Най-известните и красиви пловдивчанки

https://hotarena.net/lubopitno/nai-izvestnite-i-krasivi-plovdivchanki HotArena.net
Най-известните и красиви пловдивчанки
Оказва се, че Пловдив не е само втория по-големина град в България, но и град, в който се раждат едни от най-красиви жени.


Сред най-популярните се нареждат \"Мис България 2000\" Маги Желязкова, плеймейтката Николета Лозанова и моделката Мари Вачева.


Трите грации не само са много амбициозни, но и умеят да пленяват мъжете с неповторим сексапил и неподправено държание.


Маги и Николета неведнъж са взимали призове за красота, а наскоро Мари Вачева ги последва, грабвайки титлата \"Най-гореща звезда на България\".


Оказва се, че между пловдивчанките няма толкова голяма конкуренция, дори се подкрепят.

Дали защото красивите жени са солидарни една към друга или защото Пловдив е голям град, а възпитанието не е като при момичетата родени в по-малките градове и села, остава загадка. Едно е сигурно - красивите жени не си завиждат!

19 Коментара

123

преди 8 години

ne vi omrızna da lijete zadnika na Nikoleta...

Коментирай

хаха

преди 8 години

Николета е oт Пловдив -Област (с.Караджово) :D Не знам дали там е родена, ама реших да не пропусна да се пошегувам, така както хотарена не пропускат да й поближат задника :D Яко,а?

Коментирай

е не ви ли е срам

преди 8 години

Особено това на финала за по-малките градове и села си беше пълна подигравка...с Николинка :) за пореден път голяма веселба от вас за мен от сутринта.

Коментирай

DBB

преди 8 години

Ъъъъ, много Ви се моля, ХотАрена! Пловдив е прекрасен град, пълен с много по-красиви, ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ, по-успели, по-умни и не на последно място по-чаровни млади жени, от тези трите жадни за внимание, слава и пари, преливащи от пластични операции същества! Хайде да си имаме уважението и да не свързвате хубавият град и хубавите му хора, точно с тези тричките, че само от идеята те да се превърнат в лица на града почва сериозно да ми се драйфа!!!

Коментирай

:)

преди 8 години

На Николета точно вяра да и няма човек! В нейният профил във ФБ все още пише, че живее във Верона, пък очевидно не е вярно?!?! Това, че е родена в Пловдив, само защото в нейното село няма родилно е друго нещо. НО това къде си роден и къде живееш няма нищо общо с характера на човек и неговата "красота"! Точно на Николета манталитета е толкова елементарен и селски, че ако ще и в Ню Йорд да се е родила селото си остава в нея. А краят на статията е покъртителен. Какво обящо има възпитанието с тези неща? Пловдив е прекрасен град със страшно много културни забележителности и музей, пък Николета не съм я виждала като пътува из света да ходи по музей и паметници на културата, тя други работи снима, а като гледам тази дясната г-жа на снимката по-горе и тя предпочита да си ги мачка, пред това да си обогати културата. Пловдив по-скоро ще загуби от тях, но това си е мое мнение. Извод: явно има квартал в Пловдив, където на мода са бръмчалките.

Коментирай

офф

преди 8 години

Кога Клозета е вземала приз за красота? Това, че Неделчев е комплексар и освен някоя проста циганка, никоя друга не му връзва, пък той за благодарност я пробута във всичките списания където беше редактор! Това не е истински успех, а връзки и пробутване на грозновато евтино курве за една измислена курвенска титла, за да и покачат цена и пред клиентите! Я Клозета да се изправи в цял ръст до Маги Желязкова, ама по бански, че да ги сравнят хората! Смешно, побъркано джудже с грозни крака и празна глава! Къде е Маги, къде е Гнилоча с грозофилската травеститска визия, бедния речник, нулевата обща култура и дебелите глезени на грозните си, криви и къси крака!

Коментирай

офф

преди 8 години

Подведох се и в бързината написах и аз като тъпаците от Хотлайнена..."Мис България 2000" е Магдалина Вълчанова !

Коментирай

al

преди 8 години

Пуснете снимки от клипа на Алисия "Мъжки стил" да видите каква озъбена мазна патица е била.

Коментирай

О, Боже!

преди 8 години

"""""Дaли зaщoтo ĸpacивитe жeни ca coлидapни eднa ĸъм дpyгa или зaщoтo Πлoвдив e гoлям гpaд, a възпитaниeтo нe e ĸaтo пpи мoмичeтaтa poдeни в пo-мaлĸитe гpaдoвe и ceлa, ocтaвa зaгaдĸa. Eднo e cигypнo - ĸpacивитe жeни нe cи зaвиждaт!"""" ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА Е НЯКАКЪВ САРКАЗЪМ, ИНАЧЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТЕЗИ ШУТОВЕ ОТ ХОТ АРЕНА СА ОПЕРИРАНИ ОТ ТЕЗИ КРИТЕРИИ ЗА КРАСОТА, ВЪЗПИТАНИЕ И СОЛИДАРНОСТ. АБСОЛЮТНО! А ЗА ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА НА НИКОЛЕТА, ПРОСТО СА ЗАБРАВИЛИ ДА Я ВМЪКНАТ В ПОХВАЛИТЕ И да има наистина красиви, интелигентни, възпитани, успели жени от Пловдив, но те не са сред изброените три тук.

Коментирай

Яаа

преди 8 години

Доколкото си спомням Николета е спечелила само един конкурс- Плеймейт. А всички знаят за какво става въпрос. Кои много призове други е спечелила, че не се сещам?

Коментирай

Ха хаа

преди 8 години

Някои хора май са сбъркали статията или са объркани по природа?

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Лелеее, тия ако са пловдивската представителна извадка, жална им майна на майните. Се едно реклама на нов бардак тоа колаж с трите "грации", така де ...грозници.

Коментирай

Ева

преди 8 години

АЗ ВЕЧЕ ПОВЪРНАХ !

Коментирай

:) eva

преди 8 години

Dosta !!!!

Коментирай

Eva

преди 8 години

Dosta!!!

Коментирай

Eva

преди 8 години

Qvno im e oslajda :D

Коментирай

123

преди 8 години

za6to trihte komentara mı?namameli sobssveno mnenıye hem za vas hem za Nikoleta,na koyata lijete zadnika?

Коментирай

Искрен смях

преди 8 години

Бхаааа-ахааа-хаааааа - ха-хаааааааааааааааа.

Коментирай

Fofo

преди 8 години

niamam dumi za kakva izvestnost govorim Che sa prespali s celia Plovdiv a tazi Mari ne prelicha na sebe si ot operacii vse edno gledam actress ot film za vazrastni

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.