Най-желаният мъж в чалга средите! Коко Динев вади пилета от носа си на пъпа на София

2547
15 Септември 2014, 18:00


Носят се легенди как точно бизнесменът Коко Динев пленява красивите фолк певици. Със сигурност не е с бъркане в носа, предполага HotArena.net.

 

По версиите на няколко фолк диви, които минаха през леглото му, Коко имал галантно отношение към дамите, същински кавалер. Но след папарашката находка на в. „България Днес“, която показва как шефът на футболния клуб Локо (Пв)  си бърка в носа в известно заведение в центъра на София, никой няма да им се върже, че не са били с него заради тлъстия портфейл.

 

Динев оглеждал от глава до пети минаващите мацки, а в заведението е прекарал почти цял ден, в разговори с приятел.

 

Бизнесменът провел и доста телефонни разговори, след които си водил бележки в дневник. След следобедното кафенце и раздумката, се отправил с бялото си БМВ и с личния си шофьор към собственото му заведение „Кошарите“.

 

Макар да е сменил марката, Динев още държи автопаркът му да е изпълнен с бели возила. И Нелина го бе възпяла едно време в своята песен „Бял мерцедес ме преследва в живота“. Всеизвестно е, че тя е първата фолк певица, която мина през леглото на плейбоя.

 

Паралелно с раздялата им тя роди син, но и до днес крие дали той е бащата. Няколко години след това Нелина бе издала в интервю, че често е отнасяла по някой шамар от ръката на Коко.

 

Анелия не е казвала никога лошо за бившия си мъж. Това е така, защото днес е една от най-оборотните чалгаджийки благодарения именно на Коко. Той бе забелязал таланта й и тя всяка вечер е била певицата на ресторанта му „Кошарите“. Двамата вдигнаха шумна сватба, но малко след това бракът им бе разтрогнат по желание на Анелия, тъй като бе узнала, че плейбоят спи под носа й с колежката й Емилия.

 

Днес е с Емилия, но кой знае... Може да не е приключил с колекцията си от чалга певици...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени