Наско Лазаров официално е ЛЪЖЕЦ! Ето как взе дрехи за над 1500 лв и „забрави“ да ги върне или плати

https://hotarena.net/laifstail/nasko-lazarov-oficialno-e-lajec-eto-kak-vze-drehi-za-nad-1500-lv-i-zabravi-da-gi-varne-ili-plati HotArena.net
Наско Лазаров официално е ЛЪЖЕЦ! Ето как взе дрехи за над 1500 лв и „забрави“ да ги върне или плати

Така наречения ПР - Атанас Лазаров, е доказан лъжец, видя HotArena.

 

 

След вчерашното ни разкритие как той е гепил дрехи за над 1500 лв. от столичен бутик,  днес Лазаров е пуснал във Фейсбук профила си цял роман, в който лъже като ром от Катунци.

 

 

В сълзлив стил пиарчето реве, че не дължал нищо на никой, работил по 24 часа и други такива глупости. Даже вижда конспирация в разкритието ни.

 

 

Лазаров, няма никаква конспирация, тя е само в главата ти. Която дали е добре?

 

 

И сега по същество. Атанас Лазаров е взел дрехи от известна столична дизайнерка в края на миналия месец след нейно ревю. Пиарът прекрасно знае коя е дамата. Казал й е, че уж били за Благо ГеоргиевДо ден днешен той нито ги е върнал, нито ги е платил. И за да бъдем още по – точни, взел е: кожен елек , два чифта дънки и две тениски. Всичко общо на стойност 1750 лв.

 

 

След като ги е взел, се крил като мишка. Крие се и до ден днешен. 

Лазаров, вместо да пишеш глупости, вземи върни дрехите или върни парите! 

 

 

Междувременно след вчерашната ни статия за това лице, HotArena получи подкрепа от много колеги, както и бивши клиенти на Наско Лазаров. 

 

14 Коментара

Иван

преди 6 години

Написаното от Хотарена най-вероятно е истина, тъй като имам допир до този човек още когато живееше със Светлана Попова на една от преките на бул. Витоша. Ходил съм доста пъти да ме чука и повярвайте ми живееше в кочина - всичко разхвърляно, непочистено и дори съм се чудил как успява да намери нещо, което му трябва. Ако питате защо съм ходил - поне ебеше добре.

Коментирай

Тодор П

преди 6 години

Ахаххаха голям смях! Падам с "разследващата журналистика" на Хотарена! С интерес очаквам развитие по този гигантски сблъсък между тези "титани" в шоубизнеса!

Коментирай

Свидетел

преди 6 години

Да те чука? Този?? Пасивна баба, духа на циганчета и си плаща по 5 лева

Коментирай

Иван

преди 6 години

Аз говоря за преди 4-5 години тогава го играеше и активен и пасивен и колкото и сега да ми е противен не мога да отрека, че му е голям и дебел и работеше добре. Сега какъв е не мога да кажа

Коментирай

Еблио

преди 6 години

Ооо и аз имам случка с него даже ако чете може и да се сети. Бях в Сандански с приятели за няколко дни и една от вечерите влязох в приложението Grindr и започнахме да си пишем. Той беше в района. Разменихме снимки и отидох до някакво село да го взема, че беше без кола. Поговорихме си малко и отбихме в една нива, че нямаше как в хотела в Сандански, че не бях сам. Ебахме се насред нива с царевица ама беше яко. След време разбрах, че бил някакъв известен в светските среди. Аз мисля, че всеки сам преценява какво и как да прави така, че такива статии са напълно излишни, защото нито е новина, нито е клюка, нито е сензация, нито нещо поучително а просто възможност на редактора да омъскари някого.

Коментирай

кро

преди 6 години

Не Светлана Попова, а самата голяма уста Руслана... Която май беше замесена и в побоя му преди години

Коментирай

Голямата секира

преди 6 години

Наско Лазаров е голям несретник. Няма къде да живее и затова спи по месец-два тук и там и все е без покрив под главата. Сега се е заврял да досажда в апартамента на Енджи Касабие, която за един безплатен пиар го е прибрала като бездомно куче. Лазаров често няма и два лева да се усмихне... гледа да яде в някои ресторанти на аванта, но вече и това не получава, защото е нагъл и нахален тип, който не разбира от доброто и затова често прекалява с безплатните неща, които получава от хората, които го съжаляват.

Коментирай

842323

преди 6 години

Сега го е осиновил Митко от Биад, който за едно-две момченца е готов да го пои и да му дава да се разпорежда в заведението като негов бизнес партньор. Естествено безплатно.

Коментирай

Golem selqnin ot Edno Vreme go znam

преди 6 години

Toq e Mongo zloben I proklet lujec I izpolzvach

Коментирай

Дивна

преди 6 години

Селяндур, какъв пиар и на кого е тоя, измамник и боклук!

Коментирай

Златка

преди 6 години

Тоя е като онази нбеобразована баба Евгени Минчев, бездарни самозвани "пиари"

Коментирай

Отврат

преди 6 години

хахаххахах, тази имала и адвокати, смех, ма крива мутро, ти нямаш 2 лева за боза и баничка, ма, какви адвокати те гонят, малоумна селянка, хахахха, това ми оправи вечерта, мръсен лъжец и измамник си ти лазарова, да идеш вдън земя за всички злини и лъжи, които си причинил на наивниците, дето си успял да излъжеш, гаден дърт гей, анатема

Коментирай

йойо

преди 6 години

този пиар прилича на Веско Маринов , същият селтак и наглец

Коментирай

Ева

преди 6 години

НА ВЕЛИНГРАД БЕШЕ С ДЕСИ ЗИДАРОВА.НЕ СПРЯХА ДА СЕ ТЪПЧАТ С ХРАНА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.