Наплив от филипинки за БГ миски, искат да са като Радост Тодорова!

2255
16 Януари 2016, 12:00


Две филипинки и една виетнамка са мераклийски да станат български миски, узна HotArena.


Желанието на екзотичните красавици е породено от славата, която придоби нашенката Радостина Тодорова на конкурса „Мис Вселена“ с подкрепата, която даде на филипнката, получила короната след нечуван гаф.


Азитките били толко надъхани, че имали намерение да захвърлят паспортите от родните си страни и да кандидатстват за българско гражданство, за да могат да участват в десетките конкурси за красота и дори да представят страната ни в чужбина.


Филипинките Леа и Марисел и виетнамката Хоа засега знаят само няколко думи на български, но са решени да придобият сериозни знания по езика, за да могат да комуникират пълноценно със сънародниците ни.


Трите красавици дори се примолили нашият представител в организацията на „Мис Свят“ Страхил Гановски да им ходатайства за получаване на родно гражданство. Казали, че били огромни фенки на Радост заради подкрепата им към тяхната съгражданка и искат да вървят по нейните стъпки, пише „Телеграф“.


Освен на „Мис национален отбор“, азиатките са големи почитателки и на планинския ни курорт Банско. Те няколко пъти са били там и не спират да сипят хвалби за градчето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени