Нана: Добре съм, не съм умряла!

1708
31 Март 2012, 10:05


Водещата на "Съдебен спор" от "Станция Нова" Нана започва тежка химиотерапия, след като се разболя от рак. Това призна самата тя в "Почивна станция" тази сутрин. 

 
"Добре съм, още не съм умряла! Човек трябва да се шегува и да приема нещата. Цяла нощ не съм спала, че ще дойда тук и ще занимавам зрителите със своя проблем. Не знам какво да кажа. Реакцията на българите ме изуми! Спираха ме хора на улицата. Казваха ми "Миличка, бъди здрава!". И си продължаваха. Трогната съм от реакцията на българите. Благодаря ви!", призна Нана със сълзи в очите.
 
 
Преди дни тя се върна от Израел, където бе за изследвания. И там обаче не успяха да открият къде точно е ракът.
 
 
"Изкарах две седмици там. Би трябвало ракът да е в гърдата, но не се вижда. Тъй като е под 5 милиметра, не може да се хване с никаква техника. Но е агресивен", продължи разказа си Нана. 
 
 
Водещата разказа още как когато се качила в самолета за Израел, изпитала неимоверен страх от летенето.
 
 
"Качих се и по някое време се усетих: "Абе, аз съм един пълен идиот. Стоейки в самолета с пулс 105 сигурно, що за идиот съм?! Аз съм болна от рак и се страхувам дали няма да падне самолетът".
 
 
Тя сподели и за страховете си, изпитани в последния месец. "Много е страшно чакането да ти кажат къде е, какво е. После е страшно, когато ти го кажат и че не знаят къде е. После - като ти кажат къде е. После пък те хваща страх от това, което ти предстои".
 
 
В следващите два месеца през 2 седмици Нана ще пътува до Израел за химиотерапията си. Заминава отново в понеделник. След края на процедурите ще се преценява дали се налага и операция.
 
 
"Ще пътувам и ще се връщам. Това е единственият начин да живея нормално, да си поддържам тонуса. Не мога да си остана вкъщи и да бездействам. Казаха ми, че е желателно да си махна косата предварително, защото в процеса на терапиите, ще имам по-големи психологически вреди. Аз го казах вече - ще се влача по корем, но ще се боря". 
 
 
В студиото на "Почивна станция" Нана наистина демонстрира дух и смелост, дори се шегуваше със заболяването си. 
 
 
"Казвах си: "Идва ми рожденият ден, да вземат да ме почерпят с една химиотерапия. А пък и да ви кажа... Катастрофирах. Слязох в Израел от самолета. Взех такси. И точно шофьорът ми обясняваше как е оборудван с камера, та ако катастрофира, да има запис, и хоп... Казах си: "Еее, онзи горе си прави майтап, поне да изчака да си чуя диагнозата". Е, не умрях в катастрофа!".
 
 
Утре Нана ще води както обичайно го прави всяка неделя, своята рубрика "Съдебен спор".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
за теб
преди 6 години
0
много я харесвам тази жена, дори подсъзнателно съм влюбен в нея и силно желая те да се оправи, защото мисля, че е страхотен професионалист! И ще стискам палци и ще се моля за нея! Но целия този ПР рейтингов цирк, дето двамата клоуни организират с нейното нещастие ми идва в повече! Те са я накарали, а когато човек има такава диагноза е много уязвим и не желае да остава сам, затова и тя е приела. Не мисля, че това би и подействало изцелително, защото я натоварва още повече.... Успех, Нана
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени