Напускането на Ирина Тенчева нагласено! Многодетната майка предварително се уговорила кога да отпадне от „ВИП Брадър”

https://hotarena.net/laifstail/napuskaneto-na-irina-tencheva-naglaseno-mnogodetnata-maika-predvaritelno-se-ugovorila-koga-da-otpadne-ot-vip-bradar HotArena.net
Напускането на  Ирина Тенчева нагласено! Многодетната майка предварително се уговорила кога да отпадне от „ВИП Брадър”
Ирина Тенчева предварително е договорила точно колко време ще остане във „ВИП Брадър” и на коя дата ще си тръгне, научи HotArena.

Многодетната майка приела да участва в шоуто, но при изричното условие, че няма да остане в него до края. Още когато влизала в Къщата, знаела, че не е там за победа, но не се издала нито веднъж. Ирина си била оплела перфектно кошницата с продуцента Нико Тупарев. Уговорката била да си тръгне елегантно и без скандали точно в деня, в който самата тя реши, без да дължи никакви неустойки.

Въпрос на допълнителна уговорка между нея и Тупарев било точно как да стане напускането й – дали по лично желание, или чрез номинация и изгонване. Говори се, че самата Ирина предпочитала първия вариант, тъй като етикетът „изгонена” не й допадал. Въпреки това обаче се била съгласила да приеме без възражения дори изгонване, ако екипът прецени, че това ще вдигне рейтинга.

Според Уикенд”  Тенчева не е единствата в шоуто, която е вписала в договора си точната дата за излизане. Екипът на шоуто има задачата да измисли правдоподобна „сценка” за напускането на всеки отделен участник, който предварително е договорил предсрочното си отстраняване. 
 

9 Коментара

Ема

преди 7 години

Стринка Иринка да си ходи. Време е. Дразни.

Коментирай

Ема

преди 7 години

Стринка Иринка да си ходи. Време е. Дразни.

Коментирай

Mnogodetnata maika

преди 7 години

Shte kajesh , che 20 deca ima....nz kak vi namirat ot typ po-typ

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Ами сегаааа,коя ще ми мрънкори от екрана,кака Иринка напусна....ахахахааа! То целият този формат е една пародия!Ами случая с кака Лили,е то си беше парОдиино!Нямала в договора клауза,която да я задължава да спи на открито и да търпи лишения,и хоп веднага е спасена до края на шоуто от елиминации.....СМАШНИЦИ!А има споразумение за паричките,нали! Този сезон е още по-голяма излагация и от предишния!

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Много ще се изкефя ако именно лицемерната интригантка Урина Тенчева- Ирина бъде точно тя изгонената в петък.

Коментирай

Американец

преди 7 години

Колко простотия има в БГ Бигбрадър От къде ги намирате тия КИЛИКАНЗЕРИ, бре хора? Толкова злобари и клюкари сте вкарали там че човек се чуди кога толкова бързо изпростя българина????

Коментирай

Ев

преди 7 години

Ами те са инвентар на тъпата телевизия. Все едни и същи тъпаци въртят по жалките им предавания. Има ли още заблудени да гласуват та да им пълнят гушите на тия кретени, дето се бият за добри майки, за по-по най и тем подобни измишльотини.Хората ням пари за елементарни битови нужди, тая тъпачка се зафукала с три бавачки. Опитва се да напомни за себе си. Отдавна не си губим времето с тая помия вип брадър.

Коментирай

mhm

преди 7 години

ne se i samnqvam

Коментирай

Е да

преди 7 години

Ама НЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.