Най-красивите манекенки в Тайланд всъщност са мъже, сменили пола си! (МНОГО СНИМКИ)

2542
20 Април 2014, 13:48


Ladyboy е названието, възприето в цял свят за мъже, сменили пола си, за да се превърнат в изящни жени, научи HotArena.net.

 

Това е термин, който все по-упорито навлиза в международните речници. Използва се за мъже, които са се подложили на операция за смяна на пола. Явлението възниква в Тайланд.

 

Визуално е трудно да се забележи, че един ladyboy от мъж се е превърнал в жена. Дори има  случаи, в които оперираните бивши мъже са по-привлекателни от представителките на нежния пол. На всичкото отгоре в Тайланд ежегодно се организират конкурси за красота, до които са допускани единствено и само манекенки, които са се родили мъже, но в последствие са сменили пола си, информира kliuki.net.

 

Най-престижният сред тях е за Мис Tiffany’s Universe. Или казано по друг начин – Мис Свят за мъже, които са се превърнали в жени.А участничките в него действително са повече от добре изглеждащи. И провокативни. Коментарите на онлайн потребителите също не закъсняха. „Леле, тези са по-красиви от мен“, смеят се момичетата в интернет пространството.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени