Най-младата милионерка влиза в чалгата

https://hotarena.net/lubopitno/nai-mladata-milionerka-vliza-v-chalgata HotArena.net
Най-младата милионерка влиза в чалгата


Най-младата милионерка у нас, влиза в шоубизнеса. Преди две години Доника Николова от Сливен се прочу с това, че с един лотариен билет успя да грабне 1 милион лева, научи HotArena.

24 месеца по-късно от парите няма и помен, а Доника се принуждава да живее с доста по-оскъдни средства. За да поддържа високия стандарт на живот, на който бе свикнала, младата жена е твърдо решила да стане чалга звезда, пише „България днес”.

Любопитна подробност е, че именно тя стои и за първия клип на Моника Валериева, която реши да става чалга певица. Подробности около помощта, която е оказала на плеймейтката, не са известни, но се говори, че именно Доника е финансирала парчето.

След като спечели голямата награда, момичето си купи жилище и скъп автомобил. Естествено похарчи и немалка част от печалбата, за да промени собствения си външен вид.

С новите подобрения, девойката се надява да се класира по-успешно сред звездите на „Пайнер”. И се надява, че няма да е нужно да завърта главата на някой милионер, за да поддържа луксозния стандарт, на който е свикнала.

4 Коментара

vah

преди 7 години

kvi grozni prostitutki ,mqzat na trevestiti

Коментирай

Sonya

преди 7 години

Ти защо не качиш снимки да те видим колко си по-хубав/а

Коментирай

son4e -slon4e

преди 7 години

ako iska6 na kura si da ka4a

Коментирай

Sonya

преди 7 години

Виждам колко ти е възпитанието и умственият ти кпацитет

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.