Най-после! Рачков и Мария Игнатова се женят през септември! (Ето кои са кумовете + Още подробности)

4095
28 Май 2015, 12:58


Димитър Рачков и половинката му на екран и в живота – Мария Игнатова вдигат сватба, узна HotArena!

 

По план събитието е предвидено за септември, като в момента двойката оглежда най-романтичните местенца по родното Черноморие.

 

За това, че Рачков и Игнатова ще сключат брак, разкрива негов много близък приятел, който е ще се включи в подготовката на сватбеното тържество. Ще помагогне и жената на Магърдич Халваджиян – стилистката Кремена, която ще кумува на бъдещите младоженци с продуцента, пише „Всеки ден“.

 

Мария настоявала най-важният ден в живота й да бъде решен в розови декорации, но стилистката се опитва да я убеди за по-нестандартни решения.

 

Датата за събитието е насрочена, но се пази в пълна тайна, тъй като не искат да им се пречкат журналисти. Едно обаче е сигурно – сватбата ще се състои в края на лятото.

 

Нищо чудно точната дата да е 26 септември, когато всъщност е рожденият ден на Игнатова. Осем дни преди това рожденик е и самият Рачков, който ще навърши 43.

 

Бъдещите съпрузи държали церемонията да бъде на морето и в момента текат трескаво огледи на подходящи места, където няма да има навалица от хора, за да осуетят празника.

 

Игнатова разкри връзката си с актьора за първи път преди 6 години. Зад гърба си Мария и Митко имат по един неуспешен брак. Блондинката първо надяна брачния хомот с бизнесмена Петко Димитров, от когото има син Виктор. От връзката си със сценаристката Христина (настояща половинка на продуцента Евтим Милошев) Рачков също е баща на момче – Димитър-младши.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iosi
преди 2 години
0
"HotArena",колкото и да сте жълти, как може да пишете толкова много лъжи.В края на краищвта и "жълтото" има граници!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
диян
преди 2 години
0
а вие писахте че са се разделили и не живеят заедно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DBB
преди 2 години
0
Те всеки ден различно пишат - на единият са разделени, а другият ще се женят. Всичко много зависи от това в какво настроение са се събудили журналята от Хотарена! ;)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени