Наследникът на Корнелия Нинова прибира 70 хиляди годишно

https://hotarena.net/lubopitno/naslednikat-na-korneliia-ninova-pribira-70-hiliadi-godishno HotArena.net
Наследникът на Корнелия Нинова прибира 70 хиляди годишно

Със заплата от 70 000 долара годишно се хвали наследникът на Корнелия Нинова - Рафаел. Синът на червената лидерка работи в една от най-престижните банки в света-„Голдман Сакс” и получава феноменално възнаграждение на месец, научи HotArena.


Рафаел бе привлечен за корпорацията като студент и годишния му доход е над 70 хиляди долара. Той работи като анализатор в един от най-престижните офиси на банката — в Ню Йорк, Манхатън.

Въпреки че заплатата му изглежда скромна на фона на 125-те хиляди, които печелят неговите колеги, Рафаел не се смущава. Той е на по-ниска позиция, а освен това още като студент е привлечен от големите лъвове и тепърва ще се развива.

Синът на Нинова има опит като мениджър по управление на риска в „Бъркли инвестмънт груп”, още докато учи в престижния „Бъркли”. Стажът му в „Голдман Сакс” преди две години обаче го изстрелва на върха, пише \"Телеграф\".


Младият математик буквално е дръпнат от корпоративните лъвове в „Голдман Сакс”, след като отишъл за три месеца да попива опит в банката.
Но не къде да е, а в един от най-желаните офиси — в ню Йорк.

От година и пет месеца наследникът на Нинова работи там и вече има връзки с различни клиенти на компанията. Заради познанията си по английски, руски и дори арабски, Рафаел е един от най-добре развиващите се млади специалисти в компанията.

Нинова не крие, че се гордее със сина си, а освен това доста топло коментира приятелството му с наследника на Цецка Цачева — Румен. Въпреки че майките на двамата са политически опоненти, те са добри приятели от ученическите години и по традиция обират всички златни и сребърни медали в международни олимпиади.


Това изпрати и двамата в САЩ в елитни университети, но засега само синът на Нинова успява да катери корпоративната стълбица. Наследникът на Цацеча-Румен, все още следва в МИТ.

4 Коментара

13

преди 6 години

И тая се прави на Голяма Българка- със син- с Небългарско име, със син неучещ в България- защо не учи Тук? Със син работещ в Чужбина- ЗАЩО? И Тая същата ще защитава Бъгарското,ще ни учи на морал , ще ни прави закони- ОТВРАТ РЕЗИЛ ГАД МРЪСНА

Коментирай

НИНОВА ПРЕМИЕР!!!

преди 6 години

ЕВАЛАТА НА МОМЧЕТО!! САМО ТАКА!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ДА СТЕ ВИДЕЛИ НЯКОЕ ДЕТЕ НА НЯКОЙ ГЕРБЕР ДА Е ЗАВЪРШИЛО В ЧУЖБИНА?? НЯМА! ВСИЧКИТЕ ДЕЦА НА ГЕРБЕТИТЕ СА ВЕЧЕ СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ С КОЛИ ЗА НАД 150 000 ЕВРО С ОХРАНИ, С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ОТ ТУК!! И ВИЗИТНАТА ИМ КАРТИЧКА НА ТЕЗИ ДЕЧИЦА Е: А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е БАЩА МИ(МАЙКА МИ)? А? ЕЙ СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ!!!

Коментирай

Писна ми от псевдо патриоти!!!!!

преди 6 години

Защото момчето е избрало само къде да учи, а ти си никой/никоя да съдиш изборът на хората! Аман от злобни и дребни душици, които нон стоп надзъртат в чуждата чиния и плюят без причина всеки, който се справя с живота по един или друг начин! Ти като искаш учи в България, изборът си е твой. Българинът си е българин в която и държава да се намира!

Коментирай

Forbes

преди 6 години

Ако може да се вярва на "новините", язък им за дипломите и на двете момчета. Николета изкарва повече...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.