Най-накрая! Преслава сложи силикон!

https://hotarena.net/laifstail/nai-nakraia-preslava-sloji-silikon HotArena.net
Най-накрая! Преслава сложи силикон!

Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци, напомня HotArena.

 

Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на циците й. Тя добе осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Отново в играта“, писа „Шоу“.

 

Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си върне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, я тя се нарежда след тях. Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но да се постарае малко повече за външния си вид.

 

Двете й колежки без притеснения заголват гръд в проектите си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни почивка от фирмата и си е сложила новите подобрения.

8 Коментара

Гери

преди 6 години

Нали според вас е бременна?! Кога го е сложила скоро този силикон?

Коментирай

Хахаха

преди 6 години

Клипа беше излезнал много преди преслава да си вземе почивката....много не сериозна статия..

Коментирай

POPFOLKNUS

преди 6 години

ХОТАРЕНА МНОГО АМА МНОГО СТЕ ЗЛЕ... ПРЕСЛАВА Е НА ПЪРВО МЯСТО И ПО УЧАСТИЯ И ПО ХОНОРАР И ПО ХИТОВЕ ПЕСЕНТА НЕ СЕ ИЗТРИВАШ, ИЗЛЕЗНАЛА НА 01. НОЕМВРИ 2017 НА ПРЕСЛАВА ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ГЕНЕРИРА 470 000 ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ , ТАКЪВ РЕКОРД ИМА САМО АЗИС ЗА ТРИ МЕСЕЦА ПЕСЕНТА НЕ СЕ ИЗТРИВАШ Е С НАД 12 500 000 ГЛЕДАНИЯ ..НИТО ЕМАНУЕЛА НИТО ГАЛЕНА МОГАТ ДА СТЪПЯТ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ПРЕСЛАВА, НИТО ЕДНАТА НИТО ДРУГАТА ИМАТ ТАКЪВ РЕКОРД ЗА ГЛЕДАНИЯ НА ПЕСЕН...ПРЕЗ 2017 ЕМАНУЕЛА ПУСНА ХИТОВИ ПЕСНИ НО ВЪПРЕКИ ТОВА НЯМА НИВОТО НА ПРЕСЛАВА..ПОГЛЕДНЕТЕ ХОНОРАРИТЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛКИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ПРЕСЛАВА Е А НАЙ-ВИСОК ХОНОРАР И Е С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ГЪРДИТЕ НА ПРЕСЛАВА ЕДВА ЛИ СИ Е СЛОЖИЛА СИЛИКОН, ТЯ СИ ИМА ЕСТЕСВЕН ХУБАВ БЮСТ

Коментирай

Мамина свиня

преди 6 години

Надебеляла е яко, да не би да е спряла дрогата??

Коментирай

ПИЙ СИ ХАПОВЕТЕ, БЕ МАНГАЛ ИЗВЕТРЯЛ!!!

преди 6 години

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Коментирай

Име

преди 6 години

Заради такива малоумни статии момичета на по 18 се обезобразяват! Изобщо не ме интересува Преслава ли е, Геновева ли е, жената очевидно има бюст и щом за нея можете да пишете "НАЙ-НАКРАЯ", значи сте ужасно вредни. И нямате вкус на всичкото отгоре. Направо сте опасно тъпи, накратко.

Коментирай

преди 6 години

Няма по грозно нещо от изкуствен бюст.....единственият добре поставен е на Памела Андерсън....всичко друго е яко неуместно грозно

Коментирай

A защо не напишете как Бояна Генова бе скандално отсрамвам и изгонена от София ден и нощ

преди 6 години

Бояна скоро ще изхвърчи от сериалааа отдавна вече не снима щото я разбраха каква е проститутка

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.