Нана пребори рака!

5350
10 Октомври 2013, 11:37


Късоподстриганата коса е единственият белег, който днес може да ни напомни, че само преди месеци Нана водеше ожесточена битка на живот и смърт с рака. Нана грее като слънце и направо сияе, пишат потребители в мрежата, видя HotArena.net.

Усмихната, с къса гъста коса, Нана се връща към предишното си ежедневие ден след ден, носейки в себе си, спомена за ужасите, които преживя през февруари 2012 година. Тогава лекарите й поставиха смразяващата диагноза рак, а месеци наред Нана обикаляше по болниците в България, Европа и Израел, само и само да намери изцеление на болестта си.

Голяма част от прогнозите обаче бяха отрицателни, но въпреки това Нана не се предаде. Тя намери сили да се бори, а лекарите в Тел Авив успяха не само психически, но и физически да я върнат към живота.


Заради професията й, личния й ад стана обществено достояние. Самата Нана не спря да говори за болката, за трудностите и ужаса, през които преминава, вдъхвайки кураж на хиляди болни като нея.

След като се оказа, че ракът на Нана е в гърдата й и тя претърпя операция, последвалата лъчетерапия я остави без коса и нокти. Към днешна дата обаче никой не би предположил, че усмихнатата Гладуиш е минала през ада.

Нана не крие, че макар болестта да е отминала страхът от преживяното все още е в нея. И възможността да се случи това отново или някой нещо да пропусне в лечението й я държи винаги нащрек.

„Безумно е, че човек трябва да премине през 9-те кръга на ада, за да оцени какъв всъщност е смисъла на живота.


Колкото и клиширано да звучи, най-малките неща ни носят най-голямо щастие. Хората могат да говорят много неща, но аз наистина бих казала с цялата тежест на думите, че това, което не ме уби, ме направи по-силна”, споделя Нана, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Росица
преди 4 години
0
Браво Нана! Ти си силна жена! ПОжелавам ти много здраве и все така силна бъди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Обективен коментар
преди 4 години
0
Браво,нека е жива и здрава и пожелавам на всеки сблъскал се с тази коварна болест да успее да се пребори!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени