Наследницата на Фатик лапва 20 милиона! (Ще ги прахоса за нула време, подробности)

2887
10 Май 2015, 13:21


Адриана Тюркмен навърши пълнолетие и правото да се разпорежда с парите на покойния бос Фатик, узна HotArena!

 

От няколко дни из столичните заведения бръмчи нова звезда. Дъщерята на покойния подземен бос Филип Найденов – Фактик Адриана официално стана пълнолетна и отбеляза това с маратон от големи тържества, пише "Уикенд".

 

Младото момиче има поводи за радост, защото освен фактът, че вече спокойно може да обикаля барове и кръчми без придружители, сега може да се възползва и от завещанието на баща си.

 

Това автоматично я поставя в топ 5 на най-желаните моми за обвързване, сред които от години е и по-голямата й сестра Александра.

 

Клюките носят, че до няколко месеца Адриана ще има възможността да ползва почти 20 милиона лева. Крупната сума е завещана от баща й много предвидливо още преди 15 години. Фатик искал децата му да не се налага никога да работят.

 

През годините парите били вложени в швейцарска банка и в инвестиционен фонд и малко по-малко се умножили до впечатляващата цифра. За това сега по документи момичето има възможност да тегли части от нея, с които да обезпечи всичките си нужди.

 

За повече от определен месечен лимит обаче се налагало да се консултира с майка си Адриана или с финансови експерти, за да не пропилее наведнъж имането си в глупости.

 

„Сумите, които получава и сега за джобни, никак не са малки, но пък и тя умее да харчи. Не признава нищо, което не е „Шанел” или „Тифани”. Гони по стандарти холивудските звезди”, коментират със завист благосъстоянието на младата госпожица в светските среди. На месец Адриана харчила с лека ръка по 5-6 хиляди лева, при все че е още ученичка.

 

Адриана е пристрастена към лукса и харченето на пари.

 

Момичето не излиза от салоните за красота и истински късмет е, че един от тях е собственост на семейната приятелка Мая Илиева. В противен случай Адриана вероятно щеше да е преполовила състоянието си само в процедури за разкрасяване на и без това младата си кожа.

 

Госпожицата била такава кокетка, че не можела да си позволи да се появи навън без прическа или маникюр, а за излизане на дискотека задължително минавала през професионален макиаж, та да не се срами пред дружките си. Освен всичко това не се съгласявала да се движи в какви да е коли, а винаги изисквала най-нови огромни джипове, за да се събира в тях с всичките си приятелки.

 

Макар вече да е пълнолетна и скоро да се налага да вземе живота си в ръце, Адриана не се е замислила с какво иска да се занимава. Един от плановете й бил свързан с обучение в Америка, където се надявала да скъса синджира и да се наслаждава на по-бурен нощен живот, отколкото в столицата пред очите на майка си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени