Най-близкият приятел на певеца: Веско Маринов сваля жена ми! (Вижте подлите му действия)

3363
29 Август 2014, 14:30


Подмолен тип ще излезе Веско Маринов, научи HotArena.net.

Певецът, който се жалваше как жена му му изневерявала, иска да открадне съпругата н най-добрия си приятел. Измаменият мъж сам се оплака пред медиите.

 

,,Веско бе един от най-близките ми приятели, а сваля жена ми. Мъже на средна възраст сме, вече прехвърлили 50-те, познаваме се почти от деца. Винаги сме били много близки, израснахме заедно. После всеки пое по своя път, но поддържаме връзка. Аз създадох семейство и деца, той също, но впоследствие се разведе, после пак се ожени за Цветанка и се разведе, но не се кротна. Един ден разбрах, че е пращал съобщения на жена ми зад гърба ми. Тя е красавица, но е морална, за разлика от него, и веднага ми каза за нахалството му. Той само се прави на много духовен човек, а всъщност само гледа как да забие някоя жена“, разкрива близкият доскоро огорчен авер на Веско.

 

Унизеният приятел разказа още, че дружбата между него и трубадура е истинска. Той дори му помагал в трудни моменти, а сега се чувства предаден. „Аз вярвам на съпругата си и знам, че не го е провокирала по никакъв начин. Той вече не е приятел за мен, постъпката му е много долна“, добавя мъжът за любимеца на червените баби.

 

Както ,,Всеки ден“ писа, изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ засипва със съобщения и млади момичета на възрастта на дъщеря си Йоана. 52-годишният певец няма никакви задръжки, щом стане въпрос за жени, и си пробва късмета подред, но атаките му винаги са насочени към красавици. Типът, който отговаря на идеала му за жена, е руса, стройна, висока, с впечатляващ бюст. Колко прозаично!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хиииихииии
преди 3 години
0
Мокра торба с.......изсипете вътре квото искате,ще си го заслужи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
0
ХЕМ ПОТЕНТЕН -ХЕМ ПОТЛИВ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени