НАЙ-МАЩАБНАТА ИЗМАМА! Сменили Къртицата в последния момент! (Вижте кой е истинският предател)

8200
20 Юни 2013, 12:00


Редакторска плесница

 

Най-мащабното шоу на България се оказа най-мащабната измама в телевизията у нас, научи извънредно HotArena.net.

 

Оказва се, че Кирил Ефремов не е истинската Къртица, а е подменен в последния момент от продуцентите на риалити предаването. Истинският предател винаги е бил Деян Донков. Но затова дори самият той не е подозирал!

 

Както преди няколко седмици съобщихме, Къртица в Базата нямаше. „Агентът“ не е бил избран умишлено от продукцията, за да няма риск от преждевременното му разкриване и провал на шоуто.

 

Жокерите

 

Главният редактор умишлено е подавал двусмислени жокери, които могат да водят не към един, а към няколко участника. Първоначалната идея е била Деян Донков да е Къртица и да го уведомят към края на шоуто. Затова и повечето жокери логично водят към него.

 

Например с „джагата” редакторът Ники Николов искал да предизвика асоциации с „Джаро”, което пък да доведе до „Под прикритие” и да насочи подозренията към Киро, който участва в сериала. Но във филма основна роля има и Деян Донков. Има още много жокери, които повече подсказват, че гаджето на Радина Кърджилова е предателят, а не Киро. Например думите пясък, пъзел и хамелеон водят до филмите „Стъпки в пясъка”, „Пъзел” и „Цветът на хамелеона”, в които той участва, писа „Всеки ден“.

 

И най-важното нещо – Деян Донков играе къртицата във филма „Под прикритие“, а именно това също бе споменато в жокерите.

 

Кирил Ефремов през цялото време е бил резерва, в случай че нещо се обърка. Покрай скандалите с Радина и пиянските истории на Донков, той става лабилен и накрая на извънредните елиминации отпада.

 

Така продуцентите мигновено подменят предателя и преминават към План Б. Нищо чудно, че на излъченото видео по време на финала, когато Ники Николов съобщава на Кирил, че е избран за Къртица, няма изписана дата.


Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Къртицата
преди 4 години
0
По-голяма тъпотия не бях чел, 20лв ли ти хвърлиха за статията? :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Цветт
преди 4 години
0
Донков играе в Под прикритие като незнаеш недей се обажда, аз дето не гледам сериал знам, пък ти сиг го гледаш и пак незнаеш кой играе и кой не, аман от ей такива много знаещи като тебе ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цветт
преди 4 години
-12
Хахаххахаххаа Деян Донков не играе в "Под прикритие" ... Що за нелепи измислици .... :) Пак ни се налага да четем нечий поръчкови статии :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Той
преди 4 години
0
Дали на някой му харесва или не това си е самата истина . Никога в такова предаване от този тип формат няма предварително избран човек за къртица . Винаги са набелязани 2-3 участника и цялото предаване се манипулира чрез това че никой не вижда резултатите от тестовете за елиминация . Жокерите винаги водят към най-малко 2-3 участника . Когато останат няколко дни се казва на един от вариантите и срещу заплащане и подписана декларация пред нотариус за запазване на тайната този съшия е обявяван накрая за къртица . Никой и никога не може да разбере как отговарят участниците на тестовете и винаги може да бъде изгонен който прецени редактора . Накрая се сътвори и истинския гаф - да се мъчиш да доказваш нещо което касае само и единствено времето когато е правен запис и да не си могъл да направиш така че да докажеш с дата на записа и други неща ,например по време на записа да е намерен начин ,проверим за това по кое време е правен въпросния запис .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ан
преди 4 години
0
и аз забелязах,че няма дата на видеото,но не може според мен да се подмени къртицата.нали на тестовете верните отговори няма да съвпадат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени