Напрежението около наградата на Преслава не стихва! Николета Лозанова, Андреа и Деси Слава подкрепиха Галена (Ще върне ли статуетката Преслава?)

https://hotarena.net/pod-pricel/naprejenieto-okolo-nagradata-na-preslava-ne-stihva-nikoleta-lozanova-andrea-i-desi-slava-podkrepiha-galena HotArena.net
Напрежението около наградата на Преслава не стихва! Николета Лозанова, Андреа и Деси Слава подкрепиха Галена (Ще върне ли статуетката Преслава?)

 

Втори ден, след като приключи церемонията по раздаване на годишните награди на Планета мрежата се тресе от коментари и мнения дали Преслава наистина заслужи приза си Певица на годината, видя HotArena. 

След толкова недоволство е редно Преслава да се замисли дали да не върне наградата. Тази практика е позната в цял свят.

Подмолните игрички на певицата са причината всичките и колежки в Пайнер да я игнорират. Това ясно пролича и в залата, когато се качи на сцената, за да си вземе така желаната награда. Вместо бурни аплодисменти от колегите Преслава ги получи основно от своите роднини.

В социалните мрежи се поведе истинска война срещу наградата, която Преслава отнесе. Както HotArena писа, първа в подкрепа на Галена, която беше сред номинираните за високия приз скочи Емилия.

„Не съм говорител на Галена, но ми е приятелче и си я уважавам много!!! Затова ще кажа само, че снощи липсваше на наградите и мисля че, това беше нейната година. Ние като нейни колеги, трябва да ценим труда на другите, особено когато трудът е увенчан с успех!!!“

След нея и Деси Слава подкрепи Галена, като написа:

„Искам да поздравя една певица, която вдъхновява не само своите почитатели, но и много от нас-нейните колеги със своя талант и креативност-Галена! Честито за наградите, които получи. Но заслужено можеше да вземе всички, в които беше номинирана!“.
\"\"

Николета Лозанова също подкрепи написаното и добави:

„Могат само да се учат от нея, но дори и това няма да помогне!“.  Андреа пък сподели на стената си поста на Деси Слава, с което изрази своето мнение и принципна подкрепа.
\"\"
\"\"

\"\"
Припомняме, че Галена получи цели пет статуетки в различни категории, но наградата Певица на годината отиде за седми път при Преслава.

Феновете са недоволни от факта, че през изминалата година Галена положи доста усилия и показа доста нови неща, докато Преслава се скътаваше в къщата на ВИП Брадър и се задяваше с Гъмов. От първите минути след финала на церемонията за наградите на Планета ТВ коментарите не спират, а напрежението расте.

49 Коментара

Елена

преди 8 години

Аз не знам как Преслава не я срам да взима цяла живот чужди награди! Заради нея преди година спряха номинациште на Ивана за певица на година и сложиха лимит, че една певица не можеда печели повече от 3 пъти. Е как за Преслава няма лимит??? Нали уж всички са равни пред шефа? Нагла до безобразие е Преслава! Галена си заслужи да е "Певица на годината" и това,че всечки я подкрепиха говори достатъчно! Нека са и сладки статуетките на Пресалава, но уважението на колегите си никога няма да спечели!

Коментирай

О боже

преди 8 години

Тая Галена е толкова противна курва, с още по-противни клипове и песни! И голями новини има в тоя сайт, кой кво коментарче бил написал :Д Смешки! А този клип да се били учели другите е меко казано отвратителен, каквато и песента! Големи коментари все от неподготвени, застаряващи КУРВИ

Коментирай

Ева

преди 8 години

А не е ли по-важно уважението и обичта на слушателите? Правите ли разлика между Преслава и Галена? Галена е шоумен, залага на визия, клипове, както е и Андреа. Преслава е певица! Чували сме баладите, силовият и глас. Чували сме как изпълнява песни на Лили Иванова. Да си певец на годината не означава да им оценяват скъпите клипове, гледанията и участията. В Галена липсва онази малка частица, която превръща Преслава в певицата на народа.

Коментирай

Do elena

преди 8 години

Elena, chui izpalnenieto na Presi " laja e "ot rd na Planeta i posle tova na Galena. Ako imash sori nai -malkiq muzikalen sluh, shte razberesh, che Presi q otvq!!!

Коментирай

ииии

преди 8 години

Всички коментрират, че и Къролета Лозанова ХАХАХА Отрепке, на кого му пука за твоето менение, ма, парцалесо! Ти каква си? Музикален педагог, певица? А чакай, ти си елитен цигански ескорт, сори, че така се обърках

Коментирай

Ivo

преди 8 години

Presa svirkajikata nikoga ne bi vurnala nagradata pevica na godinata tq si gi puha edna po edna v gugutkata..

Коментирай

Нелина

преди 8 години

На всички е ясно,че Преслава е лапала доста за тази фалшива награда. За пръв път колегите и се противопоставят на награден изппълнител. Това е прецедент. Щом дори те посмяха да си отворят устите като знаят,че Димитров ще ги накара да си пратят за това значи е ясно,че има нещо мръсно в цялата работа. Хората също масово избухваха срещу нея,защото и слепец ще види как Галена цяла година беше номер 1 във всяка класация и има най-голям брой регистрирани участия и гледания. А тези, които казват, че те може да пее да се застрелят. Сръбският топ певец МС Yankoo я снимал как пее на живо народна песен и написал,че има уникален глас. Световноизвестния Adrian Cina от Акcent дава интервю, че е поканил Галина за дует, защото пее уникално и изглежда перфектно. В шоуто на Слава, Гласът на България се е доказвала достатъчно. Така че някакви болни фенове, дето трърдят тези глупости са жалки.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Влезте в профила на Десислава в Инстаграм и под този пост вижте как Николета Лозанова (отново) и Калин Георгиев, редактор в тъпото предаване на БТВ, си изливат злобата върху Преслава - все едно от тях са взели нещо. Тъпо, тъпо, най-тъпо - Николета Лозанова. Погледнете ѝ простотията, изказа, всичко. Много ме възмути! Иначе този скандал въобще не ме интересува, но определено съм фен на Галена и музиката ѝ.

Коментирай

EFFE

преди 8 години

Галена никъде не е обвинила или обидила Преслава. Дори думичка не е казала за наградите. Колегите и почнаха със скандала и да я подкрепят, после разни Николети, Калинчовци,Бонита и др. известни личности продължиха. Иначе спор няма,че Галена отдавна е друго ниво за чалгата. Песни,клипове,визия - всичко е на много високо ниво. А песните и се пеят от всички почитатели на жанрове у нас. Колкото до Преслава - Всичко се връща. Години наред взимаше незаслужени награди,но вече хората се събудиха и се надигнаха. Иначе шефчето Митко си и дава наградки като банички,но златната кокошка Петя не му прави нито висока продукция,нито му вдига нивото на компания,даже напротив- всимки напускат заради нея. Така че сама си изпроси да я плюят всички. Рано или късно трябваше да си плати за тези незаслужени отличия.

Коментирай

Елена

преди 8 години

Галена е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА! Преслава не може да се сравнява по нищо с нея! Галена заслужава, защото: Има талант и харизма Издаде албум Има най-големите хитове за годината Има най-гледаните песни Има най-харесванитепи споделяни песни Има най-добрите клипове в България Направи 2 дуета със световноизвестни звезди Има най-много участия Има най-много спечелени класации Песните и не слизаха цяла година от първото място във всички радиа и сайтове Направи най-добрите представяния на концертите Има най-пълните участия Има подкрепата на колегите си и феновете Има награда за Хит на годината от клуб Ревю Има награда за видео на годината от Сигнал Има награда за дует на годината Има награда за сценично представяне Има награда за артистичност във видео Има награда за най-гледан изпълнител и песен в youtube Има награда за Музикален идол Има спечелени 2 първи места в класация за песни в чужбина. Ето това са успехите и за годината. Никой друг не е постигал тези успехи и затова тя трябваше да е Певица на годината!

Коментирай

ГАЛЕНА Е ПАРЦАЛ

преди 8 години

АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ .БЕЗДАРНАТА ГАЛЕНА ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ СТАТУЕТКАТА ЗА ИДОЛ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ А САМО ДА КУРВЕЕ ..ЦЯЛ СВЯТ И ВИДЯ КАРАНТИИТЕ ВЪВ ВАНАТА...ПРЕСЛАВА Е И ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА И ИДОЛА НА ГОДИНАТА..ДЕСИСЛАВА Е СЪЩАТА К..ВА КАТО ГАЛЕНА САМИЯ ЗАРКО Я НАРЕЧЕ ПУБЛИЧНО К..ВА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТИТУИТКА В БЪЛГАРИЯ АНДРЕА И Е ПРИЯТЕЛКА..А ЗАРАДИ ТЕЗИ ПАРАЦЛИ ПРЕСЛАВА ДА СИ ВЪРНЕ ТСТУЕТКАТА- ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ 1 МИЛИОНА ФЕНА НА ИСТИСНКАТА И СТОЙНСТНА МУЗИКА НА ПРЕСЛАВА ЩЕ СЕ ВДИГНАТ НА БУНТ СРЕЩУ К.....ВИТЕ ГАЛЕНА И НИКОЛЕТА

Коментирай

преслава е певицат и идола на 2015 ..пачаврата галена да го духа защото е кръгла нула като певица

преди 8 години

Аз Слушам Поп-Фолк ЗАЩО СПЕЧЕЛИ ПРЕСЛАВА ?!? Преслава има глас. Преслава има харизма. Преслава има класа. Преслава има хитове през тази година: Ако утре ме губиш-Тотален хит Аматьорка-Балкански летен хит Живей-Тотален хит На тебе не отказвам-Тотален хит С теб или с никой-Тотален хит Стига ти-Хит Преслава участва в 1 риалити. Преслава имаше най-много участия. Преслава спечели най-много класаций. Преслава спечели Идол на 2015 в Сигнал.бг с 7 000 гласа преднина. Е КАК ДА НЕ СПЕЧЕЛИ ПЕВИЦА НА 2015 ?!?

Коментирай

Коя е Преса?

преди 8 години

Преславчета да си завре статуетката там, където всеки го огрява хаха ;) Галена я отвя с хитове и песни на най-добрите композитори, клипове на световно ниво, концертни и клубви изяви, награди.. Преса е РЕЗИЛА на попфолка! Заради нея протестестират всички,защото години наред е любовницата на Пайнера и си въртят схеми и не регистрират участия, за да не плащат данъци.. Преслава е една безсрамница, каята не си праща данъците и пее на черни участия и целият персонал на един хотел в Банско може да го потвърди. Тя не си е регистрирала и 1 участие ат там и са им дали пари да си мълчат, за да не плаща данъци! Че и по хотелите се мъкне с чичковци с парички. Няма богаташ,с коюто да не е преспала и да си менка колите, като любовниците и я разкарат си ги взимат. Е тва е тая скумрия недоклатена!

Коментирай

drenka

преди 8 години

ха ха ха събрали се 3 метреси да плюят срещу най-добрата певица на българия след като 7 пъти е певица на годината значи хората си я обичат и гласуват за нея ... а вие мастии такива си наврете някоя по голяма краставица отзад

Коментирай

Величко Димитров

преди 8 години

Абсолютно незаслужена награда.....Истинската Певица на 2015 е ГАЛЕНА и това го знаем всички,,,,но както всяко нещо в България.....Връзкарството е на първо място за жалост !!!!!

Коментирай

Ani

преди 8 години

Тва псе Преса ще съжалява за незаслужените награди които вземаше години наред,прецаквайки много други изпълнители които също са се трудили също имат фенове и са обичани. Тая помиярка прецака кариерата на Ивана,тая помиярка преспа със мъжете на всички те си колежки,тая помиярка овърша хиляди мъже и остана сама защото НИКОЙ нея иска тая,за какво им е на хората тоя боклук тва става само за шибане и никога няма да създаде семейство и всички те й колеги я мразят

Коментирай

Жалка е много!

преди 8 години

Уверих се,че феновете на Преслава са същите изроди като нея ... нз как не ви е срам да коментирате изобщо ... при условие ,че всички масово плюят Любимката ви по форуми и навсякъде а само вие се опитвате да я защитите, но вече е късно Преслава САМА си го направи ... да си взема измислените награди,които вече отдавна нямат стойност ... И дано да и е сладка наградата ,като всички вкл. И колегите и казват и подкрепят Галена .. жалко Вреславо .. щом до реали шоуто стигна да участваш да подържаш славата си .... нещастницааааа !

Коментирай

emi

преди 8 години

Zamislete se dali vsichko ne e naglaseno shtom Galena ne e otishla na nagradite znachi tq e znaela koi shte stane pevica na godinata..vsichko reshava mitko paynera toi koli i besi !

Коментирай

REALNOSTTA

преди 8 години

ФЕНОВЕТЕ НА ГАЛЯ-ВАНАТА СА ЕДНА ШЕПА МАЛОУМНИ ТЪПАНАРИ А ФЕНВОЕТЕ НА ПРЕСЛАВА СА 1 МИЛИОН СТОЙНСТНИ ХОРА , ХОРА НА ИЗКУСТВОТО , ПОЛИТИЦИ, УЧЕНИ , АРТИСТИ, ПЕВЦИ, ................................. ...ВИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ГАЛЕНА СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ .. НА ГАЛЕНА ЩЕ И БЪДАТ ОТНЕТИ СТАУЕТКИТЕ ЗАШОТО ПЕЕ ФАЛШИВО, ДЪРЖИ СЕ НАГЛО И НЕАДЕКВАТНО, ГОВОРИ МРЪСОТИИ ПО УЧАСТИЯ, ВЪРГАЛЯ СЕ МЪРТВОПИЯНА ПО ПОДА НА ДИСКОТЕКИТЕ И ИМА ПОРНОКЛИП В КОЙТО МЪРСУВА И СИ ПОКАЗВА КАРАНТИИТЕ

Коментирай

Ku*vero Presa

преди 8 години

Такина животни като феновете на Простислава няма никъде хахх Феновене на Курв*слава били УЧЕНИ хахаха Умирам от смях хахахаха Така е. Прости сте като любимата си мръсница, която се друса нон стоп и е заприличала на вищица от алкохол, цигари и дро*а! Обиколи мъжете на колежките си и аверите на Бирмата, ходи без гащи на участия и се натиска с Коцето и Борис Дали в дискотеките и това го има на снимки, заедно с белото и носле и пиянски изцепки. Така че тая селска пръчка Преса и да я виличаете си остава една долна измет! Харесвания на страници се купуват точно за 2 минути от интернет. Харесвания на публикации-хиляди безплатни приложения има да им се надуе броят. Така ме тази никаква м*рша няма никакви си милиони фенчета, а само купени харесвания, които са 600 хиляди, а не милион. Фенчетата и са тъпи и прости и се връзват на тия социални глупости.. хахахахах

Коментирай

рени

преди 8 години

Kypвoлeтĸa Лoзaнoвa, ĸoй нe я знae, ĸoй нe e чyвaл зa нeя, зa пoдвизитe и, c ĸoй и ĸъдe..зa пapи нaй-вeчe. Ta ĸoя e тя, тa дa paздaвa aĸъли и нaй вeчe дa ce oпитвa дa pъcи мoзъĸ ĸoйтo нe e тaйнa, чe изцялo липcвa в ĸpaтyнaтa и. И тo дa paздaвa aĸъл нa жeнa ĸoятo e в пъти пoвeчe ycпялa oт нeя, тa тя дopи нe e ycпялa жeнa тaзи ĸoятo ĸaзaлa нeщoc и…тя e пpoпaднaлa жeнa , мepĸaнтилнa, злoбнa и тoвa cи личи нaй вeчe фaĸтитe гoвopят нaй-мpaзeнa личнocт, нaй-ycмивaнa в cвeтcĸитe cpeди, и чoвeĸ ĸoйтo пocтoяннo cмeня oбĸpъжeниeтo cи зaщoтo вcичĸи я изpитвaт..тoecт липca нa пpиятeли, тoвa гoвopи мнoooooooгo тa нayчи ce пъpвo ти милa дa бъдeш чoвeĸ нaй-вeчe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πocлe paздaвaй aĸъли и нe ce oпитвaй дa миcлиш, нe ти oтивa a и ce излaгaш чecтнo.

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Леле,колко неприятна и гадна физиономия е направила на снимката!Понякога на хората им излиза на яве същността само с един поглед или жест! И нейната същност тук е на показ-САМОЗАБРАВИЛА СЕ Е,ОСТАВИЛА В МИНАЛОТО ПЕТЯ,И ЖИВЕЕ В СЯНКАТА НА НЯКОЯ СИ-ПРЕСЛАВА! СЪЖАЛЯВАМ ГО ИСТИНСКИ,ТОВА МОМИЧЕ...........ПФУ!

Коментирай

хахах

преди 8 години

Не е истина колко глупави са днешните чалга фенове! Псуват се коя заслужавала измислена награда, дадена от собствената им фирма, ядосали се, все едно Галена е изтървала "Грами"! Каква стойност има тази награда? Никаква! Ако бяха награди от независимо жури, разбирам, ама за фирмени награди, раздадени в хотел?!

Коментирай

emi

преди 8 години

Ima znachenie..tova za pevicite e nai hubavata i ocenena nagrada! zatova honorara i e 7 bona na ychastie..i sashto poveche ychastiq

Коментирай

в допълнение

преди 8 години

И не се подлъгвайте като Никлозета по разни медийни провокации, целящи да настройват една срещу други колежки и феновете им. ;) Не слушам нито една от двете,но до колкото съм чувала Преслава и Галена са приятелки още от преди да станат известни, така че не е приятно да се развалят приятелства заради глупости.

Коментирай

.....

преди 8 години

Участията на Галена няма да намалеят заради това, уверявам те. :)

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Смешни сте, като обявявате Галена като певица от световна класа. Направила дует с Акцент, а те с коя пък нямат дует? Тъпата и пантера е много по-харесвана от песента им. Същата е като Андреа, и какво от това, че правят дуети с популярни изпълнители, като най-интересното в тях е силикона? Не тези изкуствени създания прославят страната ни, а народните ни певци, тези, които се предстсвят с гласа си.

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Смешни сте, като обявявате Галена като певица от световна класа. Направила дует с Акцент, а те с коя пък нямат дует? Тъпата и пантера е много по-харесвана от песента им. Същата е като Андреа, и какво от това, че правят дуети с популярни изпълнители, като най-интересното в тях е силикона? Не тези изкуствени създания прославят страната ни, а народните ни певци, тези, които се предстсвят с гласа си.

Коментирай

ТОВА Е РЕЧТА НА ГАЛЕНА СЛЕД НАГРАДИТЕ

преди 8 години

Извинявайте фенове, че не присъствах на наградите, бях обидена, че цяла година си плащам гледания в тубата, чекна се пред вафлата, за да ми плаща клиповете и песните до като ме тъп*ат други по участия, а не станах певица на годината ! Не мога да пея, но това на вас не ви пречи, технологията е напреднала и това не е проблем ! Последната ми песен която пуснах преди няколко дни се оказа пълна боза, но след месец ще пусна друга, че губя позиции и трябва да наваксам ! Дано не се стига до там да пускам втори по*но клип, за да стана по известна ! Знам, че от мен певица не става ама все още има глупаци, които ме слушат, така, че ще продължа да "пея" ! Очаквайте в следващия ми клип да правя се*с с животно, заради скандала ! Браво на Преслава, тя е най добрата, а за идол трябваше Десислава, те заслужават тези награди повече от мен !

Коментирай

Rayna

преди 8 години

Преске колкото и да триеш коментари хората масово избухнаха против приза ти. Колегите ти не те уважават, защото не заслужаваш и това е най-големият ти провал. Без тези измислени награди можеше и да си на върха, ама алчността ти само пречи на кариерата ти. Като цветарка си вече- Пресетарка - Цветарка. Новото ти име ще е това. А простотията на сцената ти със селския дует "Злитон" показваше ясно,че си неадекватна и дори самата ти не знаеш какво търсиш на наградите. Целият цирк да те наградят с този приз беше само да ти начешат егото,защото ти все не си задоволена. Намери си мъж да те задоволи и да не си толкова алчна за награди! Всички гледаха учедено като ти казаха името,защото никой не можеше да повярва как се става певица на годината без да държиш нито най-добрите песни, нито най-добрите клипове, нито най-добрите представяния, нито да имаш най-много участия. Всички това се честно казано. Пък и вече гласът ти е като на стар пушач и страшно дразни. Честито де - влезе в историята с най-нелепата награда за века. Да ти е сладко!

Коментирай

Да- от зелена картуна хората и семе не вземат

преди 8 години

Мислех да направя такъв коментар, но видях ,че вече е написано по въпроса. Само да добавя, акъл и оценки може да прави човек, който го има и е капацитет в тази област. Николета , нито е музикален критик , нито разбира от музика. Най-малкото смешно е да правиш квалификации от позицията на никоя. Изкажи подобаващо мнение, като всеки човек, но да сочиш с пръст, да критикуваш, да съдиш и най-вече да си позволиш да даваш акъл, е меко казано жалка история-пародия! Коя си ти?

Коментирай

от един дол дренки са

преди 8 години

Преслава е същата с тази разлика ,че я изеба цяла България и всички раси. Като глас вече замина, изхабена във всяко отношение.

Коментирай

Д-Р РАЗУМ

преди 8 години

да, да в историята преслава остава като певицата на деситилетието като певицата с вечните златни хитове - лъжа е, дяволско желание, не и утре, ако утре ме губиш, моето слабо място,не съм ангел, водка с утеха, режи м неприлична, с теб или никой, на тебе не отказвам , как ти стои ,новата ти, аматиорка , като за финал,...... а галена остава в историята като парцала от ваната

Коментирай

JJ

преди 8 години

Феновете на селската пръчка Петя същите като нея- злобни, арогантни и прости. То си им личи простотията във всеки ред. Петя ми я правят по-велика от Лили Иванова.. Да му се догади на човек от тази селянка,която се помислила за звезда. Един концерт не е направила в живота си и ми я величаете. Смях в залата! Една Глория без 7 статуетки за певица на годината пълни зала 1 на НДК 3 пъти. Слава Трифонов без статуетки пълни Арена Армеец и стадиона Васил Левски, а селската такиратка Преслава със 7 награди не е направила и 1 концерт. Ето в това е иронията. По ясно си личи, че тези награди не са реални и статуетките и са незаслужено ПОДАРЕНИ. Ако иска и 20 милиона последователи и лайка да има. Тя не е певица, а един ГМО продукт на Пайнер,който е повече реалити личност, а не певица. Една нейна песен не съм чувал от години да звучи някъде. Как няма да и скочат певици с 20 години стаж като Деси Слава и Емилия, Райна, които имат глас да я изядат с парцалите, имат хитове, имат класа. То писва да ти навират селянката Преслава и да и подаряват незаслужени награди. С право да се обадили и са защитили техен колега,който явно е работил повече, за да вземе приза.

Коментирай

АМАН ОТ ПОРНОАКТРИСАТА ГАЛЕНА

преди 8 години

Знаете ли защо Галена не присъства на наградите?Защото НЕ може да си изпее песните и този концерт не е в някаква голяма зала да подвиква публиката и тя да и пее песните , а е малка скромна заличка , където се налага да пееш и другите да го чуват.Много ми беше интересно "големия хит" "Една жена" как щеше да го изпее на живо и то какво стана - Галенка не присъства на наградите.Наблъскаха и 5 награди (от които 4 незаслужени) и пак недоволна,ненахранена и незадоволена.И престанете да ми я хвалите колко добри клипове и песни имала!През изминалата година и много по-хубави и КАЧЕСТВЕНИ проекти от нейните.За цяла година само "В твоите очи" е сполучлива.Всичко друго е гаден комерс ,хелуин и п*рно пародия."Болка в минути" като клип и песен е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ над "Пантера" , защо не беше оценен?Дори и номинация нямаше??Да не говорим за "Не го прави"!!Престанете да ни я набутвате тази Галена - ОТВРАТИТЕЛНО Е.НИТО е най-добрата като глас , НИТО е най-добрата като клипове , НИТО е най-добрата от към песни.Все нещо и куца и винаги има някой над нея.И определено не заслужава 4 от 5те награди , които и пробутаха.Певица трябваше да бъде Емилия , а идол Преслава.Ама естествено трябва да има и нещо за вечно недоволната и "неоценена" Галена и заради нея ощетиха Емилия..Не разбирате ли , че трябва КАЧЕСТВО не количество!Какво качество е "Пантера"?Какво качество е "Стара каравана" и "Една жена"? От тъпи по-тъпи , комерсиални и досадни песни."Става каравана" дори не спечели една класация тук и ми я бутате като хит!Заслепените май сте вие и жалко , че толкова я защитавате , а тя дори и не ви уважи.Като не мисли , че това наградите , които заслужава ЗАЩО не го каже?Нали иска Пиар , да се противопостави , а не да си играе на криеница.Здрава съм , умряла съм и какво е това поведения от зряла жена?Толкова ми падна в очите .. Това определено НЕ беше нейната година и е време да спрете да пробутвате тази информация навсякъде , а го приемете и бъдете обективни.Годината беше на Емилия.

Коментирай

рени

преди 8 години

миналата година галена се появи с много грозна маска на лицето по време на награждаването и беше като дервиш , а сега явно си не е намерила маска и се скри в дън земя..галена проявява неуважение към фенвете или е с маска като дервиш или се прави на интерсна и бойкотира..в карйна сметка галена е дно голямо нищо- като певица крълга нула- чуй те я как пее на живо и ще се уверите в това

Коментирай

Do jj

преди 8 години

Hahahhaa, Raina imala glas da izqde Preslava?? Hahah, nito edna ot goreizbroenite Nqma glasa na Preslava. Desi pee strahotno, bezsporno, no glasat i ne e silen, a e melodichenl Emi e podobno, Raina nqma da q komentiram. Kato ne razbirash ot peene, zashto si davash neverniw komentar? Preslava pee unikalno, ima harizma i horata q obichat. Eto zatova e nomer 1

Коментирай

Do effe

преди 8 години

Ne, moi chovek, galena nqma glas. Zatova i ne moje da vzeme tazi nagrada.

Коментирай

Do velichko

преди 8 години

Ne, talantat e na parvo mqsto; galka go nqma, za sajalenie

Коментирай

феновете казват истината

преди 8 години

#400 ISTINATA! | 4 March.2016 / 18:29 da si stoi galena vuv vanata i da ne ni zanimava..kakto i onzi koito spi s shefa na mebelnata kushta... #399 ЗА ГАЛЕНА | 4 March.2016 / 18:02 ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ПАЙНЕР ГАРГО ! СТИГА ПРАВИ ИНТРИГИ ! ЯД ТЕ Е ЧЕ СИ БЕЗДАРНА И БЕЗ ПАРИТЕ НА ВАФЛАТА СИ НИКОЯ ! ДЕТЕТО ТИ ГО Е СРАМ ОТ ТЕБ НИЩОЖЕСТВО ! КВА МАЙКА СИ ТИ МА, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ, ПРОПАДНАЛА КУ*ВА ! ЗАРАДИ ДЕТЕТО ТИ СЕ ОТКАЖИ, СПЕСТИ МУ УНИЖЕНИЕТО И ПОДИГРАВКИТЕ, КОИТО ЩЕ МУ ПРИЧИНЯТ ! УТРЕПКО ! #398 ..|.. | 4 March.2016 / 18:01 инж. Митко Димитров да излезе с изявление и да каже кога ще изгони тази ку*ва Галена от фирмата ! От както тя се появи скапа целия фолк, скапа наградите, скапа всичко, в момента се опитва да скара цялата фирма ! Заради тази пошла жена им забраниха концерти, изяви и прочие ! Да каже до кога ще ни пробутва по*но клиповете на Галя по телевизията ! Това ли е идола на децата ви, да се съблича и да ла*а ку*ове във вани ! Това ли трябва да е един идол ??? Митко да даде изявление веднага и да изхвърли боклука Галя от фирмата ! #397 аз | 4 March.2016 / 17:19 Каквото и да говорите Преслава е глас, визия, харизма ,присъствие! Тя заслужено получи наградата-певица на годината!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

da popitame samo....koia e nikoleta.....koi ia ebawa za ne6to.....

Коментирай

СОНЯ

преди 8 години

Преслава е жалка бездарна кръчмарска певица,явно доста се праска с когото трябва и не трябва.направи ми впечатление,че когато търсех нещо в ю туб винаги изкачаше неин клип,много мръсна селска пръчка.

Коментирай

Тони

преди 8 години

Колкото до малоумните фенове на този ГМО продукт Преска - С още 20 статуетки няма да има класата на Глория и уважението на колегите си, каквото имат Галена, Глория, Ивана, Деси Славо, Емилия, Тони Дачева и т.н. Остави ги пи*ните и злобни малоумни фенове , уважението е признанието, а тя няма такова. Затова ще е вечно втора класа певачка без нито един концерт,пък нека си я топлят нощтно време статуетките, защоо живее сама като куче!

Коментирай

ISTINATA

преди 8 години

ГАЛЕНА ВЪН ОТ ПАЙНЕР ДА СЕ МАХА ТОЯ БОКЛУК СКАПАН САМО ИНТРИГИ СЪЗДАВА НИТО МОЖЕ НИТО ПЪК Е НОВАТОР ВСИЧКИ КЛИПОВЕ СА И КРАДЕНИ

Коментирай

Do toni

преди 8 години

Moje i da nqma uvajenieto na kolegite si, no ima tova na publikata. A tova e po vajno. I po dobre bez semeistvo, otkolkoto s takova kato na Galena, kadeto si iznwverqvat pod pat i nad pat.

Коментирай

Йоанна

преди 8 години

И майка ти е крадена!!

Коментирай

абе

преди 8 години

Мен пък ми е интересно парцала Николета коя е и в качеството на каква ще прави квалификации и ще същи? най-пропадналия парцал , който го развяват от един жълт сайт в друг да си правят пари драскачите. Журналисти няма в тези сайтове или ако има тес е броят на пръстите на едната ръка и то най-некадърните са изритани в жълтата преса. Има и две заблудени курви, фенки на Курволета -----Вики и Мария, те живеят живота на проститутката и си въобразяват, че хората , които не харесват една проститутка , защото е никоя и в нищо, били нейни фенове --- видите ли! Боже опази от заблудени, тъпи и болни мозъци! А, тези двете певачки няма какво да ги обсъждам. Боклуци и двете- чалга кючек марка! Хвани едната , блъсни другата!

Коментирай

поправям се

преди 8 години

и ще съди ?

Коментирай

оф добре че са тия да и се чува все още името на НикиТу от Караджово

преди 8 години

Коя Николета бе ахахахааха, абе вие Хотарена наред ли сте с главите бе, какво я пробутвате тая дърта разпоретина, и в качеството си на каква, точно тя ще дава оценки кой става и кой не. Бреййй все в скандали, все да скара някой тая некадърна и озлобена плеймейтка в пения. Въпросната Николета нямаше ли някаква песен на която евдам грачи с Ванко 1, точно този музикален инвалид щяло да каже кой трябвало да спечели алоооооо, точно пък мнението на тази е никому ненужно , тя изобщо можела да мисли.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.