Наталия от „Откраднат живот“ щяла да става художничка

1541
03 Март 2017, 15:00


Дария Симеонова, която играе нахаканата пиарка Наталия в сериала „Откраднат живот“, можеше да бъде известна художничка, разбра HotArena.

 

 

Младата актриса се подготвяла от съвсем малка за тази си професионална реализация. Дори била приета в Художествената академия, но в последния момент осъзнала, че всъщност голямата й мечта е да се изявява като актриса, пише „Таблоид“.

 

 

Когато завърших, кандидатствах в Художествената академия и ме приеха. Обаче един ден – както ме беше понапекло слънцето в една кола – изведнъж си казах: „Ама аз не искам да ставам художник. Искам да съм на сцена, да съм артист“, разказва красивата Дария.

 

 

Още през септември същата година тя кандидатствала в НАТФИЗ, приели я и изтеглила документите си от Художествената академия и се записала. Всъщност бъдещата звезда на „Откраднат живот“ не била съвсем без подготовка по актьорско майсторство. Като ученичка в продължение на пет години изявявала и този си талант. Посещавала актьорска школа, но по-скоро за удоволствие, отколкото с амбицията да се развива в тази сфера.

 

 

Никога, абсолютно никога през тези пет години – до онзи ден в онази кола – не ми е минавало през ума, че ще се занимавам с актьорство. Още повече че в четири от тези пет години седях на един стол в ъгъла и гледах как другите правят етюди. Преподавателят с триста зора ме изкарваше на сцената, където аз правех някаква страшна глупост. Адски ме беше срам. По ми харесваше да разбирам как се прави, отколкото сама да го правя“, спомня си младата надежда.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени