОС!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.