Наркотици в американска къща на Кичка, певицата за малко се разминала със затвора

2702
01 Ноември 2015, 10:00


Кичка Бодурова се е разминала на косъм със сериозни проблеми с властите в САЩ, защото в една от къщите й е било открито голямо количество дрога, узна HotArena.

 

Зад океана естрадната певица не се издържа от участия, а с бизнес с недвижими имоти. Както стана ясно, Кичка и съпругът й Крис Зарпас притежават цели 23 луксозни къщи, повечето от които в Лас Вегас.

 

Печалбата им идвала от закупуване на къщи за 300-400 хиляди долара, освежаването им за около 100 и препродаването на двойна цена. Някои от имотите пък не продават, а отдават под наем.

 

Една от къщите под рента била наета преди време от 30-годишен мъж. Бил се появил проблем в банята и Бодурова отишла в имота, когато наемателят го нямало. Кичка се повъртяла в помещението и погледът й се спрял на едно гумено пате върху етажерката.

 

Очевидно било странно ерген на тези години да държи детска играчка в банята. Взела я да я разгледа и се оказало, че патето е пълно с кокаин. 

 

„Паникьосах се и веднага телефонирах на Крис. Той се притесни не по-малко от мен, защото за всичките години, откакто сме в Америка, не сме имали проблеми с правосъдието. Изсипахме цялото съдържание на патето в тоалетната чиния. Имаше поне 200-250 грама кокаин”, споделила Кичка пред близки преди да влезе в Къщата на „ВИП Брадър”. 

 

Бодурова и мъжът й изчакали наемателя си да се прибере. Заплашили, че ако не се изнесе още същия ден от дома им доброволно, ще повикат полицията. След този случай когато се появят нови кандидати за някой от имотите й, преди да си стиснат ръцете Кичка проверява в полицията дали имат криминално минало, пише „Уикенд”. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jannika
преди 2 години
0
Your post has litfed the level of debate
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени