Наско Месечков спи с 50-годишен богат французин (Побърка го и го разведе)

https://hotarena.net/az-jenata/nasko-mesechkov-spi-s-50-godishen-bogat-francuzin HotArena.net
Наско Месечков спи с 50-годишен богат французин (Побърка го и го разведе)

Наско Месечков има нов мъж в живота си. Любимият инструктор по танци на родните випове е интимен с 50-годишен френски лекар, научи HotArena.

Според запознати докторът бил изключително заможен и не пестял средства, за да глези младия си любовник, като дори му подарил чисто ново „Порше Макан” за над 140 бона. Той е човекът, който преди 8 години спасил живота на танцьора, отстранявайки огромен тумор от главата му, пише \"Уикенд\".

Месечков внимателно проучил кои са най-добрите специалисти в областта и решил да се оперира в чужбина по препоръка на свои приятели. Така се запознал с настоящия си любовник. Френският лекар харесал нежните черти и атлетичното тяло на Месечков, още щом танцьорът стъпил в кабинета му за първи път.

Наско обаче така и не се усетил, че докторът има по-специални намерение към него, защото по това време французинът бил женен, че и с две деца. След операцията двамата поддържали връзка чрез интернет. Заради увлечението си по танцьора, лекарят зарязал съпругата и децата си.

В началото танцьорът се дърпал, защото французинът не бил негов тип – вече бил прехвърлил 50-те, освен това бил плешив и с отпуснато шкембе, докато Месечков винаги е предпочитал стегнати и атлетични младежи за партньори.

Лекарят обаче не спирал да блазни Наско със скъпи подаръци и така успял да спечели благоразположението му. Докторът пътувал непрекъснато от Париж до София, за да се вижда с новото си завоевание,а при последната им среща му подхвърлил ключовете за луксозното „Порше”.

4 Коментара

Еми

преди 8 години

Да го взимат там да го ебат и да не чуваме повече за него :D

Коментирай

???

преди 8 години

И защо , какво ви е направило това момче? Каква връзка имате с него и какво ви пречи? Що за злобарщина и простотия?! Имам чувството ,че има хора , които до обяд ги е яд на себе си, след обяд на хората... без дори да ги познават... Що за души носите , не мога да разбера?!!!

Коментирай

Дени

преди 8 години

Педерастките истории ми идват малко в повече... И не само те. 3-ти пол, незнам си какво, простутутки по медиите... Тоя свят е тръгнал буквално към Содом и Гомор. Харесвах Камен Во - той педал. Харесвах Мариан Кюпранов - и той педал. Еди си кой - и той педал бил. Еее, то хубавите мъже всичките ли се изпедерастиха бе?

Коментирай

Грешка

преди 8 години

В друга статия тук от 2014 г. пише,че е опериран в Правителствена болница. Много добре Ви работи фантазията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.