Нашествие от красавици! Миски налазиха Орлин Павлов и Азис! (СНИМКИ)

2996
20 Септември 2013, 09:30


Участничките от „Мис България 2013“ не си играят надребно и преследват всеки български известен мъж, за пореден път видя HotArena.net.


Орлин Павлов реши да разнообрази поп жанра и посети чалга клуб, в който „Кралят на поп фолка“ Азис имаше участие. За щастие или съжаление, миските от тазгодишния конкурс за красота се оказа, че купонясват в същото заведение.


Напоследък те са навсякъде. Всеки ден са в различен клуб, а знаменитостите, които решат да го посетят, биват удостоявани с тяхното внимание и присъствие. Или казано по-накратко - с тяхното досаждане.


Ергенът Павлов бе дошъл с русо момиче и приятели, но това не попречи на красавиците да притесняват компанията, за да се снимат с поп певеца.


След като му се наситиха, се прехвърлиха на сцената, където извиваше глас костинбродският славей Азис. Красавицата Ингрид бе най-активна на дансинга с Васко.  


Напомняме ви, че преди няколко дни, миските бяха обградили компанията на Кубрат Пулев в столичен клуб. Всички сега се питат кои ли ще са следващите жертви?   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени