Най-накрая! Слави на колене пред Алекс Раева (Моли я за прошка?)

5283
26 Януари 2015, 16:09


Слави Трифонов поиска прошка на бившите си колеги от „Ку-ку бенд“, за да ги събере на големия си концерт, разбра HotArena!

 

Дори е сподил, че ако се наложи ще ги моли един по един на колене. Шоуменът се обадил на всички музиканти, които през годините са били част от бенда, за да ги викне да се върнат поне за една вечер в екипа.

 

Преглътнал е огромното си его и сам е хванал телефона, за да преговаря с някогашните си колеги. Дори и с тези, за които твърдеше, че не иска да чува и види никога повече.

 

Поводът за грандиозното събитие е, че бендът навършва 20 години от създаването си. Цените на билетите варират между 20 и 60 лв. Още при пускането им за продажба – половината са изкупени.

 

Една от първите поканени да участва е Деси Добрева. Тя напусна предаването поради собтсвено желание, като изтъкна, че няма време за следването си в Консерваторията и че иска да се развива сама, пише „България Днес“.

 

Въпреки че Деси се включи в политически партии, които не се нравят на Трифонов, той все пак сам й се обади и я склони да присъства.

 

Не толкова лесно ще му е обаче с Алекс Раева, която отдели пет години от живота си на „Ку-ку бенд“. Участието й е все още под въпрос. Хора от екипа на Слави издават, че шоуменът трябва да направи и невъзможното, ако иска да убеди Алекс.

 

Преди години, след като беквокалистката напусна бенда, тя прекрати всякакви отношения с колегите си. Най-вече с Дългия, с когото, според клюките, са имали кратка, за други дълга, бурна авантюра. Може да видите снимки от личния архив на певицата, които показват каква страст е имало по между им, ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени