Накрая! Михаел Шумахер се връща у дома (Всичко за изписването му)

2191
09 Септември 2014, 19:42


Михаел Шумахер се прибира у дома! Лекарите в клиниката в Лозана смятат, че шампионът от Формула 1 е достатъчно добре, за да се прибере в имението си край Женева.


Шампионът, който падна при ски ваканция, продължава да е абсолютно неподвижен и в тежко състояние. Въпреки това лекарите са на мнение, че той може да се върне у дома си.


„Той не може да се движи все още. Прикрепен е към куп тръби и системи, които го хранят, помагат му да диша и извеждат физиологичните течности от тялото му. До Коледа обаче той ще може да седне в инвалидна количка и да се движи с нея. Но никога няма да бъде същият човек“, категорични са мозъчните специалисти.


Семейството на Михаел Шумахер, обаче нарича „чудо“, фактът, че шампионът от Формула 1 е успял да се възстанови дотолкова, че да се върне у дома. Приятел на семейството дори твърди, че Корина е във възторг.


„Корина отказва да приеме, че той няма да се оправи. Той преживя падането, две операции, белодробна инфекция и пневмония. Тя е напълно наясно, че той вече няма да е същият човек, но не губи надежда да го вдигне на крака“, разказва още той.


Сега съпругата на Шумахер се подготвя да го посрещне в дома им и да се грижи всеотдайно за него, като се очаква, той да се прибере във вторник у дома. Междувременно стана ясно, че за лечението му досега похарчени над 100 милиона евро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени