Народът срещу Вихра! Тв водещата опита да защити щастието на Мара и Гущеров, НО КАК? (Вижте)

https://hotarena.net/pod-pricel/narodat-sreshtu-vihra-zashto-tv-vodeshtata-zashtitava-shtastieto-na-mara-i-gushterov HotArena.net
Народът срещу Вихра! Тв водещата опита да защити щастието на Мара и Гущеров, НО КАК? (Вижте)

Редакторска плесница

 

Коя е Вихра Петрова и откога се явява защитник на чалгаджийката Мария и милионера Християн Гущеров?

 

Този въпрос си задават възмутени интернет потребители, които скочиха срещу, меко казано, странна статия в блога на бившата Отчаяна съпруга, видя HotArena.

 

Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?

В статията, озаглавена „Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“, Вихра се опитва да защити правото на любов на Мара и новия й съпруг.

 

„Когато разбрах хубавата новина за Мария и Християн Гущерови, искрено се зарадвах на щастието и стъпката, която бяха решили да предприемат. Минаха седмици от събитието, а не спират да се бълват всякакви ужасни и често отвратителни умозаключения“, гласи част от доста кратката коментара статия на Вихра.

 

Нататък бившата на Иван Христов продължава със суперлативи по адрес на младоженците и заключва с баналното: „В мен остава въпросът: „Защо?” Защо не умеем да се радваме на чуждото щастие?“.

 

Дали умеем да се радваме на чуждото щастие и щастие ли е това, което се случва между Мария и Гущеров, ще оставим на вас да прецените в коментарите по-долу.

 

Как се пише?

 

Истината е, че ако тв водещата наистина искаше да защити тезата си, щеше да напише много по-професионално обоснована статия. Щеше да разгърне своята защита и с примери да покаже колко щастливи са Мария и Гущеров, какво ги крепи и какво ги кара да се обичат. След това щеше да погледне и от другата страна на монетата и да поразсъждава защо хората на вярват на тяхното щастие.

 

Вместо това обаче, Вихра заложи на гръмко заглавие със снимки и текст, в който само четка Мария и Християн.

 

Внимание! Социално лицемерие

 

Добре разбираме, че бившата на Иван Христов трупа рейтинг с една от най-коментираните двойки в момента. Също така сме наясно и че статията няма общо с темата на блога й, но пък скандалното винаги се чете. Неслучайно е събрала толкова коментари и предизвика бурни дискусии във Фейсбук.

 

Въпросът е доколко е искрена в думите си Вихра и наистина ли вярва в щастието и любовта на Мария и Гущеров? Или просто използва социалното си лицемерие, за да трупа фенове в блога си?

 

„Като толкова се обичат можеше да се скрият някъде и да изживеят любовта си, а не да напират да се венчаят в „Невски“, при положение че е забранено!!!! Това е желание да се покажеш на целия свят колко си по-по-най, а за тази цел се избира мъж с много пари - ето това дразни! Така, че това не е хейт просто така за спорта, а резонен, провокиран от демонстрация на лукс хейт!! И се учудвам, че някои не го разбират“, гласи един от добре обоснованите коментари на потребители.

 

М. Грозева

5 Коментара

azz

преди 9 години

Ама какво й рекламирате блога на тая бездарница Вихра?! Просто не става за тая работа, бездарна е до мозъка на костите си! Дори и ПР статията не й се е получила! Поне набира популярност на страничката си, защото такива глупачета като вас нез разбират каква всъщност е целта на тая статийка!

Коментирай

хаха

преди 9 години

НИКОЙ нещастен човек не умее да се радва на чуждо щастие. Не знам как човек, с претенции за интелигентност може да задава такъв глупав въпрос. Иначе е права - хората упрекват този и онзи в повърхностност. Упрекват да речем дадена жена, че вижда в един мъж САМО парите му. В същото време те са тези, които не допускат, че този мъж, освен богат, сигурно е и други неща. Никой не е САМО едно нещо. Значи те са тези, които не могат да видят в човек нищо, отвъд парите му, но сочат с пръст жената. Същото е и ако човека е дебел. Камо ли пък и дебел, и богат. На дебелите също не им се дава правото да имат никакви други качества, освен да са дебели. Щом са дебели, значи не струват и нямат никакви достойни качества, заради които да заслужават да бъдат обичани. Ето това е можела да напише Вихра, ако е искала да напише нещо по-обосновано и смислено и ако беше интелигентна. Но самият въпрос, който е задала в края на статията, недвусмислено показва за пореден път, че не е. Иначе аз съм последният човек, който ще помисли, че един мъж само защото е дебел или пък богат, или и двете, няма как да бъде нещо повече, но в случая, макар да харесвам ужасно много Мария, не вярвам, че има любов. И няма лошо човек да ожени за пари. Няма защо да съдим жена, която го прави, след като има мъже, които искат да си купуват жени, вместо да потърсят жена, която истински ще ги обича. Защо иначе разни мъже на по 45 години не си търсят интелигентни жени на тяхната възраст, а се хващат с някакви глупави момиченца без стил и без нищо на по 18, с които не могат да разговарят? Защото или самите те не вярват, че жените могат да обичат, или не вярват, че някой може да обича точно тях и че са достойни или просто предпочитат фалшивото с младо телце, пред истинското с жена, в която виждат отразена собствената си приближаваща старост, от която толкова ги е страх. Избиване на комплекси. Но тях никой не ги съди. Винаги все се осъжда жената. То е ясно Мария какво търси. На мен лично не ми харесва, когато хората лицемерничат. Нека се женят за пари, за сигурност, за престиж, за егото си, защото им е дошло времето, защото жената е забременяла, защото вече е дошло време на връзката да прерасне в брак... То вече много малко бракове са по любов. Но да не излизат после навсякъде и да го наричат любов, изпепеляваща страст и т.н.

Коментирай

хаха

преди 9 години

който ще сметне, че само защото даден човек е богат или дебел, или не дай си Боже и двете, значи не заслужава обич и няма как някой да го обича. То е ясно, че вече много малко бракове се сключват по любов. Повечето са заради фин. сигурност, защото хората просто искат да се оженят, защото на връзката й е дошло времето да прерасне в брак, заради престиж, заради его, заради бременност и т.н. Нека се женят по каквито причини искат, но да не го навират в очите на хората като изпепеляваща любов и страст. Иначе не съдя жените, че са такива каквито са. Всеки има право да си живее живота както си иска и да избира каквото реши и каквото смята, че е най-важно. Няма защо да съдим жените, а за мъжете нищо. Все пак те са тези, които избират да останат с жени, които ОЧЕВИДНО са с тях заради парите и си купуват "любов" от младо, свежо телце, вместо да се хванат с жена на своите години, с която могат да разговарят, но в която виждат отражението на собствената си приближаваща старост и се плашат, та предпочитат да си изберат жена не за себе си, но за пред хората. На такива никой нищо не им казва, въпреки че те изглежда сами отричат за себе си възможността някоя жена наистина да ги обича заради самите тях. Но не, те просто се отказват да търсят, сякаш не вярват, че такова нещо може да се случи и сякаш самите те не допускат, че някой ден ще се появи жена, която да вижда в тях отвъд парите. Не знам. Все се чудя възможно ли е наистина всички богати мъже да са толкова до един мега заблудени или наистина просто когато става дума за емоционални неща, са умствено изостанали.

Коментирай

лия

преди 9 години

иван и ирина се обичат и са щастливи ,но вихра никак не им се радва . знаем си я каква злоба е !

Коментирай

възмутен

преди 9 години

Вихра блогът ти е изключително скучен! Какви са тези притчи и приказки , дето ги преразказваш ! Някви патки ти се възхищават сякаш ти си ги сътворила !Толкова е смехотварно ! И както виждаш темата за Мария се оказа най интересна ! Не е ли жалко ? Единственото нещо което не е клише или цитат а твое умозаключение хората го отхвърлиха ! За лицемерието ти и превзетостта ти нямам думи !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.