Най-трогателните снимки на света (Галерия)

3463
05 Ноември 2013, 19:07


За тях не е нужен коментар, само погледнете тези снимки! Просто няма начин да не останете безмълвни, пред фотографиите, събрали най-разтърсващите човешки истории, видя HotArena.net.

 

Те събраха на едно място уникални снимки, които през годините разтърсиха света. И накараха човечеството да се замисли колко крехък и колко значим е човешкия живот.

 

И кои са истинските неща, за които си струва да се живее.

 


Без значение дали става въпрос за войници подготвящи се за битката край Курск през 1943 година или за руски ветеран от втората световна война, тези снимки не се нуждаят от думи.


Красноречива е и снимката на младежа останал без дом, след пороите в Мианмар през 2008 година, които оставиха без покрив милиони и отнеха 100 000 хиляди живота. Или снимката на кучето Лео, което прекарва дни наред на гроба на неизвестния си собственик, трагично починал в свлачище.


Сълзите на 12-годишния Диего Фразао от Бразилия, не са от радост. Детето плаче от мъка, докато свири на погребението на своя наставник.

 

Този човек е открил за него светът на музиката. И му е помогнал да избяга от бедността и насилието, в които години наред е живял.

 

Снимката на Тери Гурора, която за първи път прегръща дъщеря си, след 7 месеца в Ирак, разплака Америка. Вижте и останалите снимки, които оставиха без думи целия свят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джи
преди 4 години
0
Тези фотографии са много силни , наистина си способен да останеш без думи !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени