Наталия Гуркова смени професията, стана майка за пример (А къде отиде Мис България?!)

1713
20 Декември 2015, 16:00


Наталия Гуркова е сложила окончателен край на модната си кариера и се е отдала напълно на майчинството и домакинството, разбра HotArena.


Мис България 1998 г. има две деца от брака си със сръбския бизнесмен Джордже Михалевич – Джорджия на 6 и Кристиан на 2 и половина. Дъщерята на Наталия е тръгнала по нейния път и наскоро спечели конкурса „Малката Мис България“, което ѝ осигури участие на международния конкурс „Принцеса Вселена“ догодина.

 

Гуркова с удоволствие и без грам притеснение споделя, че „работи майка“. Тя се чувства напълно удовлетворена от избора си и пълноценна в живота, а модният подиум въобще не ѝ липсва след всички години, прекарани на него.

 

Това пролича и от въодушевлението, с което описа ежедневието си с децата. От известно време то протича в България, а не в ЮАР, където мъжът ѝ върти бизнеса си с диаманти.

 

„Напоследък сме по-често в България по лични съображения, тъй като в Южна Африка е опасно. В ЮАР нищо не се е променило, но моята гледна точка се промени. Имам две деца и се старая да бъдат на сигурно място, на място, където няма чак толкова голяма престъпност”, разяснява Наталия.

 

Гуркова се определя не само като грижовна, но и като строга майка. Не позволява на децата си да седят дълго пред телевизора или компютъра. Не им дава да ядат и вредни храни, а на Джорджия абсолютно е забранила да се гримира и лакира.„Всеки ден с децата е различен. Старая се да разнообразявам тяхното ежедневие. Забавляваме се. Джорджия ходи на уроци по английски език, на латино танци, пее народни песни във вокална група „Елхица”, обича да рисува. Малкият Кристиян е хипер активен и ми отнема страшно много енергия, много по-трудно се гледа момче. Двамата заедно са нещо невероятно. Много се обичат и много добре си играят, но същевременно имат и конфликти”, казва Наталия. 

 

Тя смята, че участието на дъщеря ѝ в конкурси за красота е освен удоволствие за нея, а и доста възпитателно, тъй като в тези мероприятия за деца липсвал състезателния характер. Малките манекенки и манекени създавали нови приятелства, а и се учели, че се изисква упоритост и много работа, за да се постигне желания резултат. Именно на това искала да ги възпита и миската, пише "Уикенд"Гуркова признава, че не ѝ е никак лесно да се справя с „работата на майка”, макар че не е сама в грижите за децата. Затова и засега не искала трето дете, каквото желание пък имал мъжът ѝ

 

Една от най-красивите българки държи да подчертае, че съпругът ѝ също е в България, с което се опитва да затвори устата на зложелателите, които все ги развеждат. За празниците семейството ще пътува в чужбина, защото не обичали студа. Миналата година били в Египет, а тази най-вероятно ще отидат в Тайланд.

 

Красавицата, която вече гони 40-те, подчерта цветущото състояние на брака си и като заяви, че с Джордже са вече 12 години заедно и се обичат, както първия им ден заедно. „Имаме голяма любов, голяма емоция, която успяваме да запазваме. Добре се чувстваме заедно”, каза Наталия.

 

Гуркова се похвали, че мъжът ѝ обича да ѝ прави романтични изненади, а за раждането на двете деца ѝ подарил бижута със скъпоценни камъни. „Иначе за мен скъпите вещи не са важни. Парите не са най-важното, но за да го кажеш, трябва вече да ги имаш”, подчертава красивата Наталия. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени