Най-хитовата дискотека в София - Megami Club-hotel Marinela с невиждано шоу - Welcome to the Jungle

https://hotarena.net/lubopitno/nai-hitovata-diskoteka-v-sofiia-megami-club-hotel-marinela-s-nevijdano-shou-welcome-to-the-jungle HotArena.net
Най-хитовата дискотека в София - Megami Club-hotel Marinela с невиждано шоу - Welcome to the Jungle
Фолк звездата Галена избухна на сцената на най-атрактивния нощен клуб в София снощи като истинска пантера. Певицата се оказа в центъра на уникално шоу, изпъстрено с много танци, музика, костюми и хореография.

Танцьорите се бяха превъплатили с изкусни костюми като екзотични животни и представиха уникални акробатични изпълнения.

Огромната сцена на Megami Club-hotel Marinela е изключително подходяща за подобен род мини-спектакли, които се превръщат в истинска наслада за сетивата на публиката.

Megami Club-hotel Marinela за пореден път показа иновативност в едно от емблематичните си партита, което накара публиката буквално да затаи дъх. Галена и екзотичното шоу Welcome to the Jungle е само началото от разнообразната програма, която екипът на дискотеката подготвя за летния сезон.

2 Коментара

зз

преди 5 години

Хаха галенка е уникална на тая снимка САМО СЛАНИНА

Коментирай

:)

преди 5 години

Галена винаги е била уникална! За разлика от други, които могат само да мечтаят да са на нейно място!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.