Наш актьор тараши супермаркетите в Париж

1995
07 Юли 2014, 13:09


Отървава се на косъм да го арестуват

 

Популярният актьор от рекламата за цифровизацията, който ни учеше как да свържем кабелите с телевизора, изненада и с други практични познания. Как се краде под носа на изтънчените французи, Любо Ковачев ни показва в кулинарната рубрика Plovdifood по DCTV.

 

Цялата история започва от годините, когато младият талант учел актьорско майсторство в Париж. Животът във френската столица се оказал не съвсем по джоба на българина и бързо трябвало да се мислят варианти за преживяване.  Любо Ковачев не скри, че си осигурявал обедите и вечерите като крадял от супермаркетите, шокира той.

 

На "занаята" Ковачев се учел от негов състудент. "Вместо да даваш пари за храна, направо си пълниш чантата в супермаркета и излизаш", разказва тактиката звездата от филма "Чужденецът". Подобни финтове се налагали, тъй като в Париж актьорът едва свързал двата края, макар да работел на две места. Наред с изтощителните репетиции, е сервитьор, разнасял вестници. "Не можех да смогна", признава Любо. Не му провървяло и с кражбите, но навреме се измъкнал след като веднъж бил на косъм да го сгащят. "Имаше един господин от охраната, който ме чакаше отвън, а аз си бях напълнил торбата, видях го и се върнах, оставих продуктите и тогава излязох. Бях диво момче!", разказва щуротиите си.

 

В кулинарната рубрика Любо Ковачев пък имаше за задача да покаже как се готвят сарми. "Продуктите не са крадени", не пропусна да го закачи водещият на Plovdiwood Стелиан Димитров – Faked Stars. Рецептата обаче беше "взета назаем" от филма "Чужденецът". В него подобен деликатес похапва самия Любо в ролята на перспективен французин, който е в българско село и се опитват да го сватосят за сгодна невеста. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени