Наталия Гуркова бяга от ЮАР, терористи заплашвали миската

2208
22 Декември 2015, 16:00


Миската Наталия Гуркова напусна ЮАР и се завърна в България, мъжът й милионер отказа да я последва, научи HotArena.

Години наред брюнетката живееше със съпруга си милионер и двете им деца в Южна Африка, но положението в страната и засилената престъпност, наложило завръщането им у нас. Наталия била изключително параноична за здравето и сигурността на децата си и настоявала да сменят местожителството си по тази причина.
Гуркова била ужасена, че е следваща мишена на терористите след атентатите в Париж.

Миската не успяла да убеди съпруга си да я последва в България, тъй като бизнесът му е концентриран в ЮАР.

Джордже Михайлович, с когота са семейство от 7 години е сред топ милионерите там. Фирмите му се занимават с добив на диаманти, злато и платина, а в знак на обич към Наталия, той й подарявал по един камък за всеки рожден ден. Гуркова има колекция от скъпоценности за милиони, която съхранява в секретни банкови трезори. Гуркова предпочела да заживее с децата си у нас, защото тук се чувствала по-комфортно, пък и не искала да ги държи далеч от родните традиции, пише "Галерия".

Самата тя ги настройвала патриотично и често влизала в спорове с мъжа си каква всъщност е националната идентичност на наследниците им. Наталия изповядвала максимата, че откъдето е жената, от там е и родата. Гуркова записала дъщеря си Джорджия в детски хор за народни песни. Нейното двегодишно братче засега остава само с игрите  у дома, но и за него майката крояла амбициозни планове.

Близки до миската разкриват, че макар да изглежда миловидна, тя била истински хищник стане ли дума за ред и дисциплина. Освен на децата тя поставяла забрани и на съпруга си. Децата й нямали достъп до таблети и компютри, а съпругът й я информирал за всяка своя среща подробно. Наталия отказва да разкрива подробности за личния си живот и да дава интервюта.

Покрай завръщането й в България обаче тръгнаха слухове, че не е изключено Гуркова да има проблеми в брака си.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени